198

Анонимен

преди 2 години

ИЗВИНИ СЕ БЕ!

197

Идеалист

преди 2 години

Остап-Бендеровци е действие. На лелките хубавците!

196

ььь

преди 2 години

Ако си позволя да цитирам една небезизвестна журналистка от ъндърграунда: Едно почтено ми става, като ги видя тия двамата треторазрядни тарикати.

195

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

..И 5-лв. ЗА ШИШЕ ОЛИО ..И ТОВА "НЕ Е ИМАГИНЕРЕН РЕЗУЛТАТ"---НАПРОТИВ , СЪВСЕМ РЕАЛЕН Е ! ТАКА ЩЕ СА РЕАЛНИ СЪЩО--- ЦЕНИТЕ НА ТОКА , ПАРНОТО, ВОДАТА ....И УСЛУГИТЕ ВЕЧЕ...ТОВА Е "ПРОМЯНАТА" ! СВИКВАЙТЕ ...КИРЕ-ТРИВОЛТА ШЕ ВИ ТОПЛИ ЗИМАТА , РАДЕВ ШЕ ВИ ХРАНИ ...А КАТО ФАНЕ СТУД И ЛЕД ---КОМИТОВА ШЕ ВИ ПЪРЗАЛЯ ПО ПЪТИЩАТА НА РОДИНАТА....ЗА ДРАВЕ!

194

izh

преди 2 години

30%-? Като за начало - стига. Остатъка да 51 % ще се допълни от кака *** и сие партийки - контрол трябва да има. Така разпореди чичо Бойко. Този с имотите - да не го бъркате с Бат"Бойко

193

Анонимен

преди 2 години

ККК = Киро Канадецо от Кършака. И кво? дори и българското да му е фалшиво стига честно да си каже кое що-защо пък не?

192

Реалист

преди 2 години

До Факт. Така спряха кражбите, че пари за нищо няма и искат втора актуализация на бюджета! При Бойко се крадяло, а пари имаше! Как се получав?

191

Анонимен

преди 2 години

В нормална държава Киро щеше вече да е в затвора за документна измама. Тука корупцията в президентството го спасява!

190

Анонимен

преди 2 години

Големи крадци са герб, 12 години били крали и държавата още не е фалирала, че и сумати неща се построиха. Плиткоумни червени ***, вашите господари от БСП като крадат, държавата фалирва за 1 година и спестявнаита на поколения българи изчезват при червените олигарси. Това са фактите!

189

Факт

преди 2 години

Мутрите ни ограбват от 12 години и сега като им дръпнаха копанята изпод носа, с пяна на уста обясняват колко лоши били тези дето им спрели кражбите.

188

Непредвиден обрат

преди 2 години

Всички партии подкрепят Румен Радев, но тях никой няма да ги подкрепи

187

Анонимен

преди 2 години

Има ли още бaлъци, които да гласуват за мутрите. Няма да гласувам за Петков, но те са втория ми избор. Трети няма

186

Анонимен

преди 2 години

Така продължихте тая промяна, че всичко скочи с 50%, явно ще скача още, а инфлацията в края на годината ще е двучифрено число. Промяната продължава.

185

Кирчо Лъжеца

преди 2 години

Абе не му липсва скромност на тоя измамник.Ама много запелтечи и започна да заеква,когато стана дума за канадския му паспорт и за офшорките на ортака му Кокорчо.Да си ходим в Канада това сорошко ***.

184

Бялата Златка

преди 2 години

На мен ми трябва 1%.За субсидийката Да не пипам от готовото.Щом Славиту не я отмени..

183

Apoldaer

преди 2 години

Плюенето продължава. На верния път сте. Ще гладуваме за вас.

182

До 190 Няма да стане

преди 2 години

Като служебен министър на икономиката през 2013 година Асен Василев е присвоил част от посочената от теб сума 27 милиона.Благодарение на това ОТКРИВА ОФШОРНА ФИРМА в началото на 2015 година в която притежава основния пакет от акции.Как така всички се хвърлиха да бичуват Николай Младенов че 1 година след като е бил министър е открил офшорна фирма без финансова дейност а Фирмата на Василев продължава да работи само дето я прехвърлил на друг преди да стане министър на Радев.Двоен стандарт няма що!

181

Анонимен

преди 2 години

Повтарянето за грешните протоколи и манипулации на изборите БЯХА СИРЕНЦЕТО В КАПАНА И ВСИЧКИ МИШКИ СЕ ХВАНАХА!ПО-ЛЕСНО СЕ ПОДПРАВЯ СОФТУЕРА ОТКОЛКОТО ДА ПОДКУПИ КОМИСИЯ В КОЯТО ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ И НАБЛЮДАТЕЛИ ЗАСТЪПНИЦИ! СЕГА РАДЕВ И РАДЕВАТА ПАРТИЯ ЩЕ СТАНАТ ПОБЕДИТЕЛИ С ИЗМАМА

180

Анонимен

преди 2 години

Канада ,това беше българска провинция нали? Защо казвате ,че Кирето е излъгал? Ами ,че ние повечето сме от провинцията.

179

Анонимен

преди 2 години

Тук само герберски платени *** !