51

Анонимен

преди 2 години

Химическата промишеност в източна Германия е на границата на затваряне на заводите, тъй като не може да се справи с нарастващите цени на енергията предизвикани от недостига на газ и въвеждането на скъпите зелени енергии.

50

До62Anon

преди 2 години

Що се дразниш бре,нали всичко там е цветя и рози,заплатите са големи,цените са ниски,е само панелните"мезонети"където са малко скъпички и студени,ама нейсе свиква се!Все пак друго си е да се зовеш Горд Софиянец,налЕ!!

49

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин обяви, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.

48

САЩ молят Русия

преди 2 години

Заместник държавният секретар на САЩ Уенди Шърман на среща с вицепремиера на Русия Алексей Оверчук заяви, че САЩ ще продължат стабилни и предвидими отношения с Русия, като същевременно призовават за по-решителни действия по отношение на климата и енергийната сигурност в Европа. Значи САЩ спряха доставките на втечнен газ за ЕС за да продават по-скъпо в Азия, и сега молят на Русия да доставя газта на ЕС за да не развалят имиджа си. А същата тази Уенди Шърман през март тази година обеща, че ще "направи всичко възможно", за да блокира изграждането на "Северен поток-2".

47

Анонимен

преди 2 години

Приятелката на ЕС Норвегия буквално се угоява от недостига на газ в ЕС. Норвегия използва ситуацията и печели дори повече от Газпром поради високите цени на газта.

46

Анонимен

преди 2 години

Поскъпването на парното е в полза на потребителите - ще имат по-качествено топло. Да жувей Радев и промяната!

45

1-н

преди 2 години

Бърз фалит за тези нагли крадци!

44

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия няма увеличение нито на тока, нито на отоплението, нито на храните.

43

Зелената сделка

преди 2 години

Добре е поне, че сме в ЕС, скоро ще дойде Зелената сделка и всички ще караме тесли и ще точиме ток без пари от соларката на покрива както в Дания и ще взимаме копенхагенски заплати, а за децата ще има чист въздух и зелени полянки да седят и да чоплят айфоните. Само търпение, ЕС този път ще ни оправи.

42

Anon

преди 2 години

Абе стига с това кой бил софиянец,кой шоп,кой не... Писна ми вече. Тва се изтърка преди 10 год

41

Анонимен

преди 2 години

В Германия вече взимат мерки, във федералната република Нордрайн-Вествалия разпространиха видео "защита при дни на катастрофа" в ютюб как да постъпват хората "Was geht, wenn keine Heizung mehr geht" - "как да се справим когато вече няма никакво отопление" - видео ютюб и фейсбук : "Katastrophenschutztag", watch?v=554sSVKvuL0

40

Анонимен

преди 2 години

Братя да бъдем солидарни с мръзнещите шопя,нека за пореден път им дотираме отоплението и тая година,все пак там е центърът на вселената!!!!!

39

До41

преди 2 години

Селчо,я кажи на нас с "външните тоалетни"кога смъкна цървулите от ногата,кога изтръска сламата от гърба,та сега се зовеш Горд Софиянец?Съвета ми е,вземи купувай повече топли връхни дрехи тая зима защото освен гладен ще тракаш зъби и от студ???

38

Лично отмъщение

преди 2 години

Не ползвах парно. Докато не ме накараха да плащам за сградна инсталация. Е, вече всички радиатори са ми на макс, ама отчитат нула. Елементарно е. Излизам сутрин и оставям прозорците отворени. Аре комшиите дето ме накараха да им плащам за парно да го лапат.

37

Анонимен

преди 2 години

Светлото бъдеще няма да е топло . А може и светло да не е . Ама поне ще е зелено .

36

Анонимен

преди 2 години

Е па редно е селяните да платят на софиянци неустойка, задето избират Боко и ДПС от 12 години. Какво се оплаквате? Та това са вашите любимци, дето продъниха И топлофикация. Нали ръце целувате, с питки посрещате, благодарите за новия асфалт, за поправената детска площадка; нали само Боко за вас мисли и само той работа върши в китните ви селца. Ми плащайте сега, щото това е управлението на гербиджа в кутийка: крадем, на краденото му викаме "натрупан дълг" и сметката връчаме на данъкоплатеца. Това си избрахте, това получавате.

35

е тъпаци

преди 2 години

топлофикация софия е топлоелектроцентрала , първо произвежда ток , за колко го продава тук се мълчи и отпадната вода отива за топлоснабдяване все на дотации яко крадене от СО

34

Анонимен

преди 2 години

Честито!" Промяната" напредва... На 14 ноември, гласувайте, пак за нея...

33

Анонимен

преди 2 години

Ако спре да се краде, даже ще намалят цената на парното.

32

димитров

преди 2 години

Предлагам от държавния бюджет да платиме парното в София,транспорта в София,водата в София,защо не и телефоните на софиянци.Социално е някак си.Звучи добре.Тя държавата , тоест ние , за какво да ги харчи всички пари.Да ги хаби за образование или пенсии? Глупости.Важно е софииския дюмбел да е на топло а не пред пърламента .