256

Тъй де

преди 2 години

До До 322 - И ще настане всеобщо щастие и любов - Нямам търпение !!

255

До 322

преди 2 години

Не байно. Просто ще спре разрухата, омразата и ще изрита корумпирания Резидент на Божков. Мисля че това е достатъчно добре за начало.

254

Стефанов

преди 2 години

ГЕРБджиков и вице Pi Ar Nevi Boiko. Щеше да е смешно ако не беше жалко...

253

Анонимен

преди 2 години

Радев злоупотреби по най долен начин опорочи президентсктата институция съсипа държавата и Луна е по добър вариант от него

252

Боже какви наивници

преди 2 години

И какво като стане Герджиков президент ( в ПАРЛАМЕНТАРНА ) република - Ще се оправили ли нещо в тази държава : Образование , Правосъдие , Здравеопазване , Икономика , Външна политика ит.н. , и т.н. , или пък ще изхвърли Доган от сараите , или ще спре натиска за РСМ , или ще свали цените - КАКВО БЕ ???? Ще Ви кажа - Ще мънка и ще се оплете в ЛЪЖИ ( защото от него НИЩО няма да зависи ) , и целият му "блясък " на " Интелектуалец " ще се напука от СТУД , и ще остане само мазната усмивка !!!

251

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

Тоя професор не мой да се мери с мойте.. Виж къде е той, къде са: Илиев плагиатар Станев със скъсаните кюлотир Тошко Африканскир Пацо шнорхела и Ванката Синоптикаллл Поздраовявам всички балъци с любимата си песенМ ЩЕ ВИ СКЪСАМЕ ПЪДЯЛНИЦИТЕ?

250

Обеднител

преди 2 години

Какво е мястото на СУ в световния рейтинг на университетите?

249

Жалко човече

преди 2 години

Кандидатът на мафията.

248

Анонимен

преди 2 години

Радо шишарката напълни гащите! Няма втори тур шапкар. Професорчето е доста висока летва. Но дет се вика ГЕРБ и магарето на комшията да подкрепят пак ще победят тоя хамстер и тюлена вице.

247

Анонимен

преди 2 години

Не го знам какъв е, но знам, че 99% от всички ректори са доносници на Държавна Сигурност и над 50% процента въртят далавери с ремонти, създават кухи катедри за наши хора, назначават за ръководител катедра партньорки на наши хора, ходят по екскурзии, представени като научен проект. А като чуят за еврофонд какви усти отварят.

246

Стига вече...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

245

Анонимен

преди 2 години

Дай боже да изчегъртаме руския агент! Дай боже да изчегъртаме КГБ и всичките им останали агенти. Дай боже. Тъпчат България вече 70 години.

244

!!

преди 2 години

Чисто НАГЛАСЕНА и СКАЛЪПЕНА история в стил Бойко "интелигента " и ГЕРБарска уния !! В.Балканска е на всяка мнджа меродия , че чак си довела и гайдаря професор покрай всичките професори ! Професори да искаш в България - те са повече от избирателите !! Като имаме толкова "инетектуалци " - защо 12г. ни управлява ПОЖАРНИКАР бе умници ???

243

Сина на професора

преди 2 години

Синът му Никола заминава за Швейцария, за да учи медицина. По-късно, след като завършва, става директор на клиника, става професор. За заслуги му е дадено швейцарско гражданство и е на първо място в книгата с почетните граждани на Женева.

242

ТЕ СА ЧАСТ ОТ НАС..

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИТЕ.......... УСПЕХ НА ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ..!!

241

Анонимен

преди 2 години

Любимата група на професора е пинк флойд

240

До 301

преди 2 години

Да има, оженили са се още като студенти, много приятна жена

239

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ НА СОФИЯ Е В ИНИЦИАТИВНИЯ МУ КОМИТЕТ ЗНАЧИ ИЗОБЩО НЕ Е НЕПАРТИЙНА КАНДИДАТУРА А НАПЪЛНО ОРГАНИЗИРАНА ГЕРБЕРСКА ПАРТИЙНА КАНДИДАТУРА!

238

Анонимен

преди 2 години

Поета Недялко Йорданов и актьора Христо Шопов също са там, но не са ги написали

237

Анонимен

преди 2 години

Професора има син завършил медицина в Швейцария, става професор и сега е шеф на клиника в Женева, почетен гражданин на Женева