136

Ваксиниран

преди 2 години

Вчера ме ваксинира един млад лекар с голяма и твърда ваксина и вече съм напълно защитен и баба ми вече не е в опасност. Искам да попитам разбирачите от една ваксинация отзад ваксър става ли се или трябва поне 3 пъти?

135

Анонимен 22

преди 2 години

Ей, тая пропаганда...Карат ни да ваксинираме децата с експериментални продукти, които не предпазват от нищо. Тия деца някой ден също ще имат деца и тогава ще лъснат всичките проблеми от тези експерименти...Спрете се! Как може изобщо някой да препоръчва опитите с деца? Изверги!

134

Анонимен

преди 2 години

Айдеее и в събота сутрин няма да минем без поредния "капацитет", който да ни облъчва с нужните "послания" и да ни вкарва в правия път. Дори не го изчетох докрай. Ама няма да си спестя от времето, за да му кажа на този д-р илиев: гну с ен си!

133

Федор

преди 2 години

До От Берлин:извиянвай, брат, благодаря за инфото, но къде можем да прочетем за този случай с човека, който умира след ваксинация на магистралата?

132

От Берлин

преди 2 години

Нещо за вбъдещето, когато ще излизат наявно престъпленията на политиците:Здрав пациент умира пет дни след,, боцкането"-прилошава му 20 минути след това на магистралата. Лекарската попълва всичко коректно.. Криминална полиция идва в кабинета й, и показва заповед( няма право да я фотографира?! ) от министерството, която я задължава да пише смъртта в графата,, естествена"... иначе ще загуби апробацията си! Има и други подобни случаи(този е от вчера)... Вярвате ли на тези медици..? Аз-ДА

131

Анонимен

преди 2 години

Чакайте, бе! Нали сега от Гърция се задава нов щам - Мю ли е, Ми ли е, не знам, но досегашните ваксини не му действали. Е за какво да се ваксинирам тогава!?! Или за всеки случай, давай за Делта и пр., а после с новата ваксина за този и така, до безкрай..... А точното значение на думата "ваксина" всеки може да го прочете и да си направи изводите за какво иде реч.

130

Федор

преди 2 години

Световеният шампион по бокс Оскар де Ла Ойя е хоспитализиран с Ковид, при положение, че е бил напълно ваксиниран. Бързо се оправяй, Шампионе! Тук нещо не е наред с този вирус. Излиза, че колкото си по-спортна натура, толкова имунната ти система прави някаква свръхреакция и го отнасяш лошо. Ето я и моята версия - готвачите от вирусологичните лаборатории, които са (из)пуснали тази гадост, явно са объркали нещо. Вече и децата знаят, че вирусът не идва от супичката на някаква леля от пазара в Ухан.

129

славянин

преди 2 години

Знаете ли, че властниците нямат никакви юридически лостове и юридическо право, чрез които да ни накарат да се набодем с отровите!? Затова те използват психологически такива - чрез постоянни опити да ни заразят със страх, чрез който да ни накарат да клекнем и сами да го направим! Който се поддаде на страха е победен, който не се поддаде е победител в тази ВОЙНА! И от всеки един от нас зависи от кои ще бъде - от победените или от победителите в нея!

128

Анонимен

преди 2 години

Лицемери, болниците са пълни с хора, които умират и от други болести, но не ви пука, защото не ви плащат за това.А колко хора нямат лечение, защото не могат да платят за него!!!Повръща ми се вас!

127

Шаши

преди 2 години

Страхливият умира хиляди пъти. Смелият само един път. Страхът е най-лошият враг на човек.

126

Койчо

преди 2 години

Бау сабахлем мнОО пасивно мЕта опорките. НЕма живец в собакена му, собакен. Май не са му изпратили седмичният буустър.Непорядок... :))

125

Шаши

преди 2 години

136: Да отидем да работим в Ковид отделение викаш. Добре съгласен съм. Обаче да ме водят на моята си работа. А за цяла България сме около 280 човека. Да ме водят на работа и е ОК. Вируса е само в главите на страхливите

124

От Берлин

преди 2 години

Съвсем ясно: Този е последовател на д-р Менгеле! Но, доста голяма част от неговите колеги тук, са също предани на фюрера Меркел...Любопитно( страшно) : Шесткратният световен шампион по бокс Оскар де Ла Ойя, лежи в болницата след,, ваксинацията" му... Има селфи-видеото му в мрежата... Беше човек скала!!!

123

Анонимен

преди 2 години

Аз ще отида, кога къде, сериозен съм, но няма да ми разрешат да се мотам без маска, за да не им разваля легендата.

122

Бay

преди 2 години

До 137 българска медия го пита :D

121

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

120

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък "иксперт" кой го пита, да си седи в Германистан и да си живурка. Да не се бърка в българските въпроси! Анатема!

119

Анонимен

преди 2 години

Да се казва че вирусът не съществува без доказателство е глупаво. Който мисли че не съществува да отиде доброволец в ковид отделенията без маска и предпазни средства и да провери съществува или от не съществува. Това е като да го изкараш леко и да викаш нищо особенно а твой набор да е на кислород в отделението. Тези които са лежали в болница те могат да разкажат как е. И как от горе надолу по етажите са по тежките случаи и как някои ги изписват, а някои отписват.

118

Федор

преди 2 години

2 въпроса:1. Как ще ограничите предаването на Covid19, след като стана ясно, че ваксините не предпазват от заразяване, а само от по-тежко протичане на болестта? Не че е малко, но все пак целта е да се пресече веригата на разпространение. Как ще стане с тези ваксини?2. На мен не би ми стискало да поставя на всички български деца над 12 г. възраст (утре ще кажеш и по-малките деца също) ваксина, която е ДНК базирана и която се прилага за пръв път в човешката история. Ти с каква смелост?

117

Анонимен

преди 2 години

Илиев? Как ще коментираш протестите на гръцките медици?Те не разбират от медицина и ваксини?