17

Нане

преди 2 години

Един стандартен грип, завърши гетов... И защо за един стандартен грип е цялата тая вакханалия...

16

до 20

преди 2 години

Разумните хора се ваксинират. Спестява пари, болнични, пропуснати ползи.

15

До 15

преди 2 години

Кой ти е казал, че всяка зима се ваксинирам срещу грип?

14

Анонимен

преди 2 години

До Не се обсъжда ? Напротив. Обсъжда се. Но това не отменя ваксинацията. И за грип има лекарства, но се ваксинираме. А и докато се усвои товаа лекарство, поне още няколко месеца, ще загинат хиляди.

13

Лелеее

преди 2 години

Още на заглавието спрях!

12

Галин Костов

преди 2 години

Е нали вчера МЗ обяви че 64 вакснати са хвърлили топа от коронката? Кого лъжеш професоре? Сверявай си опорчиците, преди да излезеш и да се излагаш. Хората вече не пасат трева и не вярват сляпо на продали се за пари "авторитети".

11

до 12

преди 2 години

За да живееш. Ти и близките ти. Зао се ваксинираш всяка зима за грип. Ние не можем да контролираме света на 100%. Но можем да взимаме решения. Damage control.

10

Не се обсъжда ?

преди 2 години

Как така не се обсъжда лекарство ? Още преди близо година се заговори за развитието на лекарство срещу вируса и серизния напредък за намирането на ефикасно лекарство . Наскоро отново пишеше , че лекарството е на финална фаза и сега изведнъж г-н професота ти казва, че лекарство ме се обсъждало .

9

Анонимен

преди 2 години

Как не се научихме, че за новата ни история - последните 150 години- винаги правим грешните избори. И все някой ни е виновен. Не, милички. Никой не ни е виновен освен нас. И винаги акъла ни идва отпосле.

8

Анонимен

преди 2 години

България катастрофира заради народа си! Никой не ни е виновен. Има Такъв Народ - буквално и преносно.

7

Анонимен

преди 2 години

Или по точно ваксинацията катастрофира при будни хора...ама нали трябва да е негативна новината....

6

Анонимен

преди 2 години

Поредния професор. Или профан. Абе, проф., само ти ли не схвана, че по-голяма катастрофа щеше да е ако се бяхме наболи масово! И без това сме малко, не ни трябва геноцид! Това, което се случва е измислено с цел да намали населението в държавите, които са пренаселени - предимно Западна Европа, САЩ, някои в Азия... Не е за малки като нас. Ние няма кво да се бутаме между шамарите!

5

Размисли и Старсти

преди 2 години

Напротив, катастрофираха онези които го наричате ПЪРВЕНЦИ по ваксинация, но ще го разберете след годинка-две!

4

1(ваксиниран)

преди 2 години

Не се заяждам с неваксинираните.В края на краищата всеки има глава и да прави каквото ще.Негова си работа.

3

Иван

преди 2 години

Разбирам добрите намерения, но все повече се притеснявам, когато професори или откровено лъжат, за да прокарат като цяло добро послание или сами не разбират данните, с които боравят. "Исландия няма нито 1 починал от май месец, при 90% ваксинирано население" - Исландия също така обаче няма нито 1 починал от ковид и в периода май-октомври 2020 година, когато нямаше още ваксина. Причината да няма смъртни случаи е съвсем друга и има малко общо с ваксината. Така че това твърдение си е откровено лъжа!

2

Мичмана

преди 2 години

Нормално,нация от неверници,нито в господа вярва,нито в медицината

1

ваксиниран

преди 2 години

Пуснете третата доза пък който се е ваксинирал 2 пъти ,ще отиде и трети.Дотук,почти година време който каквото е решил така.Но защо спирате и хората които искат да се ваксинират допълнително?