69

м дааа

преди 2 години

Обаче цените на имотите летят ,

68

Анонимен

преди 2 години

Ко ши прайм без Бургез и мурету ? Нищо че Нафтата е на другия край на град - вудътъ е кристалнъ!Какво има в този град ,че го нарочиха за проспериращ нещо произвеждат ли ,пристанището е важна част от европейските коридори ? Само Нефтохим , да лятото прокай града курортите ,то пък едни курорти , събират и другите ги знаем ..все "производители на национален продукт"..фалша в тази държавица няма край ,че кметът им го обявиха едва ли не за вундеркинд

67

Анонимен

преди 2 години

Най после ще ходим на Българското Беломорие.

66

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Ми, значи си аксаковец. Щом си от владиславово то там сте близо до летището, а там е и Аксаково.

65

Анонимен

преди 2 години

Ковид свърши. Който се е прекарал с ваксините, прекарал се е. Сега започват да ни тероризират и изстискват малкото останали ни средства с климатичните промени. Всичко върви по предварително изготвения сценарий. Само не знам докога ще им позволяваме да си разиграват коня за наша сметка.

64

vale_karo

преди 2 години

Сега пък ми изтрихте коментара.Браво!

63

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

И Петрич става Халкидики! Да почнат да строят хотели и да слагат шезлонги дорде е време !

62

Ц

преди 2 години

Планетата е обречена кауза. Не може да бъде овладяна и спасена. Слънцето ще издуха атмосферата рано или късно. Няма значение дали са 1 милиард години или 100, краят е сигурен, единствено можем да контролираме колко хора страдат и умират до тогава абсолютно ненужно.

61

vale_karo

преди 2 години

Не разбирам.Защо са тези звездички.Нищо лошо не съм казал.Звездичките са ***.Може би трябваше да пиша журналисти?

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Като изчезнете в морето как ще намажете, Бургас лодждик.......хахахахахаха :))) Че даже така щели да излизат на Беломорието, комплексарска работа :))

59

ЦИНИК

преди 2 години

От тва глубалну затопляне адин разпраяше че жа одим на море в Ямбол. Викам му га жа стане тва бря ? След около 50 годин вика . Еее то до тогава няа съм жив ! Да стаа ко ще. Инак от Ямбол навремето имах една любовница.Такиа бибитки прайше,че чак от чорапите мъ вадише. Евала.Жа а повна цял дживот.

58

Анонимен

преди 2 години

Бургас няма да потъне, а ще замръзне. Учени изработиха модел спрямо който количеството изсечени гори във Бразилия за дървен материал необходим за отпечатването на стотиците билиони долари за подпомагане на пораженията от КОВИД върху нереалната икономика ще доведат до глобално застудяване и световен дефицит на дървен материал. Милиони китайци ще умрат от глад, поради липсата на дървени клечки за хранене. Опитът да се премине към биткойни за спасяване на положението няма да помогне. Замръзваме!!!

57

Tanas

преди 2 години

България на 3 морета.

56

ноемално

преди 2 години

холандците са измислили бендове и диги от време оно, всички ще се научат да ги правят и това е, нидерландия е земя под водата от маса време

55

ВиКанал

преди 2 години

Без паника . Вода ще има за всички.

54

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Баси, не моа повярвам, че за едно нещо не е виновен Путин !

53

vale_karo

преди 2 години

Страхотна статия.Някой разбра ли коя година ще потъне Бургас.Според други учени няма да е преди СТОТИНА ХИЛЯДИ години.Браво ***!

52

Анонимен

преди 2 години

Купувайте още апартаменти в Бургас за по 200 000 лева. Няма да можете и да си ги иьплатите.

51

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ В гръцката маала сте по ниска точка, така, че вас ще ви залее първи там...

50

Зелен Талибан

преди 2 години

Трябва да използваме прилива от топящите се ледове, за зеуена енергия. Зеуен сертификат ши получи Бургас, градо на адидас! Закривай АЕЦо