9

Анонимен

преди 2 години

Извадка от 16 215, заразени по време на третата вълна на Израел през януари-февруари 2021 г., беше сравнена с равен брой хора, ваксинирани през този период. Контрастът за тези две групи беше още по-силен: Той показа, че Delta има 27 пъти по-голям шанс да пробие защитата от ваксини от януари и февруари и да причини симптоми, отколкото да пробие естествения имунитет, придобит в същия период и да причини симптоми.

8

аха

преди 2 години

Значи това не са ваксини. Истинските ваксини предпазват от заразяване и от разпространяване. Тези не пазят от нищо. Значи са просто експериментални препарати с фалшиво име.

7

Анонимен

преди 2 години

Откакто излезе "Му" и Бау изчезна безследно!? Сърдит ли е, че не го кръстиха на него ли, какво стана с това момче...

6

Анонимен

преди 2 години

Делта варианти, Му-та, локдауни, афгани, тока и цените скачат бясно - човек като отвори новинарски сайт по-добре да си тегли ножа.

5

Анонимен

преди 2 години

Пак ще сме последни, всяка държава ще си искара собствена версия на Ковид, само ние тикволандците - нищо!

4

Анонимен

преди 2 години

До До 1 - аз не съм жертва на медийната пропаганда и не съм си "бил" псевдоваксини. Но мога да видя от данните от цял свят че измамата е огромна и се крепи единствено благодарение на цензура, манипулация и пропаганда. Израел доказаха сто процентовият провал на експерименталните препарати. БОЦКАЙ

3

Анонимен

преди 2 години

Сега като отскочат за почивните дни до Гърция ще го докарат и в България.

2

Кал-Ел

преди 2 години

До ЦИРК КОВИД. Е, да, казва се комернати или нещо от сорта. Разликата е, че е одобрена и няма да се води експериментална. Естествено, ще бъде удобно "забравено", че я одобриха преди да излезе "щама".

1

До 1

преди 2 години

А ти колко ваксини си си бил, че знаеш че е "псевдо" ? Или си бил чувал?