9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Супер. Поредния фанатик. Дедо ти сигурно е бил проти антибиотиците, а ти си против генната терапия и трансхуманичма (не, не говорим за "трансджендъри" тук ...). Що не вземте всичките ей ткаива откачалници, да се върнете в светите чеми и да се избивате за купчина камъни и за това, койт какво точно имал предвид в Библията?

8

Анонимен

преди 2 години

До lol 6 - Пич, за година и половина в Дания, преди да започнат масово да прилагат ваксините, имаше само един смъртен случай на човек под 30 години, а между 30 и 40 бяха 5, където короната беше отговорна. Как стана тоя номер? Не казвамч е ваксините не работят, просот казвам че и гнилото е в България, не в Дания.

7

Анонимен

преди 2 години

Е то вечност за човека няма.Няма и ред.Едни по рано,други по късно.Всеки според,Божията воля.Всички се надяваме и предполагаме,но с живота ни друг разполага.Който,все още не го е разбрал,напразно е живял.Смирение и човеколюбие е философията на живота.Другото е от лукавия.

6

Анонимен

преди 2 години

11 души са били ваксинирани. Кои? Докога ще ни манипулирате? Давайте подробна информация, щом искате да ни информирате!

5

lol

преди 2 години

Той Генерала ви го каза 'яко ще се мре' - вие му се смяхте. Те ти булка Спасов ден... Само бърз преглед показва на починалите показва момиче на 21, момче на 23 и двама мъже на по 30 и нещо...Сигурно всички са имали яко други заболявания, нали анти-вкас ***?

4

Анонимен

преди 2 години

Особено тия по на 90г. можеха да поживеят още 80-90 години.

3

Янко от Ябълково

преди 2 години

Обичайна картина от Западна Европа- на входа спират здрав човек, без никакви симптоми за нищо, затова че няма сертификат, в същия момент без проблем влиза со полив кашлящ гражданин, но ваксиниран.

2

Анонимен

преди 2 години

от 100 души 2-*** починали без други болести, амам тях изкарвате на преден план като плашило! плашите гаргите!

1

Глъм

преди 2 години

Жена на 21 г скочила от 7 етаж почина с Ковид. Тапааци.