96

Анонимен

преди 2 години

Пълен *** е този. Чудя се, как може някой човек да има толкова нищожно достойнство, той направо го е изкоренил в замяна за пари.

95

Бay

преди 2 години

До До Бay осъзнаваш ли колко гей звучи това? :D Явно търсиш мъжки ласки. Няма лошо! Ама не си падам. :D

94

Батко

преди 2 години

Този алкохолик и *** е всеки ден в медиите! Досадни ставате с тези лица! Защо им давате въобще думата! Никой не им вярва освен заблудените ковидари!

93

Анонимен

преди 2 години

Мустакат склеротико, като почти няма ваксинирани в болницата, браво - радвам се за тях. Тогава нека всички страхливци се ваксинират и оставете другите да си живеят нормално. Но ти, предателю проклет, си знаеш че тази ситуация е дойна крава за теб. Защото е невъзможно във всички ваксинирани държави да е пълно с ваксинирани болни, но само в България ваксината да предпазва от хоспитализация?! Лъжлив проклетник и слуга на сатаната.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 А ти наясно ли си колко далеч са от тези обявени 95%...Може би са към 50%,баси и невероятната ваксина...

91

Германец

преди 2 години

На *** да му говориш в проценти... Кантарджиев, съобразявай се с аудиторията. Говори им в градуси алкохол, конски сили, кубици силикон. Те от това разбират.

90

Анонимен

преди 2 години

Първо твърдяхте, че в болниците лежат ваксинирани. Искахте бройки и %. Ето, дадоха ви % -неваксинираните са в болниците. Но не, пак сте слепи за доказателствата. Това си има име - когнитивен дисонанс. Явно си заслужавате съдбата,и мизерията, и смъртта.

89

Павел

преди 2 години

Айде и тоя дърт номенклатурчик и подмазвач сега, та картинката да стане пълна. А бе Вие нормални хора не можете ли да интервюирате бе?!

88

Анонимен

преди 2 години

До До 68Точно така. Би трябвало повече хора да се ваксинират, за да прекъснем порочния цикъл. Точно научните факти подкрепят необходимостта от ваксиниране което води до максимално намаляване на смъртнистта от корона вирусната инфекция. Няма майтап с тези неща. И понеже българите сме дървени философи, затова ще имаме най- високата смъртност и дълго ще влачим тази отвратителна инфекция.

87

Бay

преди 2 години

младежи .... Само знаят да псуват. :D

86

Анонимен

преди 2 години

До Бay Винаги са умирали хора. Сега от какво умират?

85

Жалко за народа

преди 2 години

След Мю ще дойде Ню-Ню и т.н. важното е паник машината да върви, а паричките на пандемократите да се множат. Блаженни са ваксърите които наливат пари в машинката на измамната психоза. Така пландемията може да съществува десетки години. Защо им е на фармацевтите илачите им да лекуват, нали това ще унищожи печалбите им. А слуги на печелившите винаги ще има - политици, експерти, псевдо учени. И те не служаг на фалшивата кауза безвъзмездно. Рано или късно грозната истина ще излезе.

84

Бay

преди 2 години

До До Бay никой, но заради тези умиращи има мерки, които ме касаят ...

83

kreti

преди 2 години

Вчера на маратона във Виена един Маратонец почина, преди маратона се хвалиха че 93% от участниците са ваксинирани!

82

Кал-Ел

преди 2 години

Вижте го как лъже този. После вярвайте на статистики. Взимат пример от господарите си от СЗО - най лъжливата организация в света.

81

Анонимен

преди 2 години

Явно в болниците е пълно с ваксинирани болни. Иначе нямаше така да ни убеждават.

80

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле, много лъже. Но то е така, щото се е учил от Вожда Тyлyп!

79

??????????

преди 2 години

Не го ли е срам професорът да се излага с липса на елементарни познания по математика за съотношение и проценти, за които на дете в пети клас ще му пишат двойка.Ще обясня на тъпите овце,които се връзват на медицинските фашисти като на ***,каквито са. Все едно да каже имаме 18%ябълки и 82 круши,но 94% от развалените плодове са круши-следователно крушите се развалят по-лесно.

78

Бay

преди 2 години

До До Бay като излъжеш един, че го "спасяваш", той/тя подлъгва още 10. Тези стотици умиращи са от това. Просто си запази мнението за теб. Не е сложно.

77

До 68:

преди 2 години

До АнонименТо пък то сега не са работили с други болести и болни хора, нали?! Стига с тези глупости! Всеки сам трябва да реши за себе си дали иска или не иска да се ваксинира. По тази логика трябва да се ваксинират срещу всяка възможна болест (ако има ваксина за нея), за да може аджаба да предпази потенциално болен пациент. Тази пропаганда трябва да спре, защото предизвиква обратен ефект. Дори и желаещи да се ваксинират, няма да го направят напук!