91

от 98

преди 2 години

"По-интересното е, какви сте тия, които сте такива?" Няма отговор. Явно българите предпочитат да ги управлява ДС и Кремъл, затова с удоволствие си подлагат врата, само и само да са на "въпреки". Само не става ясно: ДС хубаво ще ви използва анти-ваксърските настроения, за да заграби властта, обаче шефовете на ДС са в Русия, а дори там диктатора е казал да се прави ваксинация, та ми е любопитно, дали си мислите, че ще успеете да останете анти-васкъри, или само ще ви изиграят? Как мислите?

90

Анонимен

преди 2 години

Още ли има бала мурници да се тровят. Тази истерия в целия свят върви към ясен провал и предизвестен край.

89

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименФлиртът на милиционерът Пламен Узунов с електоратът няма да мине, ако някоя от другите политически партии извади читав кандидат, Радев ще загуби! Твърде много евроатлантизъм и чуждопоклонство лъха през него и отделите в президентската институция. огромният минус на Радев беше и си остана чуждопоклонството и евроатлантизмът. В крайна сметка Янев може много бързо да бъде сменен за разлика от един кметски наместник, сол *** на Узунов и задължителната фак-синация въведена.

88

Асан

преди 2 години

Кунчо да вакцинира цялото МС :)))

87

Истукан

преди 2 години

Няма и как да стане задължително, противоконстиутционно е. Има си съд за правата на човека в Страсбург. Царят вече осъди България за имотите си. Някой друг пък ще осъди държавата за задължителното ваксиниране.

86

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори пак ще гласувам за Янев.НЕ на експерименталната отрова!

85

Анонимен

преди 2 години

Не граничи, а е.

84

Анонимен

преди 2 години

В Израел армията инжектира хора насилствено по домовете им. Искате ли да достигнем 50%? Добре, че още сме на 10% самоубийци. Официалните статистики не са важни.

83

Анонимен

преди 2 години

До До 91/94 Аз вече отдавна съм си хванал куфарите. За мое съжаление все още съм българин по произход и култура. По-интересното е, какви сте тия, които сте такива?

82

Анонимен

преди 2 години

До 94 Кои сте вие които сте под 5 милиона?

81

Анонимен

преди 2 години

Този скромен и кадърен човек все повече ми се издига в очите.

80

До 91

преди 2 години

Като ти се повръща - куфарите и при Зуека. То не е задължително да се живее в БГ. За сега.

79

Анонимен

преди 2 години

То няма ни една ваксина за ковид. Нормална, с отслабен вирус. Всичко е генна терапия с неясни дългосрочни последици. Освен това не пазят от ковид - справка Израел.

78

Анонимен

преди 2 години

До Факти "И да натисне ЕС нашите продажници, народът няма да се ваксинира, защото не иска. Така че въвеждането на задължителна ваксинация ще доведе само до бунт." Фактът, че този пост има 15 плюса и 0 минуса показва, че ДС много добре е проучило българската народопсихология и е инструктирало Янев да флиртува с антиваксърите: изборите на Радев и ДС са В КЪРПА ВЪРЗАНИ! Повръща ми се от тоя народ, който е толкова ПРОЗЗЗ, че постоянно сам си нахлузва примката на врата и си рита столчето под краката

77

Анонимен

преди 2 години

Браво! Не на гербофашизма!

76

Гроби Таласомо

преди 2 години

Задължителната вакса в случаят се явява симптом за смяна на общественият строй. Ако ще се сменя общественият строй, поне трябва да бъде уведомени, че повече нема да имаме правата и свободите, дето и сега ги имаме само на хартия в Конституцията, та да се подготвим за поредният Преход и да знаем кво ни чака, за да си подготвим и битието;)))

75

Анонимен

преди 2 години

Браво, Янев! Респект!

74

До 75

преди 2 години

Наблюдението това показва.Дебелите са по-застрашени от слабите.Там където има Макдоналдс, починалите от ковид са повечко от страните в които няма

73

Анонимен

преди 2 години

Който не ходи на гей парад и не сключва еднополов брак е комунист, русофил и чалгар. Заради такива отявлени анархисти дето горят маски ЕС е за никъде. Прегърнете бежанците, сложете маски и се ваксинирайте.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 б"Здравето е ЛИЧЕН избор на всеки пълнолетен гражданин на Република България!" А като спрат плановите ми прегледи в болницата, защото е затворена заради "граждани с "личен"" избор, аз имам ли избор, или такива граждани са ми го отнели?