25

Анонимен

преди 2 години

В момента заплатата на учител в държавно, а и в някои частни, е 1200лв. Заплатата на повечето лекари в Спешно е около 1300, за медицинските сестри дори ме е срам да кажа колко ниска е ..... И после бакшиши, които не са ме качвали, а виждат, че съм момиче и че е късно, защото курсът не е достатъчно дълъг и ще им е под 5лв - да ми ядат ушите!

24

Анонимен

преди 2 години

А защо този бизнес е нужно да се регулира от държавата или общината!? Пускаме ги на свободния пазар, пускаме Юбер и всякакви подобни компании и нека пазара да каже колко ще струва услугата. Само бакшишите ни липсват на жълтите павета да се жалят периодично.

23

Анонимен

преди 2 години

Прави са , всичко е на европейски цени, така че време е да ги правят на евро за км минимална .

22

Хахаха

преди 2 години

Когато учителите почнат да получават по 3200 лева начална заплата, лекарите по 6400, тогава бакшишите могат да искат 1200.

21

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо трябва да им се определят цените? Пазарът на таксиметрови услуги е най лесно само регулиращи се. Като има работа има бакшиши, като няма слизат от колата и почват да се занимават с друго. Ако искат и 100лв на км да си определят цена, да видим за колко ще има хляб

20

хохо

преди 2 години

Май сами ще се возят в тия мизерни таксита ... а знаят ли, че трябва да повишат качеството на услугата с 200% :)))Да не говорим че искат по големи заплати от учителите ... ай сиктир

19

мдааааа

преди 2 години

когато станат таксита,а не бакшиши ,тогава може да поискат,разликата е в облсужването,слиза отваря ти вратата,взима ти чантата ако се наложи,слага я в багажника,с отношение става всичко,но тия неграмотни ***,които гледат само как да те извозят,няма как!!!

18

БСП

преди 2 години

Не използвайте бакшиши всички са ваксинирани и силно заразни и разнасят смъртоносни щамове с Ковид ,които могат да увио бият вас или някой от семейството ви. Колите им са допотопни от 15 век .Не съм стъпвал на башшиш поне 10 години. Закрийте професията на тези лн'арници които са абсолютно безползезни за цялото общество с мръсните си таратайки които стават само за рециклиране. Трябва да си сла б о умен за да храниш тази *** с полухора.

17

Ямболски цървул

преди 2 години

На 40 години съм.В такси съм се возил не повече от 3-4 пъти

16

Factman

преди 2 години

Абе в Дубай са по-евтини такситатаRate per kilometre is always 0.45? (1.82 AED).

15

Аз

преди 2 години

Хахха средната заплата да им е 1600 лева хахаДето половината поне от тях не могат да си напишат иметоТия се взеха за по-важни от лекарите и програмистите!Ганьовска работа!В Русия биха им набили канчетата веднага, ама Русия е велика държава щото се ценят умните и орбазованите, а не някакъв селски бек, който е изкарал книжка!

14

Анонимен

преди 2 години

живота -икономиката и културата са с главата надолу и то заради онези с печатницата и базите, ще виждаме все по-шокиращи неща за напред, шофьор за 1600лв, повече от учител по някаква наука, ок...това ще се развие по интересен начин,интересни времена

13

Анонимен

преди 2 години

Хахаха ами добре, да си се возят само в такситата !!!

12

не разбрал

преди 2 години

Добре де, тези таксита не са ли частни?!! Какво значи ИСКАТ?Нека вдигат и на 20 лева за километър, но дали ще имат клиенти.........?

11

Stoyanov

преди 2 години

2.25 лв/км ??? Тия у ред ли са?

10

Сандански

преди 2 години

Само смотаните се возят на таксита. Или имаш шофьор или си се возиш сам.2.30/км за чалга и 10 годишна Дачия. Тотално изветреха всички в тая държава.

9

Анонимен

преди 2 години

И кой ще може да си позволи услугите им? За тази тарифа ще искам шофьор с риза, вратовръзка, възпитан и любезе и задължително маска, че сега маските за тях сякаш не се отнасят. И чисто такси, а не вмирисано на крака и пръчовина.

8

зер

преди 2 години

абе където съм се возил при бакшиш в софия ми се е хвалил как за 4часа въртене на геврека прибирал по 100лв. Лакоми дупeта колкото щеш...

7

кукууу

преди 2 години

Буахахахах, искат да возят на тройни цени. Наскоро си орязаха клиентите с двойните начални такси, сега искат и тройни такива на километър, за да може никой вече да не им се качва във вмирисаните коли. Как ли пък не! АХАХАХ

6

Bo

преди 2 години

А какво е това гориво дето е поскъпнало със 100 процента, газта да е станала 2 лв и аз да не съм разбрал........