125

Асан

преди 2 години

До сега къде са спали да са купували :)))

124

Баба Ванга

преди 2 години

Още 100 г ще растат цените по 20% годишно

123

Варненски бек

преди 2 години

През 2008-9 година "приятел" брокер ме убеждаваше и се кълнеше, че ако купя 2 апартамента на Слънчев бряг по 80 к евро /броя ще спечеля за 10 години двойно - през 2020 година ще съм ги избил напълно! Наскоро същия брокер ми предлагаше пак апартаменти в Слънчев бряг по 40к евро/броя ! Коментарът е излишен!

122

.

преди 2 години

Агенциите надуват цените яко.

121

Мунчо

преди 2 години

Гладни кокошки просо сънуват... Хванете го *** за ...

120

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНа запад законите те защитават, тук нямаш защита никаква! Макар и да плащаш по-скъпо на запад тук цената в нерви е много по-голяма.

119

Анонимен

преди 2 години

Ако си мислите, че не плащаме западни цени се лъжете!1. Ние плащаме застроена, а не жилищна площ, което означава още 10-20 процента на цената отгоре2. Завършеното положение на запад е с мазилки, подове и баня, а не както тук на гола замазка и нищо друго, което е още 10-20 процента от цената за наша сметка3. Качеството на строеж, местоположение, налични площи и отстояние са отвратителниИлюзията, че тук има по 1600-2000 евро кв. метър е реално 2500-3000 хиляди евро,което се плаща от купувач

118

До 14 математика?

преди 2 години

Ако си купил всички 27 апартамента през 2006 г досега с наеми си изплатил 90% от вложените пари (Ако приемем че са били 100% пълни нон стоп) ако си купувал по 2 всяка година - първите два си изплатил на 90%, вторите 2 на 86%, третите два на 82%, и т.н. последните два на 1% и най последните хич не си ги изплатил. Като купените в последните 6-8 години заради високи цени ще избиваш по 2% от инвестицията, а не по 4% годишно, по-бавно. От опит го казвам щото се занимавам от 2007

117

Анонимен

преди 2 години

Пандемията е измислена, за да ви ограбят. Не за друго. Съвсем законно напечатаха трилиони фалшиви пари и де факто ги измъкнаха от джобовете ни. Във всички времена галшификаторите на пари са било бесени заедно с разбойниците от гората.

116

Пян_Гъ

преди 2 години

"Цените на имотите растат, хората губят надежда за собствено жилище": да гласуват за Радев и ПП - те ще им "решат" проблема :) Както решиха проблемите с тока, инфлацията, цените, ваксинацията, пътната инфраструктура, хотелиери, ресторантьори, туроператори, лекари - и т.н и т.н. :) :) :) !

115

Анонимен

преди 2 години

Убеждават ни да купуваме сега докато са само по половин милион, че от догодина по цял милион ще станат. Мале мале, страх ме тресе. Ще изпусна инвестицията, 500к кредит до края на живота ми, не бях чувал по-добра оферта. Брокери за комисионка има ли?

114

Анонимен

преди 2 години

България все още е сравнително ок в сравнение с други страни. Тук все още може да се купи двустаъно жилище с 100-120 заплати. Другаде са неалобходими 200, че и отгоре...

113

до 108

преди 2 години

Разбираш ли от финанси? Май не. Купуваш нещо, то има някаква стойност, която се променя с времето. Но само по себе си то пари не ти вади, дори иска пари - данъци, сметки. Ако го даваш под наем или аирбнб, то вече е актив. Т.е., вади ти пари.

112

Анонимен

преди 2 години

Където има държава , има и полезни за населението решения, в Берлин как им национализираха жилищата на многоимотните в полза на държавата(града,общината) и решиха проблема!

111

Анонимен

преди 2 години

Албания по-голема ли е от нас, Северната Територия по-голема ли е ? Нидерландия, Белгия, Люксембург, Швейцария.....и т.н....по големи ли са ? :)))

110

555

преди 2 години

Разбирам във Франция, Германия при работеща икономика да се покачват цените, ама тук .... Офтопик: Чакаме Данчето от Самоков, учителка по руски език, кмет на София да направи 2лв билета...И да я изселим.

109

Анонимен

преди 2 години

Още не е ударила най голямата криза във исторята на света Този балон на цени на имотите ще гръмне рано или късно

108

до 101

преди 2 години

Ами те са двойни данъците за второто и всяко следващо жилище.

107

Анонимен

преди 2 години

Цените растат, защото се купува. А се купува, защото хората си мислят, че така си запазват парите. Само че следващите 2-3 години се задава такава криза за кеш, че на много хора ще им се доплаче.Балонът се надува, надува и в един момент ..пух.

106

Анонимен

преди 2 години

БГ е една от малкото привелигировани страни от Соца, дето СССР ги галеше с перце, имат некакъв фетиш към нас руснаците.......хахахахаха :))) Само дето сме в НАТО и ЕС, "любовта" ни изчезна :))) Жилища имаме, собствена атомна електроцентрала, другите соц държави не могат да се похвалят с това......хахахаха :)))