36

Анонимен

преди 2 години

Подготвят ни за еврото. Още едно-две увеличения и после ще кажат "Ето, като преминахме на евро цените не се увеличиха - 2 лв. хляб - 1 евро". И естествено ще пропуснат да кажат, че цените са ги вдигнали преди това.

35

Анонимен

преди 2 години

До Пекар 33А, не се притеснявай...както казах аз хляб не ям, ако ми се дояде си правя сам! Поне знам какво има вътре :)

34

До 28

преди 2 години

Кой те излъга ме Гърция вняса зърно от България ?? В Гърция в радиус на 2 км от една пекарна мирише на хляб и сладко а тук мирише на цвич ! Това нашето не е хляб а гума

33

То

преди 2 години

да беше само хлябът, ами абсолютно всички продукти и услуги са с повишени цени...като се има предвид, че качеството пада!!!!!

32

препърс

преди 2 години

Нито стачки нито нещо ще помогне без бойкот на всичко,от данъци до хляб

31

Пекар

преди 2 години

До До хлебар - ами не купувай хляб бе, кой те кара насила да купуваш скъп хляб да им пълниш гушата си купиват мандрите и хлебарите скъпи джипки, а ти цял живот да не можеш да си купиш нова кола и да караш таралясник който гълта като ламя мизерните левчета от мизерната ти заплата за ремонти.

30

Анонимен

преди 2 години

Разбирам да ядем първокачествена пшеница - *** дойди ама да ядем най ниското качество с трици и обвивката на семето пшеницата и да ми слагат подобрители оцветители набухватели и т н и на тея цени !!! Еее айде фак ОФ

29

Анонимен

преди 2 години

ХЛЯБ 5 ЛЕВА КИЛОТО ОЛИО 10ЛЕВА ЛИТЪРА СИРЕНЕ 15 ЛЕВА КИЛОТО ВЪРВИ ЖИВЕЙ В БГ

28

Анонимен

преди 2 години

Скоро хляба и по 1500 лева за 600 грама. Инфлацията иде, хахах. Баба Меркел не спора да печата милиарди за вироза уфсе те послушно минават игла след игла, а няколко милиона афганци чакат да дойдат да увиснат на социал

27

Анонимен

преди 2 години

До 26Точно. Избягвам да ям хляб, но ако реша си правя на фурната...не е голяма философия.

26

Анонимен

преди 2 години

Как в съседна Гърция които внасят пшеница от България цената на хляба не се е вдигнала с години? С тех не е ли борсова стока? Турция също внася пшеница от България - цената на хляба е почти същата.

25

Мда

преди 2 години

До До МдаО, аз нямам претенции към производителите. Разбира се, че няма да го давате безплатно.Просто държавния апарат е скапан и вървим към невиждана криза. Скоро горивата 20-50 стотинки нагоре.

24

До хлебар

преди 2 години

От 2 години насам съм си купил малка фурна и си пека насъщния ! В месеца купувам 4-5 кила лимец или семола или друг вид италианско първокачествено брашно от италианските магазини - без глутен . Меся си и пека когато ми се прояде хляб или дадени разядки и питки . Понякога си оставям КВАС и си продължавам с месенето . Рядко консумираме хляб но пък си го правим със желание и франзели нарязани и изпекани с зехтин маслинова паста хумус Мурманск баба гануш и т н Как ли пък ше ви плащам за химията

23

Анонимен

преди 2 години

650 грама - 1,20, което е 1,85 лева за килограм. 830 грама - 1,80, което 2,17 лева за килограм. Защо хляба от 830 грата е по-скъп с 17,5% от хляба от 650 грама?

22

...

преди 2 години

Значи хляба който купувам от 10г е един и същ и производителя е един и същ и грамажа е един и същ! Но в края на миналата година и началото на тази го вземах за 1.09лв. Сега го вземам за 1.59лв. Както и да го смятам това си е над 45% увеличение на цената! Всичко се вдига само заплатите не! Ко да праиш! Такава е действителноста в БГ!

21

Влади

преди 2 години

Откакто се помня, цената на хляба все се вдига , дори когато житото пада, щото хлябът не се правел само от жито. Когато всичко пада, хлябът пак расте, защото Китай изкупувал житото. А нали, аджеба, еврофондовете за селските производители се дават за поевтиняване на храната на европейците, а не на джигитайците! Вижте евтините полски яйца, домати(!), моркови , пилета, картофи и т.н. ! Значи те могат да произвеждат евтино, а ние не?!

20

До хлебар

преди 2 години

Така си е! Дори дубаец би завидял на автопарка пред мандрите и хлебозаводите :)

19

Живко

преди 2 години

Цената на пшеницата е само малка част от ценообразуването на хляба

18

Анонимен

преди 2 години

Виновни са утрешната дата 44та или 45 беше, СССР и комунистите.

17

Анонимен

преди 2 години

От 15 години не ям заводски хляб. Докторите откриха че съм алергичен към набухвателната химия. Не само че слагат изкуствени набухватели ами и консерванти за да не мухлясва в магазина. Спрете да купувате хляб тровят ви. Купете си машина за хляб и си го правете вкъщи. Домашният хляб се прави само от брашно мая сол и вода. По възрастните помнят едновремешният хляб с коричката и срединката като душа. Точно такъв излиза от домашната машина за хляб.