20

Анонимен

преди 2 години

Карах го 2020 април на крак докато силна простуда и преумора не ми свали имунната защита, за 4 дни мислех ,че ще пукна,жена ми и сина ми на 10 го карат в момента като грип,без усложнения за сега слава Богу!Контактен съм десетина дни за сега - нищо!Бях контактен и с други 4-*** преди около 9 мецеца,също без да се заразяЩе рискувам да го карам пак,няма да си ваксинирам,докато ми искат информирано съгласие,отказват да дадат точно съдържание,документ ,че е ОДОБРЕНА и период на ефективност!

19

Дефакто

преди 2 години

няма защита. Хората си се разболяват, пренасят си вируса, мрът си. Изглежда като на вируса да му е все тая ваксиниран ли си не си ли. Цялата работа с тези ваксини е за пари. За милярди пари.

18

аха ясно

преди 2 години

На милион души и 80% ефективност, двеста хиляди ще се разболеят и с ваксина. На шест милиона, колко ли ще са?

17

Анонимен

преди 2 години

А бе толкова ли нямате мозък в главите си, че ви се струва сложно да сметнете 2+2 и чакате доценти и професори да ви обясняват? Как сте оживели досега без тяхното вероучение ми е чудно.

16

.

преди 2 години

Стига промивки бре мутагени такива! :)

15

Анонимен

преди 2 години

Всички до сега действащи ваксини няма значение за кое заболяване действат като заразяват с по слаб щамп на заболяването и задейства имунната система и тя преборва вируса но сега тарикатите измислих белтъци да вкарват в клетките да не пуска вируса но това уврежда самите клетки не само вируса

14

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

зависи и от имуната система на пациента

13

Анонимен

преди 2 години

И формирай се, ваксинирай се! И бягай да прегръщаш баба си и дядо си. Колкото повече се информирам, толкова повече отказвам да се ваксинирам. Мотиви - задълбочен анализ и на тази статия.

12

До 11

преди 2 години

А смятай високо интелигентен антиваксър като тебе нямат никакъв шанс да излъжат

11

Килл Билл

преди 2 години

Колко силна и трайна е защитата на ваксините срещу коронавируса?... Ако си над 70,то от 1 до 3години,а ако си под 30г,то от 5 до 10 години.После, във Вечните Ловни Полета вакса нЕма да ви трЕбва,-там гарантирано вироЗ нЕма...

10

Анонимен

преди 2 години

Щом трета ваксина почнаха да предлагат смятайте не знам но имах контакт с поне 6 човека колеги преболедували от корона и до ден днешен не съм се зарази на една маса, сме, се хранили заедно по цял ден без маски и аз но не съм се заразил значи за какво иде дума

9

Беновска пипа

преди 2 години

Като гледам тук строго научните коментари, само професори и доценти пишат. Къде спи нашето Министерство на здравеопазването и не ги наеме за експерти и съветници!? Мисля, че дори Световната Здравна Организация трябва да се замисли. Едва ли има друга държава с такова концентрация на топ експерти, образовали се във фейсбук и други достоверни източници.

8

Анонимен

преди 2 години

До баба ПенаЧувал съм това от доста лекари ама тези лекари не искат да ги дават по медиите.

7

баба Пена

преди 2 години

До 2 Ти много ги разбираш нещата, какъв си по професия - гледачка, баячка а? Те лекарите незнаят но българина знае. Е като знаете толкова много защо стандарта на живот тук е най носък?, Нали знаете, повдигнете го

6

Анонимен

преди 2 години

Никой не знае.

5

Анонимен

преди 2 години

Още малко и като вземем кухненския нож само на ваксини и вируси ще ми станат всички!!

4

Анонимен

преди 2 години

От рано сте започнали с пропагандата.. Колко ви е нормата на ден за такива статийки? 50-60?!

3

Анонимен

преди 2 години

Никой не пише колко е силна защитата след преболедуване !!!!!..........току-що прочетох че проучване в САЩ показва че имунитета след преболедуване е 27 ПЪТИ по-силен от ваксинацията !!!!...............ТОЛКОВА ПО ТЕМАТА с ваксините.

2

Анонимен

преди 2 години

Ваксините срещу ковид не помагат а само вредят на здравите хора.

1

Анонимен

преди 2 години

Къде има истински ваксини срещу ковид , да си взема за всеки случай?