171

Анонимен

преди 2 години

Мислех че по-голям селянин от Боко в политиката няма..е, тоя ТошкУ му е сериозна конкуренция!!!

170

Байфидан

преди 2 години

Защото е бил три пъти премиер, преди това два пъти кмет на столицата, преди това гл. секретар на МВР. Ей затова. А ти какво си постигнал повече в жалкия си чалгарски живот бе, ?

169

Рошко Африкански

преди 2 години

Тези ***, заради които ще ходим на трети изброи и платихме над 150 млн за избори, се загрижили за Бойко? Той, за разлика от вас е направил много и за София като кмет и за България. А вие освен да разкарвате машини из Анадола досега работа за пет пари свършихте ли? Не, няма и да свършите, защото на есен си заминавате обратно в кабеларката.

168

Захари

преди 2 години

Абе Тошко ,ти като се мандахерцаш 52 години из България с Про-ста-Шкия си език,злоба и лъжи да не би да си мислиш ,че не си От-Врат-Ите-Лен а?

167

Анонимен

преди 2 години

ИТН - Излъгахме Този Народ.

166

Диана

преди 2 години

До Анонимен162 А на теб много ти се иска БСПто да не е виновно, нали така БСП? Само че то си е виновно и е виновно за Националната ни катастрофа, която донесе с политиката си. Национална катастрофа, от която вече 30г. не можем да стъпим на краката си! От тази Национална Катастрофа произтича всичко, което се случва днес! Днес не Герб е опасен - той ни избута до ниво чакалня в Еврозоната! Опасна Е БСП с нейната атака към властта, която несъмнено ще ни върне отново назад. БСП не са политици!

165

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, ей сега СЛЯФЧУвият профил ще се възмути от лошите думи, който ползват депутатите!!!! ДЕЖАВУ от април месец! Убиждат и после, ахкат по социалните мрежи как се говорило в НС!!!Ае тез ИТН тотално шкарто се оказаха!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Тоше, мандахерца се щото не е чалгар да оди с 3 джипа и 10 мутри охрана! Тоше във втори парламент сте и не споменавате нищо за чудовищната си мега лъжа, че искате мажоритарни избори както гласува народа на референдума. Тоше защо лъжите народа за мажоритарните избори, доган ли ви нареди така.

163

БЪЛГАРИН РАБОТАР

преди 2 години

ТОШКО ВЕСТНИКА/БАЩА ДАНЧО/,КОЙТО ПО ТЕЖКО ОТ ВЕСТНИК В АПК БОЛЯРОВО НЕ Е ВДИГАЛ.И СИНА МУ ТОШКО СЕГА Е ТАКЪВ.

162

СМЕХ....

преди 2 години

НЕ СЕ КОСЕТЕ , ТОШКО АФРИКАНСКИ Е САМО ЕДИН ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК , ВЗЕЛ СЕ ЗА " ПОЛИТИК"....ТОВА Е РЕАЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ.ВСЕКИ РАБОТИ ТОВА---КОЕТО НЕ МУ Е РАБОТА...

161

Анонимен

преди 2 години

700 еничари работели в НСО според статията??? Спирам да си плащам данъците в БГ ке.не- фа

160

Анонимен

преди 2 години

Закривайте НСО. Чуждите делегации да си идват с тяхната охрана и тъкмо ще си им плащат и командировъчни и хотели та и хотелиерите ни ще са на кяр. Справка - в САЩ Ердо Диктатора беше охраняван от неговата си охрана и даже бяха арестували няколко за бой с протестиращи кюрди

159

Анонимен

преди 2 години

Тошкооо, я кажи нещо за приоритетите на ИТН та да се посмея пак а като се сетя се смея по няколко пъти на ден. Приоритети те ви " 1 .Изпращяне на северно македонец и българин в космоса чрез наса . 2 . Приватизация на държавната банка ". Малеее ! Народа очакваше належащи промени а то виж какви приоритети само ! Защо не се откажете от политиката ? Тя не е като шоуто ви.

158

Диана

преди 2 години

До До Иванко До момента, скъпа, не съм видяла нито един коментар на Иванко до мен, с изключение на сбъркания, където пише името ми като свое име, а това , значи, не се брои...Интересно как можеш да кажеш кой тук е жена и кой - не? Сигурно си екстрасенс, но напълно сбъркан, значи?!..Гледай себе си и не се вмъквай в чужди разговори - това е признак на ниска култура, БСП! Особено когато лъжеш и манипулираш! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

157

Той

преди 2 години

Изобщо с нещо друго занимава ли се тоя ?

156

анонимен

преди 2 години

Да организираме всенародна подписка за недопускане на Тошко в следващия парламент.За мен е унизително да слушам изказванията му и отвратителните думи,които използва(изчегъртам,мандахерца се и т.н.).Бойко бил про*стак,та този го надмина по всички показатели и го накара да изглежда като аматьор.

155

Реалист

преди 2 години

Тошко, тошко жалък, коя е най-отвратителната партия ще разбереш скоро, когато ГЕРБ отново спечели изборите, а вие изтечете в канализацията.

154

ганьо

преди 2 години

Не могат да бъдат наречени хора същества, които говорят по такъв начин. Тази невероятна злоба, тези грозни обиди не знам дали отиват даже на животните.

153

Анонимен

преди 2 години

До 160 Е ти защо мислиш ,че мразят Борисов и ГЕРБ ,защото са некадърници и ГЕРП им пречи,единствения начин да се докопат до властта е да ги омаскарята. Не годни ци!

152

Българин

преди 2 години

Най скоро време ше та мандехертса и тебе