86

Анонимен

преди 2 години

А онези дето пишеха лжи за Бойко Борисов по форумите те да носят ли отговорност?

85

Анонимен

преди 2 години

"Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство." А трябва да има. И първата промяна трябва да е България да започне активно, настъпателно и упорито да притиска РСМ да приеме изискванията й (не исканията, а изискванията!), за да може по-скоро да се приключи с този въпрос. Така ще се изпълни мечтата на Заев за Македония. Но това ще стане под НАТИСКА на БЪЛГАРИЯ, а не на РСМ над България. Радев трябва да намери хора, които да притискат упорито македонците.

84

Студент

преди 2 години

За Радев е важно той да бъде начело и в следваЩИТЕ правителства ! Жаждата за власт, която той вече е узурпирал го преследва денем и нощем и е готов на всичко само и само да се задържи и дори да стане по путиновски ДОЖИВОТЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!

83

Анонимен

преди 2 години

Не е толкова виновен Радев. Голямата вина тук е на Дългата Чалга, с която той и популистите му излъгаха миячите на тоалетни в чужбина.

82

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е световна технологична и военна сила с която дори световните терористи САЩ се съобразяват. България е умираща държавичка от третия свят, без никаква икономика, депо за евтини черноработници и пазар на западни стоки, която всички подритват с презрение като мpъсна изтpивалка.

81

Анонимен

преди 2 години

Айде, искам писачите по форумите да доказват всяко нещо, което говорят. Аз съм изцяло ЗА. Но искам и тия дето дрънкат глупости от трибуните да носят отговорност за лъжите си. Да почнем с въпроса къде е документа от Румъния и да стигнем до другия има ли КС в тая държава или и тия съдии абдикираха? Някой ще защити ли държавността или ще разпускаме държавата и което куче я прилапа първо, за тоя ще си е?

80

Киро

преди 2 години

Да прати баба си в Букурещ да му вземе документите, ей го де Белене.

79

нпк

преди 2 години

Крайно време е писачите по форумите да носят наказателна отговорност.Не може всеки да плямпа каквото му скимне.

78

Сата НАТО

преди 2 години

стока една и съща партида на двойна цена в рамките на месец ----////----- И? Къде в това нещо има спекула? Нямат ли право да си слагат цена, каквато намерят за добре?

77

Анонимен

преди 2 години

86 това е вица на деня! Кирил имал баба в Белене? Ха ха, или е имал толкова колкото и документа от Румъния, или се.ре върху гроба й така както го прави върху Конституцията. Защото се обедини точно с тия дето затваряха хората в Белене и в момента е техния бушан.

76

Анонимен

преди 2 години

Значи да не чакаме нищо ново и да си мислим, че сега е много хубаво всичко!

75

Радев убиец!

преди 2 години

Днес излезе информацията , че лейтенантът от инцидента в Чешнегирово всъщност е бил убит. А военният министър на Радев обяви преди два месеца че става дума за самоубийство.Данните от ексхумацията поискана от близките обаче доказа убийство.Защо е бил убит този човек, каква информация е знаел за Румен Радев за да го ликвидират?

74

Не на страха

преди 2 години

Кирил Петков пред представители на ТЕЦ Марица:Още баба ми, която е била в Белене повтаряше като мантра: "Страхът е най-лошия съветник, страхът е най-лошия съветник, страхът е най-лошия съветник, страхът е най-лошия съветник! Не трябва да ни е страх да кажем на едни хитреци, които ни крадат:"Маааййййната Ви, стига толкова!" Защо аз лично влязох в тази игра? Защото ми писна. Писна ми да гледам как едни хора да крадат държавни пари и накрая ние всички някак си сме ок с това." Затова не на страха!

73

каскета

преди 2 години

А по въпроса - редно ли е главния прокурор да си "чати" със секретарката на бившия премиер и шеф на една от партиите /която ходеше с празни куфарчета при Черепа, и ги връщаше пълни в чекмеджето/ не се говори хич. Защо медиите са толко толерантни към буци, каскета и компания ?!? Защо медиите не задават точните въпроси на точните хора, а само търсят кусури на алтернативата ?!? Защо медиите са пристрастни ?!? Кой държи медиите и как?

72

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Одобрявам сегашния служебен кабинет.Сигурно ще продължи в тандем.Народа е доволен,когато има ред и...прозрачност и не се наливат милиони във фирми на...обръчите.Тогава ще има пари за всички.Браво на президента Радев,добре управлява държавата в този...кризисен момент.

71

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия имена на партии-герб,химн,симфония,какафония....

70

Анонимен

преди 2 години

Спекула имало... Реколтата била добра.... Ама това не е вашата реколта. Това е реколтата на този, който е орал, сял и жънал. Вие сте потребители и се конкурирате помежду си. Който плати повече, той ще руча лебец.

69

Анонимен

преди 2 години

Демек болшевишката разруха на страната продължава.

68

Анонимен

преди 2 години

Кой му даде еднолична власт на тозифатмак и право да назначава правителства? Я марш и да се маха!

67

От Росенец:

преди 2 години

Тома бикова - секретарката на буци какво разправяше вчера по телевизията, че пешо Стоянов щял да бъде президент - или сметки без кръчмар си прави. Кандидатът на герб ще е слаб - просто, защото нямат кадри - около буци са се наредили едни 20ина човека, които народа вече не може да понася, окопали са се и дремат все едни и същи. Ковачницата за кадри на буци спря през 2015г. Чат пат някой нов омотан сложат, ама не става и *** за зеле от него.