46

Анонимен

преди 2 години

с допускането на такива статии скоро няма да мотивирате някой да се еаксинира. това си е чиста проба прикрита антиваксърска статийка

45

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Пенсионерите не са ли хора? Коронавируса не ти ли прилича на таралеж?

44

До ваксиниран

преди 2 години

Над 90%от хората си го карат рози вирус напълно безпроблемно така, че за какъв таралеж ми говориш.

43

.

преди 2 години

Поредната тъпотия.

42

Анонимен

преди 2 години

"Специалистите предупреждават, че ползата от по-силни В-клетки на паметта след заразяване въобще не компенсира рисковете, съпътстващи COVID-19, пише БТА."Имам едно въпросче !!!Колко преболедували са влезли в болница с Ковид и колко вакснати ????От първите НУЛА а от вторите МНОоооГО !!Ето ви истината за ваксина или преболедуване прави по-добра защита.И не трябва да си гений та да разбереш толкова просто нещо ама докторята се балтаят като прассе с тиква по темата.

41

До Ц

преди 2 години

Колко прави 7 по 8 минус 37?

40

Повтаряли

преди 2 години

Може и да няма, но потретяли бол.

39

Обективно

преди 2 години

Най- Безопасни ЗА ОБЩЕСТВОТО СА ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ. НАЙ- ОПАСНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО СА ВАКСИНИРАНИТЕ, ЗАЩОТО ДОКАЗАНО СЪЩО СЕ ЗАРАЗЯВАТ, НО ХОДЯТ НА РАБОТА, ПАЗАРУВАТ И СЕ ДВИЖАТ НАВСЯКЪДЕ НЕОГРАНИЧЕНО.

38

Анонимен

преди 2 години

Аз антитела не произвеждам ИЗОБЩО но изкатрах вируса март 2020 и от тогава си живея нормален живот. посоянно се заразявам но не се разболявам и не съм заразен за околните. Това е положението !!! Докторята НЕ РАЗБИРАТ нищо !!!

37

Ц до 33

преди 2 години

Аз също НЕ се заразих 1 год., но баща ми на 80г. отиде на бръснар и оттам довлече вируса. Аз се заразих от него. Повярвай, няма защо да те лъжа, ковид е различен от грипа. Но се излекувах успешно. Оттогава не ме е ловило нищо вирусно. Засега.

36

11

преди 2 години

Дрън-дрън. Едно пише в заглавието, друго в писквила.

35

Анонимен

преди 2 години

Хахаха ама разбира се, че произвеждат. Часовника дето го раздават ли го показва това?

34

Анонимен

преди 2 години

Марсела Попова освен на самозадоляването с разни предмети и зеленчуци явно е фенка и на репресивните режими.

33

Bili

преди 2 години

Мда, и хората с автомобилите затоплят планетата повече от слънцето...

32

Док

преди 2 години

Но защо карат вече преболедували и оздравели да се бодат, а не им издават безсрочен сертификат? Реално най-безопасни за всички са преболедувалите и оздравели. Но докато на този въпрос отговарят политици, а не лекари, отговора няма как да е смислен.

31

Обективно до 28

преди 2 години

МНОГО СИ ПРАВ. ВАКСИНИРАНИТЕ ТРЯБВА ДО 3 МЕС. ДА СЕ ЗАРАЗЯТ С КОВИД ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ЗА ДА ГО ИЗКАРАТ ПО- ЛЕКО, НО И ДА ПРИДОБИЯТ ПЪЛНИЯ ИМУНИТЕТ БЕЗ ГОЛЯМА ОПАСНОСТ. При мой познат случайно стана точно така, но не го изкара много по- леко от мен!

30

Анонимен

преди 2 години

До МммМладеж, връщам се от кафе Година и половина се завирах навсякъде и не се заразих със супер заразния и опасен вирус. Докога да чакам да се заразя още 1,5 година или още? Вие добре ли сте бе гллупендери и децата ви се смеят на акъла препасани с маските се замерят

29

Марсел Попов

преди 2 години

До РадкоНяма нужда да идвам аз, Зайо! В най - скоро време ще ти почукат на вратата посред нощ за да представиш Ковид паспорт!

28

ИСТИНАТА

преди 2 години

Това Ако Е ВЯРНО ПРЕОБРЪЩА ВСИЧКО ЗА ЕВОЛЮЦИЯТА.А АЗ НА ЕВОЛЮЦИЯТА ЛИ ЗА ВЯРВАМ ИЛИ НА СТАТИЙКА в ДНЕС.БГ

27

Анонимен

преди 2 години

До Марсел ПоповМърсолчоимай предвид че тук има военни офицери и не може да ги плашиш с нищо, защото такива хора като мен са готови да се хвърлят в бой срещу всякакви джеендъри и мошеници