19

Дако от Сокако

преди 2 години

Абе, де са тези патриотични поколения, по чалгопитеките ли? Въртят гюбеци та пушек се вдига. Разцвета на нацията ще си остане по време на соца. Наука изкуство,спорт и култура, въпреки всички цедки на социалзма са били на върхови нива които никога да видим.

18

Анонимен

преди 2 години

Нема ли нещо едно бомбенце малко.

17

Анонимен

преди 2 години

Искат да им прехвърлят парцела. Да бе в идеалния център на София. Огромен парк. . Слагат му една ограда и знаете ли какъв хубав мол става там?

16

Ром'с

преди 2 години

В Будапеща стои също памятник на съветският войник, Дори и градинка хубава има пред паметника и нито Е израсуван, нито Е нацапан с боя.. Стои Си паметника и на Никой унгарец не му пречи, а при тях Е имало 56 година на ХХ век нахлуване.... Ама *** Си ***, слага цветя на америкпнските летци.... а съветският воин иска да се демонтира. Абе убава работа, ама бълггарска. (

15

Един от Юг

преди 2 години

А бе, по тая логика дайте да построим и паметници на султаните освободители!И всички да са доволни!

14

Анонимен

преди 2 години

Не само пенсията, ами и пендарите на баба си да дари! Така, както "благодарна" България дарява целия си златен резерв през 60-те г..ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА СССР.Така разбирам аз братската обич - скрепена със жълтия метал и сочни целувки между Живков и руснаците! А може и за Мавзолея в Москва да даде своята Ленинска лепта, все пак Адаша му на него чака:-)))

13

Анонимен

преди 2 години

Тоз паметник на окупатора ни кога най-сетне ще бъде съборен?

12

Анонимен

преди 2 години

Когато нашите спечелят изборите на 14-ти ноември, паметника най-сетне ще бъде премахнат и всички ще си отдъхнем! А който иска да му се кланя и в бъдеще - да ходи в музея!Какво лошо има? Нали музеите отразяват историята?

11

Анонимен

преди 2 години

Заключили са ни народното събрание под масонска символика. Постъпката ми се вижда по-скоро като на окупатор от колкото на освободител.

10

Анонимен

преди 2 години

Както се вика в един лаф,как да те забравя,кат не мога те запомна..

9

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да съберем пари и да направим копие на паметника пред Козяк. ДБ ще се пръснат от яд

8

Народното събрание

преди 2 години

От изток - паметник на съветската армия. От юг паметник на руския цар на кон пред портите на парламента. От запад руската червка със светите мощи. От Север голямата катедрала св. Александър невски със златните кубета. По средата пише: "Съединението прави силата". Чие съединение? Чия сила?

7

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на мнение, че трябва да се построят още няколко такива паметника. Един пред американското посолство, да им напомня кой може да им счупи врата и по един пред всяка псевдо дясна седерастична партийна централа да ги ангажира за постоянно.и американците да се чудят за какво мероприятие по напред да им плащат.

6

Анонимен

преди 2 години

докато на нашите псевдо демократи паметници са им в главите и някакъв пист съветски 30 годишен реваншизъм, няма светлина в тунела. Тези хора просто нямат на идея как да управляват държава 7 се занимават с такива теми разсейващи народа от важните проблеми на деня.

5

КОЙТО Е ЗА РАДЕВ..

преди 2 години

ПОДПИСВА ПРЕДАТЕЛСТВОТО ЗА РСМАКЕДОНИЯ..... ИМЕНАТА ИМ ЩЕ БЪДАТ ИЗПИСАНИ НА ПЛОЧА, КАТО НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ...

4

Анонимен

преди 2 години

А другаря Сталин питахте ли???

3

Анонимен

преди 2 години

Да го балсамират за благодарност.

2

Анонимен

преди 2 години

...аз не ща да се обединявам с ония 80 процента. Проблем?

1

Тодор Живков

преди 2 години

Браво на пича! Дабълите претоплят една и съща манджа, като усетят, че на хората им писва темата за съдебната реформа, за Гешев и за екологията. Не трябва да им се обръща внимание. А ние българите да спрем да се делим на червени, зелени и бимбяни - има много повече и по-важни неща да ни обединят.