342

Анонимен

преди 2 години

Този адвокат под "деца" пълнолетни граждани ли визира? Може би бабата с бастуна?

341

Анонимен

преди 2 години

Само като го погледнеш адвоката колко му е сбъркана физиономията и веднага стигаш до извода, че е или гербер, или антиваксър, или и двете.

340

Анонимен

преди 2 години

До 390,Я си пии хапчетата!

339

СТРАШНИЯТ СЪД

преди 2 години

До 1 Ама този софийски адвокат ли е??? Не го виждам !!! Да не са го заличили в САК?Това обяснява всичко!!! Закъсал го е човека не му се сърдете

338

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че МЗ, РЗИ, полиция, жандармерия не са част от българския народ. Това са враговете ни, защото си продадоха душичките.

337

Анонимен

преди 2 години

На въпроса - Какво съдържат ваксините се опасявам, че единствено производителя може да отговори - съъс сигурност ще премълчи съдържанието на графенов оксид, както и други вредни съставки, които все повече излизат наяве.

336

1

преди 2 години

До Анонимен 383 "Ако някой ти поиска личната карта за идентификация" НЕ може просто "някой" да ти поиска личната карта за идентификация, а човек, койте е обучен да работи с твоята информация. Ако не е няма право да ти я иска или по-точно, да ПРОВЕРЯВА каквото и да било с информацията от личната ти карта. Другаря "адвокат" на няколо пъти в клипа каза,че иска разрешителното, което било свързано с номера на партидата.Това НЕ Е вярно.Все едно да ви поискат личната карта с инфо за кръвната ви група!!

335

ХАХА

преди 2 години

До Алко те катажиите са със средно от Пазарджик кво искаш повече от тях ХА ХА

334

1

преди 2 години

До Алко Казах "немалоумен" отговор. Можеш ли да дадеш такъв на въпроса, който зададох?

333

Гого

преди 2 години

80% неваксиниран лош материал и 20% ваксинирани. Някой по-точно от мен го е казал. Това да бе носиш отговорност към никой и към обществото, а само за собствения си г*з, се превръща в национална и културна характеристика.

332

1

преди 2 години

До Анонимен 376 "На гл.упав въпрос не очаквай отговор." Какво му е глупавото на въпроса? Попитах защо въпросните заинтересовани лица не са се обърнали към НАЙ-ВЕРОЯТНОТО място, откъдето могат да им отговорят компетентно? Особено недоумение буди избора им, като се има предвид, че сред тях е имало юрист, който 1) би трябвало да е запознат с това кой контролира правния режим на ваксините и 2) е бил в София (където е МЗ) преди да се отправи към Варна, за да търси обяснение от амбулаторни служители.

331

Аз

преди 2 години

До 1 Аз ще ти отговоря: Закъсал го е адвоката и се прави на интересен!!! Ако е адвокат това трябва да го знае или не е адвокат или ДРУГ ПЛАЩА МУЗИКАТА

330

Анонимен

преди 2 години

Бая стотинки си натроли лешоядът Бау. Халал да му са.

329

Анонимен

преди 2 години

Д 372/1 На гл.упав въпрос не очаквай отговор.

328

Алко

преди 2 години

До 1Ами катаджията като спре тираджията, пита ли фирмата превозвач дали шофьора има книжка или направо му я иска???

327

Анонимен

преди 2 години

Тези не са антиваксъри, а ваксъри от малко по - умните. Къде сте тръгнали пък вие да се бодете да попълвате бройки от статистиката. Понеже не сте т.пи като Бау, трябва да сте наясно, че скоро няма да е нужно да се бодете.

326

Алко

преди 2 години

До Анонимен: Като се посереш, леля Дочка от РЗИто казва, че си настинал щото кебачетата са били с "изрядни" документи и проблема не е в тях. Ей тва е БГ реализъм!

325

1

преди 2 години

Някой антиваксър може ли да ми даде немалоумен отговор, защо,след като толкова много са искали да видят с какъв правен режим се използват въпросните васкини, не са отправили питане към МЗ, за да им се отговори оттам?

324

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не е важно дали са двама, трима или три хиляди. Важното е, че съзнателно са попречили на желаещите да се ваксинират. Ако, утре някой от тях се зарази и умре, кой ще е виновен???

323

Krom

преди 2 години

До Ганьоооооооо! - ти на Марс ли живееш? В коя "страна" живееш където са ви отпаднали мерките? Щото тук не се чува за такава страна. Чуваме за "бустерни" дози, "подсилващи" дози, чуваме за всякакви произволи над "анти-ваксърите" като уволнения, отлъчвания и какво ли още не? Я сподели - къде е Рая от който пишеш?