195

Ха-ха..ха-два полюса

преди 2 години

комунизъм и антикомунизъм и по средата ГНОМ...ха-ха-ха

194

Гном изправи се

преди 2 години

и изцвили...:Нас червеното знаме роди ни,нас не ще ни уплаши смъртта-ние сме на всеки километър и така- до края на света.Пада другаря в смъртен бой,пада за теб,свобода,за да изгрее и стане той малка червена звездааа......

193

Анонимен

преди 2 години

Каква се пеняви тоя дърт комунист. Що не каже как е плучил чин по времето на бай Тошо. Преврата за който говорят на 9 септември е срещу Монархо Фашизма. Чували сте за Буржоазия нали. Буржоазията са били едри капиталисти като сегашните Олигарси. Лошото е че в този така наречен преврат власта взеха Сеяндурите които и ден не са били в балкана. Истинските партизани ги избиха и дойдоха каскетажиите. Бай Тошо е бил един обикновен сеяндур който се вмеси в тълпата от партизани когато слизаха от балкана.

192

НиеСМЕнаВСЕКИ

преди 2 години

КИЛОМЕТЪР...ДъБЪ и армия от гномчета...

191

ПРАВИТЕЛСТВО

преди 2 години

е как щяха да правят правителство ДБ и БСП и защо на местните избори в София ДБ с охота и гордост приеха гласовете на червените бабички за да имат 8-те джуджета и 12 общински съветника

190

Шехерезада

преди 2 години

Поредните смешки и хуморески от нашия Парламент...ДЕКЛАРАЦИЯ...ха-ха-ха...да се смееш ли или да плачеш???!

189

ДЕКЛАРАЦИЯ

преди 2 години

Крадеца вика,дръжте крадеца...!

188

наблюдател от ООН

преди 2 години

Е ле па тоя прокурор ...КОМУНИСТ....Вълкът козината си мени,но нрава не!

187

Анонимен

преди 2 години

Симов, всуе се мориш. Като лъжеш, здраво се потиш. И тогава на главата запотена лъсва петолъчка, алена, червена! Докато БСП продължава да празнува 9 септември тя ще си остане комунистическа, ретроградна и антинародна партия. Хубаво е, че седесарката Нинова я води уверено към бунището на историята.

186

ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ

преди 2 години

ДБ--Партията на червенитеибричета и синове на БКП!СМЕХ....

185

СМЕХ....

преди 2 години

"Бойкикев-бил десен" ---а, баща му шпионирал у Берлин за Сталин и СССР....ха,ха,ха,хааа..А Гнома---прокурор на ТАТО...у Разград....!!!

184

РАДЕВ РАЗЦЕПИ БСП..

преди 2 години

ДРУГАРИ, РУМЕН РАДЕВ НИ КРАДЕ СТРУКТУРИТЕ НА ПАРТИЯТА В ПОЛЗА НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ..... ТРЯБВА ДА РЕАГИРАМЕ......... ИНАЧЕ ЗАЩО БЕШЕ 9.СЕПТЕМВРИ..??

183

Зозо

преди 2 години

До защо А на 23.08.1939г. *** и Рибентроп се прегърнаха. Така, че ние 1941г. и със СССР сме съюзници, другарю промит мозък.

182

Сата НАТО

преди 2 години

Борисов никога не е бил от номенклатурата на БКП/БСП.Биел е редови член БКП по онова време ----////----- Бил е офицер от милицията, преподавател в милиционерското училище. Това не е редови член. А по-*** е - активист на Комсомола. Този човек се е готвил отрано за въжеиграч, манипулатор. Разликата с редовите членове е тази, че редовите влизаха в Партията на стари години, за да изкярят нещо. Този е бил идеен и кариерен живковист.

181

български избирател

преди 2 години

Мдааа...необходимо е ЛУСТРАЦИЯ в Парламента.Ще започнем от четящият декларацията...

180

Анонимен

преди 2 години

Партия ГЕРБ яко е засилила комунистическата пропаганда! Остана само прокурорът Гешев да нахлуе в Народното Събрание с неговите партизани и да арестува опозиционните депутати, така както след същата дата през 1944 г. направиха тогавашните партизани! Комунизмът е в Народното Събрание все още - не заспивайте деца!!!

179

Щерю

преди 2 години

Кажете го простичко на българите: - И тогава (на 9 септември 1944 г.) от страна на юдео-комунистите, с помощта на Червената армия, и сега от ционистите, и слугите им масоните, с помощта на Запада, има опит на евреите напълно да оглавят православна и християнска България. Победата на Ционизма - това е тяхната скрита цел - и те си я преследват...

178

Еленетарно Гноме

преди 2 години

Шут си беше и шут ще си останеш !

177

Ами,да....

преди 2 години

СЛЕД 9.09.44г. ЗАПОЧНА РУСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО , КОЕТО СЪСИПА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ПЛРОМИШЛЕНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ .ОТ ТОГАВА ПОЧНАХМЕ ДА ВНАСЯМЕ ДОМАТИ И ЧЕСЪН ДОРИ...ТАКА И ДО ДНЕС--- КОМУНИСТИЧЕСКА МИЗЕРИЯ, НИСКИ ЗАПЛАТИ И СМЕШНИ ПЕНСИИ!

176

Анонимен

преди 2 години

До: номер 145 (Joko) Цитатът не са думи на самия Алеко Константинов. Цитатът е думите на неговия антигерой! Не внушавайте на хората комунистическа пропаганда!