65

Анонимен

преди 2 години

ТИ СИ САМО ЕДНО БЛЕДО СЕЛЯНЧЕ ОТ УЧИНДОЛ , КОЕТО ДОКАЗВА ВЪВ ВСЯКО СЛЕДВАЩО НС , СВОЯТА НЕМОЩ И ПРИМИТИВНО МИСЛЕНЕ ....И НИЩО ПОВЕЧЕ....! ОБРЕЧЕН СИ МОЙ ,ЧОВЕК....НА ПРИСМЕХ И ЗАБРАВА!

64

Сата НАТО

преди 2 години

А Тошко Йорданов, когато заплаши журналист, че ще му реже части от тялото?? И то в ефир?? Никой не се самосезира. -----////----- Хахаха! :)))) Не че съм фен на Тошко, но такова нещо никога не е казвал. Много сте ми смешни как редивате бабаитското говорене с бабишкерски измишльотини и оплаквания.

63

Анонимен

преди 2 години

Предизборни трикове. Понеже не успяха да изкарат Борисов като канибал сега ще му препишат фалшиви заплахи. Жалка история.

62

Анонимен

преди 2 години

ИЗВАДИХМЕ МУМИЯТА НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ОТ МАЦЗОЛЕЯ И Я ПОГРЕБАХМЕ. ТАЯ МУМИЯ КОГА ЩЕ Й Е ПОГРЕБЕНИЕТО?

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "Смятайте като го е чул, че не им давали заплати как го е досмешало тоя работник. " Не знам какво си фантазираш, но понеже имам контакти в тия среди мога да ти кажа СЪС СИГУРНОСТ, че това с разплащанията е абсолютно вярно, тъй че не мисля, че работника му е било смешно, че не си получава заплатата. Дали Хемус ще е "пусната" зависи от много неща, включително и от това, че малко след 2012 дойде БСП на власт за една година и пак ни нулираха, та се наложи да ги гонят с шутове.

60

Анонимен

преди 2 години

Слави чалгаря се превърна в Слави Жалкаря.

59

Анонимен

преди 2 години

Сценаристите на Славчу, туй ли успяхте да измислите, и за какво ще убиват някой от когото нищо не зависи.

58

Анонимен

преди 2 години

Човекът ходещ с 3 джипа охрана на среща със студенти.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "Сега да се прави пиар на ИТН ли е по- същественото?" Това не е ПР за ИТН, това е черен ПР/ДСарски компромат срещу Гешев.

56

Анонимен

преди 2 години

Слави е новият апостол на свободата, а Тошко Африкански е негов пророк!

55

Анонимен

преди 2 години

До 64 Много филми гледаш. "Интелигентния" социопат не го хващат за 24 часа, и не се оставя да става известен с криминално досие със "същите проявления". Или не е интелигентен, или е най-обикновен дребен кокошкар, който ДС ще използва за черния си ПР, или и двете. Със сигурност е далече от твоите идеи какъв е "избраника".

54

Анонимен

преди 2 години

Този криминално проявен не е заплашил само Митева, а още няколко човека. За другите хора нищо не се споменава. Това е дискриминация за другите хора. Защо никой не казва кои са другите заплашени лица? С какво е повече Митева от останалите застрашени? Митева до дни вече ще е екс шефка на НС. Или всяко чудо за 3 дни?? Сега да се прави пиар на ИТН ли е по- същественото? Страхувала се за близките си. А прокурорите не се ли страхуват за близките си докато вкарват в затвора наркобосове и убийци?

53

Анонимен

преди 2 години

До 62 "Кое няма общо" Няма общо с това дали мантинелите представляват много малка част от работата по една магистрала, и, да не се лъжем, 17 километра магистрали се слагат за 4 месеца без проблеми, стига да има желание за това, но ние знаем като ФАКТ, че такова няма: работите в цялата страна са почти спрели защото Комитова и Ассанчо нарочно саботират финансирането, докато овладеят поръчките, а междувременно едно 500 милиона "изчезнаха". Не ми обяснявай кое било "трудно".

52

Анонимен

преди 2 години

А Тошко Йорданов, когато заплаши журналист, че ще му реже части от тялото?? И то в ефир?? Никой не се самосезира.

51

Анонимен

преди 2 години

Поредната издънка на Гешев!! Каскета докога ще стиска кокала и няма да подава оставка?? За смях стана вече.

50

Анонимен

преди 2 години

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.. Набедиха момчето тия еничари от ГДБОП

49

Анонимен

преди 2 години

ДА СЧИТАМЕ ЧЕ ПРИ ПАРТИЯ '''И Те Така''' КИБЕР ФАШИЗМЪТ Е ГАРАНТИРАН? А КНИГАТА НА СЛАВЧО ДЕТО ЗАПЛАШВА ЛЕКАР??

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 "Според теб няма разлика от криминално проявени и психично болни? Сссстига беее!" Нали точно това казвам - че има, затова не им върши работа психично-болен. Трябва да е криминално проявен с ясно контролирани намерения (за целите на манипулацията).

47

Анонимен

преди 2 години

Ченгеджийски номера. Милиционерите в тая страна трябва да бъдат намалени на половина и всичко си идва на мястото

46

Анонимен

преди 2 години

Борисов трябва да бъде глобен за каране на автомобил в още неоткрит участък от магистралата. Всички знаем защо по два-три пъти на седмица обикаляше по пътните строежи - те пълнеха чекмеджетата най-много. Това постоянство е ясен знак, че от там идваха големите кинти за разпасалия се диктатор. И затуй сега обикаля като гладно куче по местата, където преди е пълнел пеликанската си гуша!