50

Анонимен

преди 2 години

Българин с двойно гражданстов не е чужд гражданин.Ало нацисти,в кой свят живеете.Хитлър отдавна умря.

49

42

преди 2 години

Много пъти пропуснахте момента да наначите хора на които хората даа вярват. Само като ви видим тебе и другия от Шоуто и ни призлява. Същото катопри Бойко - винаги тиквите ръководят, по подобие на партийните секретари през социализма. Затова сме на това дередже.

48

Анонимен

преди 2 години

Умирам от смях как за всяка промяна ви страхуват с турците.Абе дьржавата е превзета вече от друг

47

Не одобрявам

преди 2 години

обаче ако Радев беше махнал Кирчо веднага щом излезна информацията разбирам да ги критикувате, обаче при положение, че се проявява търпимост... ИТН са като криво огледало за политиците дето ни са правят на протестиращи и след катарзис - всичко излиза наяве, но много по-грозно.

46

Анонимен

преди 2 години

Директно им падат процентите и продължават да копаят дъноmо. Как ще вкараш в НС чужди граждани? Това Херо Мустафа ли ти го говори? Ами нали министри и депутати имат достъп до информация, която е как да кажа..класифицирана или специална.. Тези депутати като имат гражданство от страна извън ЕС как си представяте ЕС, че ще реагира? Не сте с акъла си. Слушайте Херо Мустафа и продайте България! Опротивяхте на хората. Не ли ви е срам, бе некадърници? Руснаци ли ще докарате в НС или американци?

45

Анонимен

преди 2 години

Аз живея в България и съм с двойно гражданство.С какво е по-различен човек ,който няма двойно гражданство.Защото наричаш хората като мен предатели или шпиони.Аз имам две виши образования и магистратура.Аз не искам да бъда депутат,но защо да не може човек като мен да бъде депутат,при условие че съм почтен гражданин,плащам си данъците,имам семейство и съм като всеки еди от вас.Не бих се отказал от другото гражданство понеже имам къща и имоти в другата държава,както и тук.

44

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя с голата празна кратуна за какво двойно гражданство бълнува. Та нали ако се приеме ще дойдат Турците да ни управляват бе МозАк чорбес. Знаеш ли колко много Турчета има с двойно гражданство. Ще напълнят парламата а ти ше им таковаш ре.аните чво.рове.

43

СМЕХ....

преди 2 години

Значи сме готови за Афганистанците....хахахааа..ше подновиме изцяло нацята.

42

Анонимен

преди 2 години

Аве, вие сътворихте цирка с Кирил Петков, а сега искате да угодите и на Доган!!!!!! Аве, я се махайте от парламента и да не сме чули никога за вас! ***!

41

Бонго Бонго

преди 2 години

Тук не иде реч за вярване някому, това е началото на най- тежките предателства,които предстоят с двойните гражданства депутати. Двойните агенти са добри дошли, а контраразузнаването ще го разпуснат, защото няма да има смисъл от тях.Да идва Бойко , за да се възстанови българската държавност. А тия са за затвор.

40

Анонимен

преди 2 години

Кога свършиха някаква работа, че вече претенции имат да решават. И този дребния по интернет е много смел, ама фейс ту фейс с Боко дали няма да се наака, клоун.

39

Minuva42

преди 2 години

В много други страни в които позволяват (по-скоро търпят) двойно гражданство, тези граждани са облагани с данъци в двете страни, без значение от къде им е прихода. В България - не ни трябват данъци - ние искаме само да ни управляват хората от чужбина :) Изтеклите мозъци - най-голямото богатство на България (Слави Трифонов).

38

Анонимен

преди 2 години

Искат, ама не може!

37

Само питам

преди 2 години

Има ли все още НАИВНИЦИ, които са вярват на тези клоуни? Орева а света, че Кирето Канадеца е с двойно гражданство а сега искат да го узаконят!

36

Този

преди 2 години

Е хайде стига вече, време е да изринем ***... Тея са н. асраха.

35

Наблюдателка

преди 2 години

ИТН отварят път на турските депутати ли? Оттам ли идва поръчката днес? Защото на мен на това ми прилича. Явно Славчо така е напълнил офшорната сметка - с милиони от олигархията, която обслужва вече 20 години. Кирил Петков е българин, повече от тези мърльовци на Слави в парламента или от мутрите на Баце. Събрали се мутри и чалгари да се правят на тарикати за сметка на българския народ. Като гледам ИТН как се държат напоследък си личи от Луната, че обслужват интересите на ДПС и Герб. Предатели!!!

34

Сата НАТО

преди 2 години

Против!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Т.е такова с Турция и България например все повече се убеждавам че тез са *** на ДПС а има ли от сегашните депутати с такова граждаство и що не се обяват да ги видим но се заядоха с този с канадството гражданство

32

никога повече гроб

преди 2 години

аз се кефя, че няма ГРОБ защото вече не ме е срам че министър председателя не е бодигард на комунистическия диктатор Тодор Живков и не окраде милиарди в ББР, електронно правителство и прочие

31

Анонимен

преди 2 години

Ще преминем от полуколониално към напълно колониално управление.