334

от дондуков

преди 2 години

на комитоВА и фигуранта не им пука за вас бе , те имат по важни неща за мислене . избори трябва да печелят !

333

Каналин

преди 2 години

Гледам снимката и си викам ... много хубав шоурум. Да докарат и още техника да оплакнем окото. Де да бяха и така качествени пътищата им. От цялата дандания се разбра че милиарди са раздадени до края на Април, сега има едни 100 милиона кирливи от актуализацията. И за тези пари е цялата дандания? .. бива да видим кои са тези собственици. .. то е ясно че след изборите ще се кротнат и ще се подлагат на следващата власт. Дано да няма промяна и сложат на място държавните ни "капиталисти" - олигарси.

332

Анонимен

преди 2 години

По плакатите ще ги познаете! Това са хора на мафиота Бойко Борисов! Едно си баба знае, едно си бае! Искат си магистралите, искат си ГЕРБ, искат си "бащицата", или "тато ди тути тати"!Демек боса, дон Борисоне си искат хората, обичат си мафията и туй то!Ще дадем ли държавата на мафията на ГЕРБ? Вие как мислите?

331

Анонимен

преди 2 години

Хайде да видим сега в кои фирми са отишли нашите пари?

330

Анонимен

преди 2 години

ИМЕНАТА НА ФИРМИТЕ !!! МАФИОТИ !!!! Кажете ги, че ако отидеш при стачкуващите се хилят в момента в който ги попиташ за кого работят! Значи имам приятел журналист и не искам да изпадам в подробности заради него. Както казва Бойко- Пунта Мара !!!!

329

Ние

преди 2 години

Така се случва като назначавате счетоводител от ТКЗС то за министър. Счетоводителя знае само една дума НЯМА

328

Анонимен

преди 2 години

След като фирмите си нямат имена. Ясна е работата. Елементарни са, но явно толкова и така си могат.

327

БСП

преди 2 години

Българина асфалт не яде!!

326

Анонимен

преди 2 години

Хайде да видим Кои са фирмите и на Кого са които "ударно строяха"магистрали през последните 12 години!!!

325

Анонимен

преди 2 години

Бойко, имам малка фирма, защо на мен никой не ми превежда предварително няколко милиона и след 5 години, ще се изпълни поръчката...Затова сега няма да те подкрепя. Не може само няколко фирми да са в далаверата, а другите да умираме....Протестиращите са ясни.Покажете ги фирмите! Много ми е интересно! Искам да видя къде заминават обществените поръчки и защо искате да унищожите малкият и среден бизнес. Целта е всички да работим за определени хора нали? Роби искате, а не мислещи хора с права...

324

Анонимен

преди 2 години

българия потъва начело с руския жалък фигурант. путин е доволен

323

анонимен

преди 2 години

Една психична баба унищожава строителната индустрия.

322

Анонимен

преди 2 години

Силно ще го духаме с тези служебни Радеви правителства. Инфлацията ще ни доведе до просешка тояга и тогава ще се усетим кой крив, кой прав, но ще бъде късно.

321

Анонимен

преди 2 години

Аз си спомням когато за първи път излязоха на протест ресторантьорите при Бойковото управление. Бойко даде пресконференция и им заяви, че шефовете им карат много скъпи коли, да продадат колите си и да се издължат на служителите си...Така, че Бойко беше безкомпромисен. Припомням за тези с къса памет. Ама то всеки може да си прочете надменните интервюта бисери на Тиквата.Но после се сети, че може да ги използва и включи мазника Алибегов в далаверата....

320

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен375. Може би си прав. Целта е да бъдат заменени с фирми, близки до БСП.

319

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 371Комитова е нагла жена. Иска фимата на нейн близък колега да поеме строителството. Колкото до пари - ИМА!!! Искат да доведат народа до безнадежност!

318

гнусен фигурант

преди 2 години

........

317

Анонимен

преди 2 години

Защо криете имената на собствениците на фирми. Всички знаят че са от обръчите на ГЕРБ-ДПС.

316

гнусен фигурант

преди 2 години

Треперят му оаканите *** на мазната фуражка виждайки докъде е скапал държавата.

315

Анонимен

преди 2 години

ВЪН СЕЛ ЯН ДУР ИТЕ С БАГЕРИТЕ ОТ СОФИЯ....КУКИТЕ НАЛИ ОБИЧАТ ДА БИЯТ ПОД КОЛОНИТЕ,КАКВО ЧАКАТ СЕГА.....Фандъкова, потрошихте паветата с тия машини