81

Анонимен

преди 2 години

Начи за сега: 4-5% от ваксите се разболяват и само 0,7% от преболедувалите се разболяват, а от неваксинираните процента е 5-6% от направените проби. Направо да луднеш...

80

Анонимен

преди 2 години

Споко бе кантран ще измрем ние ще останите само вие ще живеете вечно какво всеки ден

79

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле ходи си на село поливай си доматите и не ни занимавай с твоите простотии.

78

HBK

преди 2 години

И за да завърша: Този "експерт" и вдъкновител на безполезни харчове е добре осведомен къде отиват парите от безсмислените (от клинично гледище) "тестове", извършени с нефелни (доказано от международни експерти) "тестове извуршавни в частни лаборатории с печалби от около 200 000 лв на ден). Не бих се изненадал, ако господин "експертът" е собствени на някои от тях. Мисля, че родната прокуратура трябва да се заинтересова от "бизнеса" на тези "експерти". На прогнозите на този "експерт" може да се в

77

Шаши

преди 2 години

Постепенно се създава нов , Щурмабтайлунг. Във всички страни е този процес. За другите остава , Хитлерюгенд. Новото е забравено старо.

76

Анонимен

преди 2 години

Вервайте им те мислят за вашето здраве! Напоследък са много загрижени и за здравето на Българските деца! Вместо такива като тоя да са в затвора те всеки ден дават интервюта по продажните медии! А бе вие не разбрахте ли, че никой не ви вярва бе продажници и скоро ще има видов ден за всички вас!

75

Анонимен

преди 2 години

Нека да не бързат ваксинираните. Има още време да видим страничните ефекти от ваксината. Някои от тях сега може да се чувстват добре, но такива отрови съсипват организма с месеци и години. Ще си говорим следващата година по същото време, когато са боцнати поне още два пъти и разбира се - ако са живи дотогава.

74

Ромите

преди 2 години

Пътуват в чужбина и са информирани.

73

Анонимен

преди 2 години

Това е супер много. На 1000 ваксинирани да се заразяват 40-50 души, това са 4-5%. Представете си ако се заразят 5% от жителите на земята. Това са 390 милиона заразени в цял свят. То реално толкова и сега са заразени. Ако се ваксинира цяла София по неговата логика ще се заразят 100 хиляди души.

72

бобчо

преди 2 години

Една позната ми се оплаква, че майка й след втората доза на ваксината от Модерна е започнала да има силно главоболие и шум в ушите, а до нас на спирката ни слуша ром на средна възраст и ни казва: Да си махне чипа и ще се оправи!! И ние му благодарих ме за съвета хахахаха

71

HBK

преди 2 години

Продължение:Парите дадени от всички нас за ненужни, безполезни (виж по-долу) и не-безопасни ваксини "ваксини" са напълно достатъчни за да се подтроят 4-5 детски болници, за които жадуват педиатрите (и разбира се Българчетата) и чиято "първа копка" бе направена от Т. Живков в двора на Александровска болница преди 30-35 години. Парите платени от нашата бедна страна за "тестове" (абсолютно ненужни, нефелни, доказнао негодни според възможно най-авторитетните международни медицински инстиуции) бяха

70

Спутник

преди 2 години

Е в списъка със санкциите срещу Русия.

69

Шаши

преди 2 години

Усещате ли, как подлъгват хората? -Ако си ваксиниран си интелигентен. Другите са прости и с ниско IQ. Всички умни и богати са ваксинирани.- Така подлъгват децата ни. Ваксинират се и се хвалят, че са боцнати. Всички го усещате в коментарите. И най събрания ваксър се мисли за гений

68

Като търсех редактор

преди 2 години

Карах кандидатите да напишат 44 с думи. И още 49 подобни въпроса в тест.

67

Анонимен

преди 2 години

Защо няма достъп до руската ваксина Спутник-V която е няколко пъти по ефективна от западните ваксини. В Русия при 30% ваксинирани броят на заразените е няколко пъти по малък спрямо броя на населението отколково в Англия където 70% от населението е ваксинирано. Освен това руската ваксина няма вредните странични ефекти на западните.

66

HBK

преди 2 години

Тази личност е особенно зловредна за нашата страна. Не напразно този професор (неизменно абониран за виско административни постове още от комунистическо време) беше справедливо детрониран от позицията си на директор и изпратен да агитира ромите да се ваксинират с ваксините, които в момета изхвърляме, подаряваме и баркуваме. Този господин бе инизиаторът за закупуване на ненужно голям брой ваксини и тестове, По думите на един бивш министър председател страната ни е броила над 300 милиона (валутата

65

Анонимен

преди 2 години

Като търсихме хора на работа момичето от HR-a питаше всички кандидати колко са 20% от 200. Аз се смеех и путах защо е необходим този т..ъ.п въпрос. Е сега като чета коментарите ми става ясно. Може ли да сте толкова неграмотни? Как е възможно? Как не ви лъжат в магазина се чудя.

64

Оффффф!

преди 2 години

До Само питам: Аз пък ще ти отговоря. Стойчо не уволнява и не пенсионира хора, от които има полза и които вършат реална работа. Този го пенсионира, защото той реално нищо не върши, освен да стресира хората. Както виждаме, НЦЗПБ се справя прекрасно и без него, докато всеки инфекционист на терен като Мангъров е по-ценен от злато.

63

Аз пък

преди 2 години

Мислех, че от 1000 починали 15-30 са ваксинирани. За хоспитализираните процентът е до 5%, а за заразените няма адекватна статистика. Могат да бъдат и 40%, след като ефективността на ваксината срещу Делта пада до 60%.

62

Анонимен

преди 2 години

Ама не може разни хора с най-много средно образование да разсъждават за ваксини. Като сте про..с..ти ще мълчите и ще слушате какво ви се казва.