84

Много евтин шут

преди 2 години

В царския двор досега да са го обезглавили. Евтини номера, евтини трикове, простотия и плоскоумие, разчита на арогантност, щото нищо грчдивно не може да му роди тиквата.

83

Анонимен

преди 2 години

Много тъпо беше това със заплахата към Митева. Направо си беше евтина постановка. Просто си личи, че е режисирано и хоп- откриха кокошкаря, който си самопризнал, макар да не се знае дали е грамотен, че да пише заплахи и вероятно и от политика не се интересува. Сега ще го изкарат, че бил пиян или надрусан... това са редовните сценарии на силовите структури. Едни и същи постановки ни пробутват.

82

MaйMyнaтa..

преди 2 години

Забавлявате ли се, и вие които го доведохте тоя бавнораэвиващ, не энаете цената на таэи эабава!! Боко ще ви го върне, щото мyтpите уважават, но не прощават на предателите.

81

Анонимен

преди 2 години

Абе кой ще я заплашва точно пък тази. Тези са абсолютни смешници, превърнаха държавата в чалгарски цирк. Да идват по-скоро изборите и да разкараме от политическата сцена тези мижетурки.

80

Анонимен

преди 2 години

Този парламент е изчерпан. Няма да ви плащаме още 10 000 за септември плюс работата в комисиите 5 000. За 238 депутата по 15 000 лв за септември е обир посред бял ден. Всъщност за другите 2 депутата Нинива и Христо Иванов са по 10 000 само защото единствено те не участват в нито една комисия. Другите 238 участват в повече от 2 комисии. ТОВА СИ Е ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА. ТЕЗИ ДЕПУТАТИ НИЩО НЕ ПРАВЯТ.СТОЯТ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ КАКТО ПОКАЗВА НАГЛЕДНО ТОШКО ДОКАТО ПОЗИРА ЗА ПИАР СНИМКИТЕ. НЕКАДЪРНИЦИИ!

79

Анонимен

преди 2 години

Царството на кау.ните... и гласоподавателите им.

78

Тралала

преди 2 години

Няма да съкращения в НСО, само трябва да се научат да сменяват памперси

77

Тоя се прави на луд

преди 2 години

Ама това си работи....шут.

76

Анонимен

преди 2 години

Абе няма ли 1.60см не ми го хвалете.....

75

СКРИЙТЕ СМРЪДЛЬОТО

преди 2 години

И СМРЪДЛИВАТА МУ БОЛОНКА! И за тия ни отиват данъците. ПОЗОР!

74

Анонимен

преди 2 години

Браво Тоше,къртиш и изчегъртваш,но вече е време да започнеш да се биеш с жените в парламента.Що за каратист си,ако не пребиеш поне няколко жени бе

73

До мда

преди 2 години

Можеш ли да конкретизираш и дефинираш понятието " мафиотска структура" и да го изолираш от всички управляващи до ерата ГЕРБ ! Можеш ли да ни обясниш разликата в управлението на Борисов и изминалите 5 месеца служебно управление ?? Какво всъщност е тълкованието на " мафиотска " ?И какво трябва да се случи,за да определиш едно управление за НЕмафиотско ?

72

пияница мистик

преди 2 години

До Мда === И като данни бол в нета (една жена каза) защо няма и един "мафиот" от ГЕРБ в съда? И само не ми споменавай Гешев, че има и други прокурори, дето да повдигат обвинения. А съда пък е длъжен да види доказателствата и да осъди обвинения, ако е виновен, разбира се. Само че дори при реваншизма и злобата на Дамаджанов няма такова нещо. Никой не изкара и един факт срещу ГЕРБ. А всички ги мразят неистово. Още чакаме на Дамаджаната доказателствата за подслушване :)))

71

Койчо

преди 2 години

Тошко този който е пуснал заплахата не работил и само крадял.Никаква политическа демонстрация.Просто някой гербер като харизанов му е дал 50лв и това е

70

хахахаха

преди 2 години

"политическа демонстрация за сплашване "...с рецидивист, наркоман,хванат на втората минута,съшито с много бели конци,вие сериозни ли сте?

69

Анонимен

преди 2 години

Тошкоо, не се получи фатката с мъжа който заплашвал. Не ви повярвахме. Дори и с 30 статии на ден по темата няма да се получи. Пробвайте нещо друго, белким стане.

68

kiki

преди 2 години

Браво Тошко ! Право куме в очи !!! Не гласувах за ИТН,но имам право на поправителен скоро !

67

Тралала

преди 2 години

Ще трябва и една безплатна самобръсначка за Митева и майка й и прическа 0 номер

66

Анонимен

преди 2 години

Тоше, във всеки парламент има някой депутат дето е сплашван. Не е добре и ид и отите трябва да ги ловят. Но честно да си призная точно Ивето да плашат е тъпо. От нея нищо не зависи. Пък и не е толкова дразнеща. Просто е изтерична. А да платиш жена само защото е склонна към изтерии не говори добре за плашещия. Та така. А иначе лош ПР.

65

Мда

преди 2 години

Кои са тия 800 000 българи? Да не визираш гласувалите за мафиотската структура ГЕРБ, ***?!Първо - не са 800к а точно 642 165 и второ - да, структурата наричаща себе си ГЕРБ, е мафиотска структура. Данни бол и това, което виждаме, и в нета! И трето - това, че са гласували за мафиотска структура, не ги прави мафиоти, както и не променя същността на структурата...Че Тошко плещи каквото му падне е едно, това, че вие лъжете като любимия ви Вожд под път и над път, е отделен въпрос..