337

Кал-Ел

преди 2 години

До 429. И преди 20 години четях същите работи написани от платени драскачи като теб. Кучетата си лаят, кервана си върви. Сега обаче, господарите ти са отчаяни - никой не боледува и не умира преждевременно (в нормалните държави като България) и измислиха ковид-а. Към нормалните - не забравяйте, че само две нации и в света имат народна медицина - българите и китайците.

336

Кал-Ел

преди 2 години

Потърсете си инфо за метиленово синьо, содата (която плаши биг фарма от много години), диатомична пръст - на опаковката и пише "при продължителна употреба за детоксикиране може да се появят симптоми наподобяващи грип" (тове е грипа - токсини, както и "ковида"). Правете си сребърна вода или пускайте кафяв кремък във водата която питете (задължително да отлежи 10 дни с кремъка) за да изчистите алуминия във фронталния си лоб чрез силиция. Да видим как ще ви накарат да отидете до болница! Има и още

335

Защо бе, брат?!

преди 2 години

До Алтерниращ веганистТи провери ли?! Щото аз проверих. Ако не си - вземи си цъкни статуса и ще видиш. А пък ако не можеш и си лаеш за кучетата - може да видиш принт-скрийна към самото приложение - даже и там си е показано.И разбира се, че име и рожд.дата са чувствителни лични данни - някой по-печен от теб може доста "добронамерени" неща да ти свърши с тях.

334

Анонимен

преди 2 години

До 430: добре, ***.

333

Шаши

преди 2 години

Ваксъри, антиваксъри. Всички ни чака небитието. Няма време. Избиват ни защото други искат да живеят тук.

332

Кал-Ел

преди 2 години

До 418. Точно 1.94м. Нещо друго? Пак ли ще го правим адрес 4000? Иам ли значение какво ще напиша? Мога да си създам какъвто искам профил. Важното е, когато напиша нещо и го споделя с хората да им се стори логично. Аз също събирам инфо от хората, това което ми се срува логично. До сега не съм се обогатил ни каква информация от платен *** като теб. Обикаляте като миндовата и смисъл никакъв.

331

Анонимен

преди 2 години

До 423: ама само в интернет си толкова отворен. Ако разговаряш с някой от тях на 4 очи и ще се усмихваш тъпо с 2та лв в джеба

330

Анонимен

преди 2 години

Всичките трябва да измрем. Земята е определена за други и те чакат. Вече нямат търпение. Ще остане малко персонал за всичко.

329

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Анонимен 'Аз чета само да се смея вече" Внимавай! четенето на кал-ел изисква предварителна подктовка и сериозни тренировки. Неподговени могат сериозно да пострадат защото не са подготвени за вселенските пpостотии които той ръси.

328

Анонимен

преди 2 години

До 123/ 419: и теб ли да сложим на негово място. Такъв къде има време да пише коментари в 4 следобяд.. А? Хахахаххах

327

Кал-Ел

преди 2 години

До 411. Тъжното е, че тези роби дори не знаят кой им е господаря. Няма как да видят по пирамидата нагоре. Това е причината да гледат като пукали и да не могат да отговорят на един въпрос логично. Цялата "пандемия" е нелогична, защото някой от 3-4 нива на горе спуска заповеди и план за действие (един и същ в цял свят), без да се обяснява на робите като Кунчев. Не изпълнява ли - дискредитация, изкарване на компромати и го хвърлят на тълпата.

326

Анонимен

преди 2 години

До 413: те след 3 месеца пак идват на власт и ще ми е много смешно такива, като теб как ще им се галят, като коте в краката.

325

123

преди 2 години

Я го уволнете тоя ******л Кунчев!

324

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Защо бе, брат?! "Как така лицето Х ... ще има достъп до силно чувствителна лична информация": "официалната" програма показва само "валиден"/"невалиден" (примерно) Разбира се не пречи "проверяващ" да използва друга програма с която да събира по-чувствителни лични данни. (всъщност не са толкова чувствителни име и дата на раждане, които ги пише в личната карта) За това гледайте кой иска да ви сканира сертификата и с каква програма. А за злоупотреба с лична информация си има санкции.

323

Анонимен

преди 2 години

На всеки му се иска да се ограничим вкъщи и да не работим. Само че, живеем в държавата на социално слабите бизнесмени (с най-новите модели коли иначе), както и на празната държавна хазна (която раздава бонуси и премии по 50000лв. на калпак на месец иначе). Как да стане..? Народ гладен и необразован с бананови лидери. Слушайте си чалгата.. Радвайте се на кюфтето и виното. Не се вакаонирайте и се вайкайте..

322

Кал-Ел

преди 2 години

До 406. Вярно ли? Горкия аз, значи трябваше да съм умрял още преди години. Всички болести идват от киселата кръв и единствената и основна задача на биг фарма е да държи нивата на киселинност в кръвта на хората високи. Нека всеки да намери начин да направи кръвта си алкална. Може и да съм полу-веган, консумирам мъртва плът само от риба. 120кг си ги поддържам префектно с яйца, кисело и прясно млако, кашкавал и сирене, без да се храня от трупове на животни.

321

Анонимен

преди 2 години

388 те се кланят на един и същ господар. За пред нас се разиграва театъра. Иначе ако спечелят изборите мерките на Баце ще ни се сторят права и свободи. Само да спечели Р и гледай тотален терор. Под егидата на спасяване ще отворят и концлагери за инакомислещи. Гаранция. Всички врагове ще ги пишат ковидни и ще ни разиграят сцената че ги пращат на лечение, ама стил Белене или Аушвиц.

320

до Кунчев от Баце

преди 2 години

Не само на баце му биха шута с вашите локдауни с Меркел, но и на нейната партия ще и бият шута на 26. септ. в Германия.

319

Анонимен

преди 2 години

Кунчев трябва да си ходи.

318

Защо бе, брат?!

преди 2 години

До Кунчев, Кацаров и околните:Как така лицето Х (например чичо ти Пешо проверяващ влизащите някъде си) ще има достъп до силно чувствителна лична информация включваща име, дата на раждате ш данни за здравословно състояние. Той някакъв правораздавателен орган ли е?!И колко такива правораздавателни органи има в България?