107

Ей Сата НАТО

преди 2 години

"Баща му" на Симеон 2 къв е бил? Ти ще кажеш предпоследния цар, аз ще кажа съюзник на Хитлер. Тия имоти са били последно на баща му преди 1945?Ей умник кой има юрисдикция над тях?Страсбург или Хага?

106

НАТО сАТА

преди 2 години

До Сата НАТО... Временното за ползване не значи че е НЕГОВА ''СОБСТВЕНОСТ'' . Тези имоти са предоставени / както и на Т.Живков резиденциите / , за ВРЕМЕННО ПОЛЗВАНЕ !

105

Щерю

преди 2 години

Царят мисли единствено и само за себе си. Нали оправи вече народа за 800 дни...

104

Знаеш ли к'ва .

преди 2 години

Е грешката на Ялта - така и не обявиха Сакскобургите и Батембергите за колониални владетели .....

103

Даа!

преди 2 години

А какво казваше-ШЕЕЕЕЕЕ !

102

глупави сме !

преди 2 години

Дайте му още 800 дни , за да ОТКРАДНЕ още 800 имота !?''Тоя'' ''цар'' , не чете ли какво се пише за него ?

101

Гешееев

преди 2 години

Тука някакъв твърди, че вижда цар и виждал монарх. Цар няма от 1256 година ... Крал няма от 1210 някъде, а монархия тук за периода 1878 - 1945 няма има колониално вицекралство ...

100

и ти ли ...?

преди 2 години

И тоя не се налапа !Щом ще е така , то всички резиденции да се върнат на Жени Живкова и малък Тошко !Явно в България , срещу такива като цар Симон-две , само с ФИЗИЧЕСКА саморазправа , оправя !

99

Гешееев

преди 2 години

Тука някъде някъв вижда цар! Аз виждам доказан терорист на снимка!Викайте СОБТ!Виждате ли служебния министър на МВР.Те са му под пряко ръководство .... Гешев като не иска!

98

Анонимен

преди 2 години

Тоя трябва с камъни да го изгоним от страната и никога повече да не го пускаме.

97

Цар

преди 2 години

Без царство е като генерал без армия !

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99То затова и западни историци твърдят, че Борис III е отровен от Хитлер.

95

Трябва да се каже

преди 2 години

Симеончооо мамин чичо ти Адолф беше по-умен - гръмна се преди да го хванат, защото знаеше, че ако го хванат ще му е не просто тясно, ще е първо много болезнено и чак тогава ще му е тясно в дървен апартамент!

94

Анонимен

преди 2 години

Тоя беше казал пред италиански медии,че българите имат сбъркан чип.Сбъркан чип имат тия,които му върнаха и това,което не е негово.

93

Трябва да ви кажа:

преди 2 години

Че Третия райх първият път беше победен с жестоки зверства и тежки загуби от всички съюзници. Този път си мисля, че тая жестокост трябва да се повтори за да изкореним древно зло. И така като гледам са се повторили цивилните жертви особено в една страна ... Ситуацията с лицето отгоре явно може да бъде решена само с насилие - зверско, садистично, назидателно за неговите "приятели".... Те не искат да свършат като съпричастни и на Третия райх предполагам

92

Анонимен

преди 2 години

И вие върнахте на мадридския крадец двореца ,,Враня,,и още много други имоти,строени с държавни пари.Продажни съдии!!!

91

Реалист

преди 2 години

Къде са всички зелени талибани. Незабавно блокирайте Орлов мост, докато не се приеме закон на национализиране на тези гори и всички имоти на тоя псевдо цар. Опънете палатков лагер. Ако трябва запалете Враня.

90

до 104

преди 2 години

До АнонименПоследната година сме се сражавали на страната на Русия, но предишните на страната на нацистите. Не става като видиш, че вече нещата се обръщат и ти да "обърнеш палачинката" и да очакваш облаги. Виновни са тия, които са решили да защитаваме побъркания Хитлер вместо да запазим неутралитет по-дълго време и да се намесим, когато се разбере дали имаме някакъв интерес и смисъл. Ако бяхме забавили още малко, щяхме да видим включването на САЩ и да разберем накъде отиват нещата.

89

110

преди 2 години

оправиха те тез де гласуваш за тях , и пак ще те оправят на почивки доде ти дойде акъла, дълго оправяне те чака

88

Мхмм...

преди 2 години

Значи дядо пак ни оправи...