49

Анонимен

преди 2 години

До Николай - Прав си, който може да чете научна литература, да чете. Чувал ли си за д-р Робърт Малоун, д-р Брет Уайнстийн, д-р Герт Ванден Боше и разни други? Прочети научните им статии и пак заповядай... :) ... Междувременно да си биеш 3-тата игла... :)

48

Solar Power

преди 2 години

До Светофар: В такава форма е и главата ти :) Ако българина до сега винаги се беше оказвал прав в глупавите си мантри нямаше да бъдем в топ 1 по бедност в Европа и в топ 1 по смъртност. Да не казвам и други топове :)Ех ако само беше прав българина за всички неща които знае ..... а той е най-умния на планетата :)

47

Red pill

преди 2 години

До Лекар в чужбина, мхм, в коя точно чужбина си лекар? Щото аз познавам доста лекари и никой от тях няма време и желание да филосовства в тролски форуми. Камо ли пък тези в чужбина.

46

....

преди 2 години

Медиците знаят ЗАЩО.

45

Така е

преди 2 години

ако си Бял и Хетеросексуален те Уволняват, щото тези са хората с Достанъчно Висок Коефициент на Интелигентност, че да откажат Инжекцията на Смъртта!

44

наблюдател

преди 2 години

До Интереснозащо ли? гледах наскоро Панорама и там гост беше професор лекар на който му зададоха същия въпрос, а той отговори цитирам "навсякъде във всички професии има ****ци и необразовани.Това ,че си лекар не винаги означава че си наясно със всичко"

43

Лекар от Херес

преди 2 години

До Лекар от МарсАко се замисляше цигарите, алкохола, кофти храната, кофти дрогата и зоба, тоновете обезболяващи и антибиотици без показания, които вкарваше в организма си всеки ден какви дългосрочни вреди имаше, ваксината щеше да ти е последен проблем.

42

Анонимен

преди 2 години

напрао безмалко д а повярвам...

41

хахаааа

преди 2 години

малко си се престарал пак...ще съкратят те, глей с тия глупости теб да не те съкратят,ч е ни писна от лъжите ти...

40

Николай

преди 2 години

До ЦИЦЕРОНЕдин колега на брат ми, една жена на сестрата на зълва ми... Само тъпотии от 4-то лице. Реалните данни за ползите и рисковете са налични, проверени и проверими от всеки, който може да чете научна статия и разбира как се изпозлва статистика в различните науки. Но Цицерон от Гурково си вярва на сестрата на братовчеда на свако му, който имал тежък пруритус 48 дни след ваксината и веднъж се наакал 154 дни след нея...

39

Лекар от Марс

преди 2 години

До Лекар в чужбина - Дано да сте живи и здрави и след няколко години. Ти като лекар би трябвало да знаеш, че лекарствата и ваксините могат да имат и дългосрочни странични ефекти, обаче се обзалагам, че не си никакъв лекар, а най-обикновен *** или ваксър... Да си ползваш ваксината със здраве!

38

Уточнение

преди 2 години

До Светофар И ви слагат в стандартни триизмерни ковчези. Без маски.

37

Анонимен

преди 2 години

Чували ли сте за "Ухан 95"? През 1996г. в България на ден са се разболявали 10 000 човека. Тогава в каква зона сме били? В черно-лилаво-траурна или каква? Какви са били мерките и защо не са агитирали за ваксиниране? Защо не са затворили заведенията, хотелите, дискотеките и т.н... :) ... Пишете в гугъл "Статия от в. Труд 1996 vesever" и ще се ориентирате. Снимката от статията я има в блога на някаква си vesever в блог-бг-то... :) Хайде със здраве!

36

Лекар в чужбина

преди 2 години

При нас в болницата 98% от персонала е ваксиниран - и преболедували , и неболедували. Всички са живи и здрави, никой не се е разболял от ковид, никой не е имал инфаркт / тромбоза след ваксината или други подобни състояния, с които обичат да заплашват антиваксърите. Хора, не им вярвайте! Ваксините са абсолютно безопасни и ефективни.

35

Светофар

преди 2 години

И да допълня, преди да сте ме обявили за плсоскоземец. Земята драги про-ваксъри във вашия идеален дву-измерен свят може и да е къгла. Но в моя свят с метрично триизмерен, реален свят, скалистите планети към който клас принадлежи и Земята са с геоидална форма.

34

Анонимен

преди 2 години

Не е важно, че ще има недостиг.

33

Интересно

преди 2 години

Защо 72 хиляди не искат да се ваксинират ? А от тези който са се ваксинирали колко са били убедени да се ваксинират и колко са принудени ? Всички знаем ,че доброволо ваксиниралите се са били нищожен процент . Така че демокрация няма ,има конспирация и какво ще из;езе след няколко години тепърва предстои да се види . Определено ваксинирането не върви доброволно и е ясно ,че дори медиците не искат да се ваксинират ,за другите просто няма смисъл да коментираме.

32

Иво

преди 2 години

Така е демократично....

31

Смешник

преди 2 години

Интересно после вие върите да се оперирате с неопитния персонал!! Качеството винаги в пред количвството

30

Светофар

преди 2 години

САЩ имат най-голям интерес от масовото ваксиниране! Защото по този начин се замазва реалната ефективност на ваксините. В България се истината лека, полека, излиза наяве, а тя е, че реалността е доста по-различна от широко приетата. Затова и натискът върху България и подобни страни е неистов. Чрез ваксиниране на здрави хора, в добро здраве, се прикрива ниската ефективност на препаратите.