269

IT-спец

преди 2 години

До до IT-спец... Пич, от тинейджър не живея в БГ, така че е нормално да правя грешки, от 22 години съм в Исландия...

268

Анонимен

преди 2 години

Този е казал 10 изречения, от които поне 5 съдържат нелогично /абсурдно твърдение или лъжа / грешка. Но в негова полза може да се каже колко е добре, че сам не се усеща колко е зле.

267

до IT-спец...

преди 2 години

"премийте, неработи, немисля"..? Ти също си заварчик, нали?

266

IT-спец

преди 2 години

До Анонимен 285 До колкото знам това е обща практика да те пишат на минимална заплата, брат ми взема добри пари като заварчик с премийте и бонусите но ако неработи и е болничен понеже е записан на минимална заплата взема малко пари, аз така или иначе си му помагам но той е горд и така си е решил, тои работи в голямо хале с дистанция един от друг така че немисля че заразява... а и който се плаши да се ваксинира не е ли така ?

265

Анонимен

преди 2 години

Тоя гениален гадател се беше изтропал, че в края на август заразените ще са 3000. Е, вчера беше 31-ви - бяха 2000. Грешка в "изчисленията" на има-няма 30 % !! Сега какво му остава...да твърди, че бройките са много малко, защото хората не ходели да се тестуват и да се "регистрират". Ха ха...тъпчото не се усеща, че така още повече се излага. Щото, вируса толкова страшен и "удря всичко наред", ама хората така и не разбират, или го карат толкова леко,че изобщо не смятат за необходимо да се тестуват.

264

ВЪРБАН БРЯСТОВ

преди 2 години

Я пак ? 1. "в момента 10 души заразяват повече от 13" 2.В момента над 90 % от случаите са делта. 3.Делта е над 2 пъти по-заразен. Следва - алфа е заразявал на 10 души 6. Че той не е можел да прави ни епидемия ни пандемия. За какво са ви тия щабове, като не можете да си координирате лъжите. Некадърници. Ще има съд за проводниците на сатанизма. И на земята и на небето. Може по закон, може каквото реши тълпата. Както дойде.

263

Анонимен

преди 2 години

На Витанов не са ли му казали, че НОЩ вече е закрит?! Май му харесва да е шут и да го хейтят.

262

Анонимен

преди 2 години

Хората не търсят медицинска помощ и се опитват да се лекуват сами вкъщи ----////---- Защо да търсят медицинска помощ ако не са болни?

261

с.т.

преди 2 години

И?....

260

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

На калпавия матеметик софиянците му пречат.

259

Анонимен

преди 2 години

Смелостта не се изразява в безсмислени действия. Примерно да си болен и от яд и беднотия да заразяваш другите. А отворените, тук в коментарите, усещам че са яко разведени и самотници. Като нямаш за кого да се грижиш е така, или пък ако това ви е грижата, ми става жалко за близките ви.

258

God

преди 2 години

Сега очаквам някой професор по вирусология да развие теза за някой математически проблем.

257

D-r Robert Malone

преди 2 години

Стига с вашите пикове бе, пишман професори. Вместо да чакате планините от трупове, лекувайте хората отрано, даже като профилактика. Така индийците се справиха с Делтата. Бяха стигнали до 600 000 случая на ден, но после почнаха да раздават на народа безплатни комплекти ив*рм*ктин + ц*нк + доксициклин. След няколко седмици в най-големия щат Утар Прадеш делтата беше победена. Стига паника, стига животински страх!

256

ману

преди 2 години

Ами те хората така или иначе са оставени да се оправят сами в къщи и да се молят да не се налага да влизат в болница.От собствен опит го казвам.

255

Искрен

преди 2 години

До до ЧокоС тия общите симптоми, какво очакваш? Всеки път, когато някой има хрема или раздразнено гърло - да ходи да си прави тест за ковид ли? Или да стои под карантина? Нормално е тези, които го изкарват леко да си живеят нормално, защото най-вероятно допускат, че са с настинка, примерно. Такъв е живота, хората се раждат и умират. Нашите близки и ние също.

254

Анонимен

преди 2 години

До it спец: заварчик на минимална заплата ?! Заварчиците са много добре платени, за съжаление са рядкост вече... Да знаеш , че си болен и да ходиш сред обществото ?! Не знам какво да кажа.. ако си ай ти спец му помогни по- добре да закърпи месеца , вместо да поставя други в опасност.. или ни пише ай ти на минимална заплата... хахахахха не мога да повярвам , що за индивиди пишат. 'Не е срамно да си признаеш грешката, срамно е да не я поправиш.'

253

gg

преди 2 години

Ваксинираните пренасят вируса и заразяват останалите, защото не приемат че са болни.

252

Анонимен

преди 2 години

Прекрасна новина за хората. Бързо ще преминем през вируса и ще се спасим от пандемията.

251

Анонимен

преди 2 години

Всички трябва да се заразим и да преминем по-бързо през вируса и да си живеем живота.

250

Витанов

преди 2 години

ти излови в крачка и по бели *** как се крият че са заразени. Но то вярно, много тъпо изпълнение - насред вълната София отива в по-долна зона, щото героите героично крият, че са заразени за да не ги карантинират. Из страната вероятно е същото. Смешното е, че Витанов вече знае и какъв е размерът на влиянието на тоя ефект. Научи той още нещо за душичките Андрешковски. Вместо да ревете, турете го да ви управлява. Той поне ви разбира и може и да ви построи светлото мързеливо бъдеще