46

До 33

преди 2 години

Работата е там, че този кандидат на ДПС говори по-добре и има по-гладка мисъл от повечето други!

45

Анонимен

преди 2 години

Само ДПС ще оправи Бълагрия. Карадайъ президент достоен. Българските президенти не се справиха.

44

Анонимен

преди 2 години

Цяла Западна Европа е пълна с турци, араби, африканци, индийци..............Тука заради някакви 200 хиляди помаци трябвало да внимаваме и да се съобразяваме с корупционно-политическата партия ДПС...............Да не се радикализирали, да не се ядосали.............

43

анализатор

преди 2 години

Не,драги ми Райчев,ние не ги сатанизираме,а те просто не приемат нашия християнски свят и култура.Толкова ли е страшно да кажеш очевидното?Те непрекъснато демонстрират,че са от друг свят,друга култура.А ние сме страхливци.Кажете ми,дали токова поведение може да има христ.общност в ислямска държава?НЕ!Те няма да ни дадат възможност.И това е,защото мюсюлманска Турция е до нас.Аз бих образувал наказателно дело с/у Карадайъ за случая с родината му,бих разследвал Доган и приближените за далаверите.

42

В.Узунов

преди 2 години

Дано скоро ДПС да дойдем на власт. Всички други ще им секнем кранчетата и пред черквата всеки ден ще свиря със зурната да ги видя тогава.

41

Анонимен

преди 2 години

Учете турски, че изборите идват. Скоро турските сериали ще ги пускат по Босфор ТВ без превод.

40

до Калеко Алеко

преди 2 години

Но не забравяй и че НДСВ създадоха твоя вожд Винету, и през всичките години си се подпираха, и си действаха заедно с ДПС

39

Край

преди 2 години

Райчев става радикален лъжец - социолог.Сега ако стане и членоразделен. - бая народ ще изкъже

38

до анонимен

преди 2 години

""""""Карадайъ ще ни върне в Османската империя......Ще въведе задължително обрязване, ще събори църквите и ще въведе Кръвен данък за набиране на еничари"""""" --- Не, съ плаши, бе! Този път ще има опашки за *** и Фереджета! Истинските Християни в Бг са 7-8%. Останалите 90% сами шъ приемат исляма пред джамите.

37

Анонимен

преди 2 години

Цар Киро ще става все по-важен. Или както там му е името.

36

Анонимен

преди 2 години

Народът трябва да приеме вярата и езика на своя владетел Карадайъ. Всички трябва да научат турски и да приемат исляма..................

35

ИЗБОРДЖИЯ

преди 2 години

ясно се вижда вече, че ристю бокикев изпадна от лодката, никой няма да го бръсне за синя ябълка, представляващ градската десница

34

Анонимен

преди 2 години

Имаме си цар, имаме си султан. Техни величества цар Симеон и султан Доган трябва да си разделят родината и да управляват.

33

Бай Гроздан

преди 2 години

Добре хортува,но никой няма нужда от техните 30-40 депутати,а без нужда покана никой не прави.Същото е и за президентските избори с тяхните 300-400 000 гласа.Кого щели да подкрепят,ами който си искат,тяхна си работа.А тези в чужбина на президентски въобще си гласуват винаги за военни,когато подкрепиха на предните Орешарски.Един репортаж гледах по тв и трима 30-40 годишни отговориха "за генерала естествено"

32

L.

преди 2 години

Нещо не схващам логиката. Ако ДПС се е радикализирало, не трябва ли точно да се сатанизира или стигматизира. (Ако изобщо някой в НС знае тези думички.)

31

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видите вие коя е ваш'та майка!

30

Райчев

преди 2 години

Както винаги, се изхвърля, тъй като речта му изпреварва логическия анализ. Ако ДПС се ислямизира и турцизира, моментално ще бъде забранена като етническа партия.

29

Анонимен

преди 2 години

Какво се пените, бе? Ердоган не е решил - не си е довел ата да пие вода от Дунава. И щото сме ного еркек и Русия тоя път само ще гледа сеира. Още повече, че Ердо и Путин последните години са се сдушили. Па вие и тъпите ви късогледи "политици" рапайте европейския морков.

28

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами радикализирало се е, след като всички политически тутурутки си плакнат устата с него, а другата опорна точка е антиГЕРБ реториката, която е залегнала в антиИдеологията на старите мутри с "новите лица", между другото тези които вкараха ДПС във Властта с обръчите от фирми на Доган бяха царят и след това столетницата, която при Олигарски дори предложи Пеевски за Шеф на ДАНС ... После същата тази столетница издигна и кандидатурата на фигуранта и го избра с гласовете на червените бабички и ДПС...

27

Анонимен

преди 2 години

Не закачайте Сараите на Султан Доган....Искате да съборите незаконните пристанища и сараи на Султан Доган, ето какво ще получите - турчин президент....Христо Иванов и Мирчев обезчестиха покоите на Султан Доган.....Султан Доган праща своя Велик Везир Карадайъ да вземе властта в България и да върне България обратно в Османската империя....По-предвидливите български политици, бизнесмени и общественици вече започнаха да приемат исляма и да се обрязват, за да се впишат в новото общество.