68

Анонимен

преди 2 години

До Дедо И който се научи да произнася "Канбера" е достоен да решава всички управленски въпроси. Ха, ха! Да делегираме управлението на Google-то, направо!...

67

Анонимен

преди 2 години

Добре си бяха нещата, но българина не знае за кой да гласува и се лъже по популизма.

66

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

Само президента генерал Радев може да изведе държавата от тежката криза предизвикана от герб. Сега партии и избори не са нужни. Време е за работа!

65

Анонимен

преди 2 години

До Българин!Турците немат избор, докато ние имаме, схващаш ли разликата :)) Не че Доган не е поставено лице от ДС, ама се надяват на него.....хахахаха :))) Когато говоря и се веселя с тях, нема омраза, вляза ли в политическата въртележка, тоест некой сайт, ще кажеш те ни мразят, както и ние ги мразим :))) Има го онова нещо, нали 5 века сме били роби, ама да са благодарни, че сме ДЕМОКРАТИЧНИ, не сме ги изгонили :)))

64

Анонимен

преди 2 години

Требе да ни дойде един друг капитализъм, който да не ни краде, а да ни дарява, капитализма е най-добрата и най-щедрата система, но на нас ни е дошъл от некъде крадлви капитализъм, еееех, съдба, събааа....

63

арбайт махт фрай

преди 2 години

И се решава всичко докрай!

62

Анонимен

преди 2 години

Парите събрани от данъците ни се харчат ужасно, ужасно, ужасно, ужасно лошо. С оправяне на това трябва да се почне. После всичко останало

61

Анонимен

преди 2 години

Да се закрие парламента и съда! Партиите не са нужни. Нека генерал Радев управлява без да му пречат ,да назначи за премиер Кирил Петков и да градят държавата след като бойко окраде всичко.

60

Един от митинга

преди 2 години

Много плоска и еднозначна статия , която внушава на читателя негативизъм към парламентаризма и позитивизъм към Президентската диктатура!За Конституция не ми се говори , защото Президента поне 7 пъти погази Демокрацията и законите на Конституцията!!!Типажи като Кирето от Харвард ми напоня за Кирето от Канала ,за балъците от дясно и ляво!Спрете с лъжите ,притворството и службогонството драги ми писачи на статии от Днес.бг.

59

е и?

преди 2 години

Бай У-й имал някакви си идеи.Ми, кво от това, и аз ги имам, че и по-добри. Нито идеите му ще се реализират, нито дори ще се доближи. За да се реализират тези идеи трябва като минимум коренна смяна на конституцията и излизане от Еворпейският съюз, щото идеите противоречат на основни принципи на ЕС. А всичко това без революция и то кървава няма да се случи. А и ако се случи, накрая резултата може пак да не е този, а съвсем друг.Или с други думи ДРЪН-ДРЪН-Ярина статия

58

Дедо

преди 2 години

Значи , ТИ ако знаеш коя е столицата на Австралия , имаш право да гласуваш , ако АЗ не знам , ще стоя настрани и ще чакам като овца ТИ да направиш избор и за МЕНЕ !? Явно образованите са се взели за безсмъртни!

57

Това момче

преди 2 години

Нещо много си е повярвало!Май нищо не е разбрал от бизнес и демокрация в Обидиненото кралство!Там някой закони не са променяни от 300 години!Не щото са глупави,а защото работят!Аман от мухл-ьовци дето знаят само акъл за дават!

56

отдавна казано

преди 2 години

Един българин хайдутин, двама българи чета, *** българи - чета с предател.

55

Демокрация ли ?!

преди 2 години

Капитализма ни е кражби + жестока експлоатация, свободата е слободия, а да си потърсиш правата = мисия невъзможна!

54

Анонимен

преди 2 години

Обществото може да се развива много по-добре ако няма държава о се регулира от мафията и групировки. Държавата разолага с огромен репресиевен апарат и мародерства и бизнеса и обикновените хора. Освен това рекета който взима мафията от бизнеса е нищожен в сравнение с дануците от дуржавата , и при мафията има много повече ред и справедливост. Ако мафиота си разиграва коня - всеки може да го очисти, а политиците не носят никаква отговорност.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52Обяснявам : Още при влизане в България почват да те рекетират, отиваш в полиция ..рекет, отиваш в община ..рекет, отиваш в банка пак рекет. Още да изброявам ли ? А в демократичните държави се заплаща услугата, именно Ти който не се противопоставяш на това не заслужаваш ДЕМОКРАЦИЯ.

52

Българин!

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Значи от една страна ще ВЗЕМЕШ ПРАВОТО НА ГЛАС НА ЕДНИ БЪЛГАРИ (без значение какви и къде), КОИТО ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ, а от друга страна ЩЕ ЗАДЪЛЖИШ ДА ГЛАСУВАТ ДРУГИ БЪЛГАРИ, КОИТО ИЗРИЧНО НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ! Я пак?!? Щото това НА ДИКТАТУРА ПРИЛИЧА! Единственото смислено нещо, в целия тоя бълвоч от глупости е предложението за президендстка република, но и там има МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ! Ами ако на власт ДОЙДЕ НЯКОЙ ДИКТАТОР, КАТО ПУТИН И ЕРДОГАН или пък някое ***-гаре, като сегашния?

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Може да изринем Доган и Дпс по всеко време, ама нали сме демократични, тоест според недоброжелателите, не сме достойни за свобода.....хахахаха :)) Ако не бехме демократи, българските турци отдавна щяха да са изгонени и бити :)))

50

Мия

преди 2 години

Румен радев.ако има чест и достоинство трябва да подаде оставка.

49

Анонимен

преди 2 години

А какво ще стане с ДПС ?