63

Анонимен

преди 2 години

Това са подводните мини заложени от управлението на тройната коалиция!

62

Анонимен

преди 2 години

Какво друго да очакваш след 11 години управление на ГЕРБ.

61

Анонимен

преди 2 години

Преди години бившите комунисти и настоящи социалисти нарочно фалираха предприятия и заводи по поръчка. За да може да се купят за цена от 1$. А сега се докопаха до властта и ще направят същото с цялата държава. Ще я доведат ресурсен фалит, за да може доставчика на ресурси да я купи за 1$.

60

Анонимен

преди 2 години

Икономически колапс и драстично падане на жизнения стандарт я Европа ако цените на газта се задържат на това ниво. А ако Европа реално се сдърпа с Русия - какво я чака тогава?

59

Анонимен

преди 2 години

Реални резултати от управлението на Радев.

58

<><>

преди 2 години

Всичко е измислено ...Буци никога няма да загуби ......всичко е измислено така че Буци види ли дедовия ....и задейства подобен ХАОС ужким "Видяхте ли , без мен сте за никъде аз съм вашият господ !" А дефакто той ги прави тия лудници ! Стратегията е повече от тарикатска ....но не на мен тия ....ееее на онея дето вярват самов това което им кажат !

57

Анонимен

преди 2 години

Слeд три мaндaтa нa Бoриcoв,пoлoжeниeтo нa бългaритe e трaгичнo!C руcкa eнeргийнa примкa нa шиятa!Cлeдcтвиe нa бeзнaкaзaнитe крaжби нaБoриcoв, Пeeвcки, Гeшeв и шaйкaтa им!Кaктo ce видя oт рaзкритиятa нa cлужeбнoтo прaвитeлcтвo!

56

А късмет

преди 2 години

Как поскъпнат и така палиме и Президентство и Парламентство.

55

пияница мистик

преди 2 години

Спокойно! Всичко е Ок! Щом няма палатки и блокиран Орлов мост, значи българина е доволен и сит и увеличаването на всичко не му се отразява негативно :))) Спете спокойно другарки и другари, при Фигуранта промяната върви от добре, по-добре. Виновен е Бойко Борисов, няма да се плашите. Ама вече страха го няма, дишате свободно. ГЕРБ де ги няма и не управляват вече половин година са виновни, че цените на всичко са нагоре. Комунистите и Фигуранта не са, те след има-няма 50 години ще ви оправят :)))

54

ХХХ

преди 2 години

Да се вдига всичко ......само не заплатите ! Българина обича да бъде мачкан .....е ще извият едно хубаво хоро пред парламента и толкова ! Депутатите ги мачкат ....те хоро им играят :)

53

Анонимен

преди 2 години

печатахте пари сега се чудите откъде идва тази инфлация...

52

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато комунистите крадат държавата цените хвърчат и народа обеднява. Различното този път е, че взеха властта с измама!

51

АнонимеН

преди 2 години

ЩЕ ПОСТЪПВАТ Я! РАДЕВ ИМА ДА СИ ИЗБИЕ 1 МИЛИАРД РАЗДАДЕНИ ПАРИ ЗА ДА КУПИ ГЛАСОВЕТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ !

50

Анонимен

преди 2 години

Закривайте Топлофикация и всеки да минава на дърва

49

Анонимен

преди 2 години

Фалирала държава, се купува евтино. Ще видим кой ще си купи България. Може би доставчика на газ и петрол.

48

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД СТАНИШЕВ беше КРИЗА!ДОКАТ0 БЕШЕ СТАНИШЕВ ОБЯСНЯВАШЕ ,ЧЕ СВЕТОВНАТА КРИЗА ЩЕ НИ ОТМИНЕ/СТАНИШЕВ С АНГЛИЙСКА ДИПЛОМА/Бойко с английския е ЗЛЕ! Не го ВЛАДЕЕ, НО всички кризи овладя и никой не разбра, как изчезнаха мигрантите от СОФИЯ!ЗАВАРИ ОТ ОРЕШАРСКИ БЛИЗО 4 МИЛИАРДА ДЪЛГ ЗА КТБ!/ОРЕШАРСКИ КАПАЦИТЕТ УНИВЕРСИТЕТСКИ ПРЕПОДАВАТЕЛ/СЕГА ВЕЛИКИЯ ПИЛОТ И ХАРВАРДИ КЕ НИ ЗАВЛИЧАТ НА ДЪНОТО И ЩЕ СИ ПЕЕМ ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА!КОЛКО ДА ПЛЮЕТЕ ПО БОЙКО ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНИ КОЙ КРАДЕЦ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!

47

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Искахте банани и тоалетна хартия - имате ги! Кво ревете ?!

46

Анонимен

преди 2 години

Бойко ви каза преди година... Тия искат да счупят държавата...

45

ами

преди 2 години

Заради Фигуранта задържат цените за да минат изборите

44

Доцента

преди 2 години

Това да си добър политик и добър държавник означава да може да решаваш тежки проблеми. В момента има множество тежки проблеми, които няма кой да реши. Какви са изводите, които се натрапват от самосебе си? Бойчето може да е всякакъв, но като имаше проблеми от подобно естество, не оставяше министрите си на мира и той самият беше денонощно на терен. Сегашните паркетни лъвове управляват държавата от телевизора.