106

да знаете

преди 2 години

Този до изборите поне два инфаркта ще си е докарал, и поне веднъж скъсан менискус!

105

Сатир

преди 2 години

Чета коментарите и разбирам изборните резултати. Хора, след като Ви оправяше кой ли не, замогнахте малко и станахте алчни. Пак се надате някой да Ви оправи. Честито на оправените късопаметници.

104

мак

преди 2 години

В качеството на какъв го отразявате? Да управляваш 12 г. или няколко месеца има разлика, колко неща можеш да свършиш. И пак грачи по Радев, но забрави, че самият той се държеше като диктатор и управляваше еднолично. А сегашното нс е същата смешка като предишното, с тази разлика, че предишната шефка бе кръгла 0.

103

Анонимен

преди 2 години

Изказало се това, дето еднолично съсипа де що беше останало от горката държавица.

102

Развигор

преди 2 години

Голяма майтап-шега са всички сбирки на много хора на едно място.Ако е всекидневно ,вече не е цирк а парламент.Затова и се появяват парти групи като "Щръкни Бе Гей.Арменците идваме."

101

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету загрижен за парламента. Ша съ разплача. Той който назначи за шеф на парламента Т.К.П Караманджева

100

моч

преди 2 години

Аре чупка ве !!!! Къде Ви е кандидата за президент ??? - НЯМА ГО !!! Вече на всички е ясно , че всъщност нямате много против фигуранта и болшевишката му хунта . За пореден път ще ловите риба в мътни води или с други думи дружно ще таковате майката на народа и държавата !!!

99

УМРЯЛО КУЧЕ

преди 2 години

Нож не му се вади! Няма да надживее тато....

98

Анонимен

преди 2 години

Да бе вярно, Бойкича нали го бяха писали в Магнитски като "корумпиран политически лидер". Няма ли да го официализират вече, че чакаме и Гешев вътре, заедно със Pi Ar Sevi Boiko.

97

Pi Ar Sevi Boiko

преди 2 години

Прав е Баце. Преди парламента не беше за това. Даже назначи... Опа даже избра с достоен главен прокурор по моето царуване.

96

Анонимен

преди 2 години

МАГНИТСКИ!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Виж кой говори! Само че на него парламента му е тесен и той превърна цяла България в такова място. Даже ги провежда лично от една джипка и ни занимава всеки ден.

94

-

преди 2 години

ЗАТВОР!!!

93

Тея работи

преди 2 години

дето Боко ги говори ги виждаме и с просто око. Хората са на стендбай, бизнесите са на стендбай и чакат... чакат Бойко да се върне и да им върне предишния живот. Обаче Бойко ни е оставил на произвола на Радев и Радевците и само се оплаква и само сочи "вижте , виждате ли ". Е да, виждаме, но какво да направим. Вие им дадохте машини, вие им дадохте медии, вие им дадохте всички механизми да ни заврът в блатото.

92

Софиянка

преди 2 години

Този бивш така наречен премиер като се гледа в огледалото не се ли срамува. Толкова лъжи ежедневно изрича. Но е и толкова уплашен какво ще бъде като не е на власт. Ходи по селата, снима се и на хората им е интересно на живо да го видят. Както когато мечка доведат на панаир. Само не знам дали вярва в това, за което лъже. Ето това вече е и опасно за всички нас в България

91

хъша

преди 2 години

Боко най добре ще забавлява група пенсионери в селската кръчма но образован човек дори вече не си прави труда да му чете или слуша въздухарските измиш.лиотини

90

Анонимен

преди 2 години

мисля, че 50000 години затвор и пълно изземане на имущество, чекмеджета и т.н. ще е добре, ще има за пенсии за 120 години напред, малко е крал, но пак 120 година все е нещо

89

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Боли ги фара Интерпол и Европол за някаква си държава в Източна Европа, в която имало трепане и корупция. Иначе, България и почти всички държави в света членуват в Интерпол, включително и страната на Ботоксното Джудже - най-голямата държава, икономически лилипут.

88

Анонимен

преди 2 години

при бойко е хубаво, че има всякви структори които да го пазят, все пак мутрата си е усигурила спокойствието а други си плащат за такова

87

ДДРОнег

преди 2 години

Крадецът вика: - Дръжте крадеца !!! -----Това е бокотуквуня, който превърна държавата ни в бащиния и окраде НАШИТЕ пари !!!