81

я пак?

преди 2 години

До До истина Да ти обясня:при гласували по-малко от 25% следва разпад на обществото.Никой не дава заеми на нелегитимна власт,няма пари за милиционерската еничерска шайка и самозванците ги трепят с колове по улиците естествено губят и награбеното.

80

дедо Панакуди

преди 2 години

Боку ще ви дупи всички пак есента.

79

Анонимен

преди 2 години

Учиндолските смешници си противоречат във всяка дума нямало как да подкрепят кабинет на БСП, а нима когато те представиха кабинета са си мислели, че могат да минат без гласовете на БСП. От всичко до тук е ясно, че изобщо не са имали за цел да управляват, а да се правят на незаобиколим фактор и затова третия път стомната с вода ще се счупи.

78

Анонимен

преди 2 години

Хаааааааааааааааааааааааа ей така огласява СТАНЕВ залата в парламента

77

Анонимен

преди 2 години

В следващия парламент влизат БСП, ДПС, ИТН, ДБ и ГЕРБ. Манолова изгаря. Преразпределяне на гласовете и между парламентарните парии и коалиции. Това е.

76

Анонимен

преди 2 години

чалгарите да се начегъртат

75

Предложение

преди 2 години

... СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БЕЗ ФИНАНСИРАНЕ С НАРОДНИ ПАРИ . ПАРТИИТЕ САМИ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА АГИТАЦИИТЕ , САМИ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА МАШИНИ ЗА ИЗБОРИТЕ , САМИ ДА СИ ПОКРИВАТ ВСИЧКИ РАЗХОДИ .... ТО ЩОТО С НАРОДНИ ПАРИ МОЖЕ НЕ 3 ... АМИ 5 ...15 .... ПЪТИ "ИЗБОРИ" ДА ПРАВИМ НА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ МУЦЦУНИ .

74

НДСВ Лайт

преди 2 години

На мен ми намирисва на стар номер, с който го турихте яко на народа. ИНТ=НДСВ Лайт. Последния път НДСВ управлява с БСП и ДПС. Дали старите връзки са потулени. Много ми намирисва на абсолютно същата схема. ОчеИзвадно е, че между ИНТ и ДПС има съгласовка, кое по дяволите пречи да има такава със БСП? А дали не се сформира оная група дето фалира яко държавата и извади целия народ на избори, с което докарахме ГЕРБ на влас като спасители? То голяма схема, голямо чудо! Ама сме *** народ с къса памет!

73

Анонимен

преди 2 години

Браво!!!

72

х

преди 2 години

Клоуните от Има Такъв Цирк ще се борят да минат 4% бариера.

71

Анонимен

преди 2 години

Ами предложиха правителство хората не се прие с други не играят браво

70

Анонимен

преди 2 години

Да приемем , че веднъж социологическите агенции вземат ,че познаят. И в следващото НС влязат ГЕРБ , БСП , ИТН , ДБ , Манолова , Възраждане , ДПС . Как ще се формира кабинет с мисленето , което много политици показват месеци наред. Видяхме , че премахването на ББ и компания не може да обедини партиите . Какво ще ги накара този път да направят правителство . Или февруари догодина някъде пак на избори . Ама ще се намерят ли хора вече , които да гласуват

69

GG

преди 2 години

Нали се гушкахте и с БСП и ДПС на консултациите. Видяхте, че народа ви разкри какви сте, и веднага обърнахте палачинката, обаче народа вижда и помни. Герб се завръщат, защото хората осъзнаха, че при тях си живеехме най добре. Само вижте днес анализа на Дариткова за бюджета на НЗОК и ще разберете какво се казва работа, а не само чегъртане, популизъм, театро и чалга !

68

User

преди 2 години

Има Такъв Компот превряха вече. Сега се чудят каква друга щуротия да измислят, че пак да интересни.

67

Българин

преди 2 години

Мене по ме кефи да ни оправя Кирил вместо комуниста Борисов. Кирил да стане премиер на служебното и да си ги оставиме, служебното работи много добре, аз съм много доволен от работата им, защо да правим избори?

66

Анонимен

преди 2 години

Това не са шоумени, това са клоумни. Да изпуснат възможността за правителство, за да отидат на нови избори на които е повече от ясно, че ще вземат по-малко гласове...И ако ИТН не работи ЗА Борисов, тъй като практически те в момента му подаряват следващата победа на изборите, то това е най-нещастната, некадърна и пълна с клоуни партия от прехода насам...

65

къде е буци

преди 2 години

да не му се е счупила джипката ?или са го утебали аверчетата, дето развозваше по села и паланки ?Да го пита цинганката къде са парите ?!?

64

Анонимен

преди 2 години

Те си бяха винаги тука , от къде да са дошли?

63

Случаен

преди 2 години

ИТН специално върви към забвение!

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Браво ИТН! Дойдохте, забъркахте каша и упорито ще вървим към нови избори, за да похарчим още пари." - Прав си. ние българите сме готини ора, но от некъде все ни идват някой да ни ходят по-голяма нужда в гащите, и ние страдаме невинни от това обстоятелство.