47

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Българската политика прилича на българския национален отбор по футбол - големи сметки, кадърно управление, стратегическо планиране, големи разбирачи и накрая провал.

46

Кире

преди 2 години

Леле, тези още продължават с глупостите. 30 година са на хранилка, за да ни пробутжат глупости и сега срам нямат. ПАтиите крали, и вместо да ги набутаме в затвора, да си спетнем диктатура с президентска република като в Беларус, а. Или Някой си мисли че сме по-близо до западните президентски републики отколкото до източните.

45

Анонимен

преди 2 години

И на миналите избори плюхте по ИТН а те станаха първи! Сега плюенето е двойно така, че очаквам на следващите избори ИТН да има пълно мнозинство, защото хората видяха и разбраха, че те са единствената партия бореща се против 30+ годишно статукво и единствено те не козируват на чужди интереси!

44

Слави

преди 2 години

е следствие, а не причина за тия глупости! Аз се оправям и не се чувствах дискриминиран при фашистката диктатура на Борисов , както се изрази адвоката от Нов български университет, Хаджи Генчо!

43

Анонимен

преди 2 години

БОКО ДОБИ ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ И ТОВА ГО ЗАТРИ ПОЛИТИЧЕСКИ. ЗАПОЧНА ДА ДАВА АКЪЛ НА СВЕТОВНИТЕ СИЛИ И МУ РИТНАХА СТОЛЧЕТО.

42

Анонимен

преди 2 години

46 стига с тия *** Асен и Кирил. Стига! Ще намразим евреите заради тия двамцата. Не ги искаме. Не искам човек, за който символа на държавността - Конституцията е просто тоалетна хартия. Не искам плагиат, който е излъгал партньорите си, защото утре ще излъже нас. Не ги припознавам и няма да го направя нито под шапката на Слави, нито под тази на ДБ, нито под отделен проект. Тези хора са аут. Сами си го направиха. Точка.

41

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за резидент крадев. Той е новият спасител.

40

Ха-ха

преди 2 години

Много ще се изкефя, ако ГЕРБ и ДПС подкрепят правителство на БСП и да му гледат сеира

39

Еба Дейба

преди 2 години

Тия май нямат никакво желание да разследват дали ГЕРБ са правили злоупотреби?

38

Тралала

преди 2 години

Слави разби модела на несъвместими коалиции.

37

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Само евроатлантизмът и антикомунизмът гарантират реален просперитет на България!

36

Анонимен

преди 2 години

Ще видим суверена колко те подкрепя на следващите избори.

35

Анонимен

преди 2 години

Бойко не можа да изчисти партията навреме и вече няма шанс. Досега мисля че не имало случай партия да изпадне от първото място и да се върне. Щом падне една партия пътят е само надолу. Гледайте СДС, БСП, НДСВ и др. които вече ги няма.

34

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ СИ ВЯРВАШЕ ЧЕ МОЖЕ ДА ПОДБЕРЕ ХОРА КОИТО СА МУ ЛИЧНО ПРЕДАНИ НО БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА. НЕ СЕ ПОЛУЧИ. ДЪРЖАВАТА НЕ Е РПУ

33

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Жалките стенания на комунистите са музика за ушите ми.

32

Зозо

преди 2 години

Бюджета няма да мине, Рундю е пътник :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

31

Анонимен

преди 2 години

И за да стане както го иска РР държавата трябва 3 седмици да прави избори! Ха, абе нямаше ли ковид? Някакъв много смъртоносен заради който ни заливат с какво ли не месеци наред? Как при такова смъртоносно зло ще ни карат да ходим 3 поредни седмици на избори, опашки, после в зала Армеец едни хора, журналисти? Децата няма да учат понеделниците. Училищата как ще се обеззаразяват ако 3 седмици по ред влиза *** и пульо в тях? Ехоо, ние ли сме луди или си мислят, че могат да ни правят на такива?

30

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа честно, колкото и да не хАресвам Слави още от едно време, мисля че е прав в случая и постъпва идеалистично. Обаче той сам се увери, че политиката е едно аморално блато, в което се обединяват всякакви субекти и партии в името на властта, парите и влиянието. Единствената грешка на Слави беше, че не подбра правилно министрите си, че не се опита с диалогичност да подходи към Асен Василев, към Кирил Петков, да се опита да наложи качествени хора.

29

42

преди 2 години

Tрифонов много прилича на дете иди0тче на години. Пени се като чикииджия на мокър песък. Само бълва някакви мантри и някакъв "суверен" го гони. Сигурно преди няколко години е прочел тази дума някъде и сега я повтаря като папагал. Нещо като Борисов с "парадигма"-та. На следващите избори ще са 2-ри или 3-ти, и после ще залезнат като оптимизъм на Даунинг стриит.

28

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО ГЕРБ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ!ЗАЩОТО В ГЕРБ СЕ СЪБРАХА МНОГО ЛАПАЧИ! ЗАРАДИ СЪЩОТО ЗАРАДИ КОЕТО БСП ЗАГУБИХА ИЗБОРИТЕ ПРЕДИ ТОВА.