133

Нищо ново

преди 2 години

До Врабчев: По-голяма п'ростотия не можа ли да измислиш? Като нямаш какво да кажеш по темата защо изобщо пишеш нещо. Такива като теб превръщат всичко в порнография.

132

Бонго Бонго

преди 2 години

Единствена изненада за Радю ще е БСП герб и дпс

131

Анонимен

преди 2 години

При нови протести БСП са аут. Защото новите говореха против мерките, а сега налагат по-лоши и от тези на ББ. Уж бяха с ресторантьорите, а се оказа че ще ги ограничат така, че да фалират, но помощи няма да им дадат. Таковат ви всеки боже ден. Само още няколко месеца и ще ви светне.

130

Анонимен

преди 2 години

Другаря Борисов, бивш комсомолски секретар и бивш комунистически милиционер, построи ли газопровод на Путин? Даде ли му коз срещу Украйна? И какво получихме веднага след това - двойни и тройни цени на газа. Осигури ли 3 години закъснение за новите самолети? Отдавна можеше да имаме оперативна ескадрила F-16, вместо да дрънка против корабите на НАТО в Черно море. Борисов е вреден.

129

Малко за политика

преди 2 години

Да чуем какво ще каже Слави довечера. Но ако ИТН откаже да преговаря за кабинет, все пак си струва да се стигне до гласуване в парламента. Възможно е част от депутатите на ИТН да подкрепят предложението за правителство. Би трябвало да им е ясно, че при едни нови избори я станат пак депутати, я не.

128

Врабчев

преди 2 години

Вместо мандат по-добре един вибратор да и беше дал.

127

Анонимен

преди 2 години

При бсп се краде най добре!!!

126

Бонго Бонго

преди 2 години

Редник Радев знае провала и ехидно се усмихва, търка ръце за неговата баница.Усмивката му ще замръзне, когато Гешев го обвини.Ако Гешев не го ударят...

125

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860...........Аз съм за Абсолютна Монархия и Аристокрация.......... Въпрос на личен избор, който се чувства и иска да е поданик, на сила никой не може да го направи гражданин.

124

Анонимен

преди 2 години

134 много проста манипулация. БСП поддържа гадния тон. Нейния президент показа юмрук на 1/3 от народа. Симпатизантите на Корни крещят да се отвори Белене и да се убиват инакомислещи. БСП заклейми милиона хора, които й казаха че не я искат. За какъв добър тон ми говориш? Ако това да подкрепиш кофчезите по улицата, защото ти отърва е добър тон, какво ли ще е лош тон? Може би танкове? Или не само отваряне на Белене, но и строежа на ново такова? С такъв добър тон по-добре да замлъкнете.

123

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 136: "Предлагам да спрем да си осигуряваме от енергия от Русия". И на кого го предлагаш това. И каква връзка има с темата?

122

до 132

преди 2 години

и защо? караш ли мАсквич? лочеш квас? гледаш руски цветен телевизор? имаш руски айфон? искаш да учиш руски на сила от детската градина? ходиш да караш ски в сочи?

121

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да спрем да си осигуряваме от енергия от Русия и да си доставяме нефт и газ от некое друго место, примерно от Азербайджана или Таджикистан, или шистова газ от САЩ, а може и от Катар или Египет.

120

Анонимен

преди 2 години

С противопоставянето трябва да се спре, с генерализирането и партизанщината - също. Не може една група от няколкостотин хиляди да обвинява друга група, че са престъпници, предатели, да ги изчегъртва и т.н. Остракирането, изолирането на около милион граждани от управлението на страната няма да доведе до нищо добро, освен да ги принуди към защита и ответни мерки. Омразата наистина ражда омраза. Стига балкано-ориенталщини с руски привкус.

119

Време за промяна

преди 2 години

Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма. Нека БСП опитат да предложат премиер, приемлив за ИТН, ДБ и ИБГНИ. Ако не се получи отиваме на избори

118

Анонимен

преди 2 години

По добре с Русия отколкото с американците. Само че Радев е човек на САЩ.

117

Анонимен

преди 2 години

тези които имат мнозинство НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ---///---- В момента никой няма мнозинство. Глупашките гербави манипулации си ги запази да ги разправяш на баба ти.

116

Анонимен

преди 2 години

Чалгараят славуци ще спъва каруцата,това е ясно

115

Факт

преди 2 години

ГЕРБ нямат алтернатива.

114

Анонимен

преди 2 години

Герберясалите и сараите усещат, че лапачката постепенно свършва и беснеят. Не са научени да работят, а само да крадат и да отнемат бизнеси. Падне ли и последната крепост Каскет тепе, жална им майка. Затова всички за Киро