42

Анонимен

преди 2 години

"протестните партии са в ъгъла."??? Що за изказване??? Що да са в ъгъла??? Ми Кирил Петков също е участвал в протестите, следователно и той е от тях. Как така хем "протестните партии били в ъгъла", хем се изместили от "нов проект около Кирил Петков и Асен Василев"???Нещо ти куца логиката, Райчев, май е време и тебе да те пенсионираме? А?

41

КАЖИ СИ БЕ РАЙЧЕВ...

преди 2 години

КАЖИ СИ , КАК ГОТВИТЕ НОВИЯ ПОЛИТ-ПРОЕКТ..."КИРЕ-ЛИБЕРАЛО"---НАРЕЧЕН ЗА БЛАГОЗВУЧИЕ "КАНАДЕЦО"....С ДАЛАВЕРАТА НА НОВИТЕ "ИЗБОРНИ МАШИНКИ"...ХА,ХА,ХААА..... ПРИЗНАЙ СИ БЕ ЛАЙЧЕВ ....НЕ Е СРАМНО...!

40

Анонимен

преди 2 години

пък боку знаИ конграчулейшънс

39

Харвард

преди 2 години

Информация се дава само на бивши възпитаници. Пробвай Alumni и ще видим докъде ще стигнеш.

38

Анонимен

преди 2 години

Бойчеее, Бойчеее стягай колана, че тая каша където я забъркаха по харвардски крадците източили 2 милиарда за 2 месеца............ти ще я оправяш Бойче. Като добавим и хиперинфлацията с цените на тока, и другите зулуми няма да ти стигнат още 12 години да изчистиш България от ме.коте.ли.

37

теб гледа мен вижда

преди 2 години

Кривогледия номенклатурник с лявото око гледа Изкукунделия Нинова, с дясното Фигурант Радев.

36

Бонго Бонго

преди 2 години

Издържи ли Гешев, Радев отива в канала с цялата пумия.

35

Анонимен

преди 2 години

Човек, който се из**** върху Конституцията ни! И ще го правите лидер? Защо? Знамето ли ще палите? Химна с тоя на Англия ли ще сменяте? Тоя дето излъга за власт, като потъпка най-висшия закон на държавата не ни го навирайте в лицето. А другия си го пратете при кралицата, там да краде труда на хората, плагиата му с плагиат.

34

ИТН

преди 2 години

Не са десни, БСП не са леви. Съществува само една лява и дясна ориентация, но тя не е политическа.

33

Анонимен

преди 2 години

До "Киро канадеца с фалшивата диплома от харвард дето срича на английски ли се радва на широко обществено одобрение." ___________________________ Лесно е да проверите в "Харвард" фалшива ли е дипломата - имейл, тел. обаждане..... Също, той е учил в образователната система на Канада. Там, за разлика от България, не може да завършиш, ако само сричаш ... на езика!

32

Анонимен

преди 2 години

Борисов идва на бял джип.

31

Анонимен

преди 2 години

И тоя е като папиломовия математик - не му се сбъдват врачуванията, въпреки да се супер неуточнени.

30

до 28

преди 2 години

Тримата Василев, Спецов и Петков са скачени съдове. Нали за това Асен Василев поставил условие, че няма да е министър ако не са заедно с Кирчо и Спецов? Спецов продал фирмата си на сламено лице заедно с огромен дълг. Лицето е някакъв безимотен и беден кло.шар. Издирват го.Знае се кой е на документи. Но лицето е изчезнало. ГЕРБ питаха дали не е убит. Другите двама също са с двата крака в тинята. Те са скачени и действат заедно по схеми. До седмица ДПС ще изкарат документи.ИТН вече ги разкриха.

29

Анонимен

преди 2 години

Райчев, ти сериозно ли? Нов проект около двама приятели лъжци? Я изкарайте кои са родителите на тия двамата дето така ги лансират. Наистина ли вярвате, че народа е толкова изпростял че да не сметне 2 и 2? Казахме ви, не искаме децата на дъртите комунисти, дето избягаха от държавата след фалита на 19 банки, ограбването им и това на пенсиите и здравните осигуровки на хората. Искаме данни кой от къде е, с какви пари се е финансирал. Все въпроси, които угодно се заобикалят. Защо ли?

28

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

КОМУНИСТИ ,ЛЕВИЧАРИ , ЛЕЖАЧИ ПО ТРОТОАРИ И ЧАЛГАРИ...ВСЕ ОТБОР ЛА""АРИ......ОТТИЧАТ ВЕЧЕ У КАНАЛА, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.....

27

Политическото бъдеще

преди 2 години

От дъртия комунист Андрей Райчев няма какво да научим. Иначе, Радев и Нинова каквото и да направят никой не може да ги спаси, защото политическото бъдеще на Европейска България ще бъде решено в Брюксел и в Белия дом, още повече ,че предстои война, след която някои политици ще трябва да се укриват от ударите на закона...

26

Сата НАТО

преди 2 години

Василев какво е правил и от кого е гепил, не ме интересува, след като не е нарушил български закон. Но К. Петков очевидно е нарушил. И сега се опитва да върти и суче, за да прикрие този факт.

25

До 26

преди 2 години

Правилния израз е не българин, а "***". Българите като цяло са умни хора. А тези, които гласуват за Възраждане, Румен Петков, Майчито Манолова, Георги Първанов, Фандъкова и тн реално са си *** и мазохисти!

24

Анонимен

преди 2 години

Българина все чака някой месия да го оправи!

23

Анонимен

преди 2 години

Да бе да, нали Кирил и Асен са олицетворение на Никито Василев и Милен Велчев . Да не са дошли за 5000 лв заплата