78

Анонимен

преди 2 години

От как патриарха не е добре. Почнаха такива далавери,кражби в църквата. Нещо за Йоаникии. Гробаджии го окрали май

77

Анонимен

преди 2 години

Мутрите реват. Не могат крадът и чакат парички от високите цени на краставицата - 4 лв кг.

76

IBM Fake News

преди 2 години

Браво Радев! Продължавай! С теб сме.

75

Анонимен

преди 2 години

Обаче, никой не пише за Йоаникии и 200 милиона. Това явно не е новина.

74

До СВ. ПАТРИАРХ НЕОФ

преди 2 години

Жалко, че патриарха вече е на възраст и не може да подкрепи Радев. Жалко, защото гробаджии окрадоха от Йоаникии 200 милиона в парцели - първа линия на морето и 200 акра гори. За Сливендката епархия останали някакви села,буренища. Йоаникии си подал оставката. Вие представяте ли си? Радев ли пак е виновен? Парите от КТБ кой ги взе? Не бяха ли Чекмеджан,Шишо, Цвъчко Апартаменчик.Жалко,че Св. Църква избра Мутрите Гроб и ето Бог почва да ги наказва.

73

Анонимен

преди 2 години

България по време на Радевата хунта: масови чистки и уволнения на професионалисти по болшевишки, терор над бизнеса и средната класа, бум на битовата престъпност, бум на цените за потребление, спрени инфраструктурни проекти и неизплатени с месеци заплати, Ковид и бежанска катастрофа, скандали, политическа и конституционна криза. Да продължавам ли...?????

72

Анонимен

преди 2 години

ЖAЛЪК ФИГУРАНТ, я кажи белите пликове откъде и закъде са

71

до Христо Христов

преди 2 години

ЗА ТЕБ ЗНАМ, ЧЕ ПАК ЩЕ ТЕ ПРИБЕРАТ едни здрави мъже с бели престилки, за Баце сащо знам, че президент няма да бъде, а премиер

70

НИКОГА ГЕРБ

преди 2 години

Все пак ще пожелая успех на новия кабинет на Стефан Янев, назначен от Президента на Република България г-н Румен Радев. Вярвам, че ще вършат същата качествена работа. Жалко, че Кирил Петков и Асен Василев няма да са министри там! България има нужда от Правителство.

69

Христо Христов

преди 2 години

До 66Баце ще бъдел премеир - другарю, добре ли си?ПП. Ваписаното от мен за тиквата и парламентаризма са факти. Само неграмотни про'стаци скачат срещу хактите.

68

Анонимен

преди 2 години

Некадърник

67

Монката

преди 2 години

Оставка мутро фигурантска

66

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ ГОСПОДИН И РАШКОВ ЖИВЕЯТ В ЕДИН И СЪЩИ СВЯТ, НЯМАЩ НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА- СЛЕДВА ДИВО СПЛАШВАНЕ И УВОЛНЕНИЯТА ПРОДЪЛЖАВАТ ЗА ДА СМАЧКАТ И УПЛАШАТ ИЗБИРАТЕЛЯ, СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ЛЪЖИТЕ ЗА КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ....КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ БГ РАЗБИТА, ФИНАНСОВО СМАЗАНА И НЕ ПРИЕТА В ЕВРОЗОНАТА, А С ДР ГАДЕВ БЪРЗО ПРИЕТИ В ЕВРАЗИЯ- ВИЖ ЗАПЛАТИ ТАМ В УИКИПЕДИЯ- МИН ЗАПЛАТИ В ЕВРОПА- ГРУЗИЯ 59 ЕВРО, РУСИЯ 119ЕВРО- ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА ПО ДОХОД, ПЪРВИ В ЕВРАЗИЯ И ТОГАВА НЯМА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА- ВИЖ В РУСИЯ.

65

Христо Христов

преди 2 години

Не е вярно!Борисов и калинките му не са в следствения арест. Петоколонниците не са лустрирани

64

Христо Христов

преди 2 години

Чекмеджето не излиза срещу Грипена, защото место в чекмедже, пачките към фигуранта пълнят гардероб.

63

Анонимен

преди 2 години

Да престанем да говорим против Бойко Борисов, въпреки че не му симпатизирам, все пак той е бивш кмет на София, бивш министър - председател на Република България, не той, а *** му - съпартийци от ГЕРБ са най - противни и са извършвали мизерии.

62

Д-Р ПСИХО

преди 2 години

до Христо Христов...... болен си човече имаш радвоения, едон път говориш че Борисов не излиза срещу Радев за президентския пост, а едновременно пише, че нямало парламентаризъм... Баце НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА за президент, защото ще бъде премиер, ама като си болен и неук, какво да очакваме от теб

61

Христо Христов

преди 2 години

До 59Борисов до 15та година имаше някакъв срам и не отричаше факта, че е комунист. После изпро'стяването на нацията доведе до промяната да почне да плюе по това което сам е бил. А проста'ците *** да му пригласят.Все пак той им рече: "Аз съм про'ст и вие сте про'сти...". ФАКТ.

60

ИЗБОРДЖИЯ

преди 2 години

за коя партия на *** и кокорчо тук се пише, ако се явяват с мандатоносители ВОЛТ и МИР, демек Настимир и Славчев то ако имат повече от 4,02 % сигурно ще скачат от радост и така ще заемат вече освободеното място на МаяМаясъл и другите мутри, тъкмо да видят КАКВО Е да си натикан в ъгъла

59

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

След получаване на втори мандат за Рашков за министър на вътрешните работи, вече го виждам с червена точка между веждите . И ще настъпи тишина.