159

8

преди 2 години

Борисов и Гешев да си получат заслуженото наказание като вдъхновители , подбудители и организатори на това престъпление , за да не се повтаря то никога!

158

Анонимен

преди 2 години

Значи техните имена ачик ги публикуват, а на убийци, изнасилвачи и пр. само инициалите...

157

Боби

преди 2 години

Чака ги съд и присъда. Ще се намерят в тясната килия, вързани с верига и там ще ги налагат с бухалки и електрошокови високоволтови палки.

156

Анонимен

преди 2 години

9 септември идва редовно за всички самозабравили се властници и под дулото на автомата напред към Белене. А ти какво си мислиш, че някой, или бойко разбойникът ще ти даде лицензия за насилие и си недосегаем? Тоя филм не се прожектира никъде. 9 септември си идва редовно, пак наближава.

155

Боби

преди 2 години

Тези са за един синджир и да се влачат заедно.

154

Ельоменат

преди 2 години

Вие герберопитеците сте транни хора. Показват ви как мутрата спи с пистолет и папки вие викате че е фейк. Сега ми пишеш че няма и бити хора, но вярвате на Гешев, който без никакви доказателства ви каза, че някой нарекъл Радев фигурант

153

Анонимен

преди 2 години

До 159Ти си некаква с много тежък случай моме, успокой малко топката, че се излагаш много......хахахаха :)) Разбира се, че нема да бия паднал челяк на земята, ама помисли хубаво как стоят нещицата в тази неприятна професийка, щото мен са ме заплашвали със смърт, даже твоите така наречени аборигени са идвали надрусани да ме бият (охрана), щото съм ги отсвирил за нещо....хахаха

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165. Ами казаха им имената, ходи ги намери и да те видим задклавиатурната батка!

151

stiling

преди 2 години

Всичко това което се случва ще направи така, че полицая като види някакъв индивид да обира и пребива жена ти, ще се обърне на другата страна и ще се прави, че нищо не вижда и ще чака да му свърши смяната, да натрупа стаж и да си вземе пенсията. Ако не е на смяна няма и да си мръдне пръста да ти помогне защото каквото и да направи го чакат неприятности, разследвания, дали не го ударил малко по силно, превишил ли е силата или не, защо го е подгонил та се спънал и се наранил. това заслужавате!

150

Анонимен

преди 2 години

Тези кадри са от камери на НСО които са на подчинение на Радев, вие нормални ли сте бе?

149

Анонимен

преди 2 години

До до 161Никой нищо не е потулвал. Като не са били съгласни с констатацията на прокуратурата, да са обжалвали пред съда. Ама такава им била тактиката, да си трайкат. Но и пред съда не става само по преразказ, дори и с този клип.

148

Боби

преди 2 години

Ще има ли линчуване на павачите? Да ги вържат с една верига и да ги изкарат публично на същото място дето са малтретирали хората. Първо трябва да ги уволнят дисциплинарно. Подобно е с медиците в Либия, измъчвани от офицери.

147

Анонимен

преди 2 години

В момента цените са в космоса, а да сте видели някой да протестира, всички протести против Бойко бяха абсолютно платени от червената мафия.

146

до 161

преди 2 години

наказанията не са от служебното правителство, а от ГРОБ които потулиха този клип и скандала

145

гроб

преди 2 години

ГРОБ не искат доказателства. И Исус да им бяха показали и него щяха да разпнат само за да се угоди на истината на вожда

144

Анонимен

преди 2 години

Наказали ги със забрана за повишение.ХА-ХА..Цирка продължава без значение БорисУФ ли Оправлява или Радев. СМЕШНИЦИ !!!

143

Анонимен

преди 2 години

До ЕльоменатТи имаш ли доказателства, че някой е бит? Защото само един е представил медицинско с леки телесни повреди - зачервяване на кожата. Дори не е и синина. Ама ги пребили били. Единия от битите още на другия ден даваше интервюта и обясняваше колко подло го пребили полицаите, така че да не оставят следи. А един мормот завива шоколад...

142

До 157

преди 2 години

Това че ти си се учил от практиката на някакви аборигени от Русия или Турция това не означава че това е правилното нещо. Не е нормално да биеш някой който не може да те рани и още по-малко е ОК като полицай който трябва да уважава закона и реда! Всичко друго е празни думи "лапе"

141

Това

преди 2 години

Народно събрание, Хаджигенчо и МаяМа ни върнаха на 9 септември 44 то, когато хора бяха разстрелвани без съд и присъда, само по доноси. Ах бедна майко, България, кой те прокле с такава продажни политици! Пък и има мераклии да изпълнят присъдите на словоблудците в парламента! Сигурно са търкащите талончета, тея вярват на Всичко!

140

Анонимен

преди 2 години

До 139Ти ако се чувстваш турчин или некакво сърбе, отивай там, аз съм си българин, ще ме изселваш там ли лапе.....хахахаха :))) Просто ти казвам съвсем откровенно, че освен сниманото с тел. момиченце, другото си е обикновенна практика при полицията :)) Ти ако работиш в дадена фирма със силови структури и ранят 1-2 твои колеги, какво ще направиш, ще гледаш и ще чоплиш семки ли.....хахахаха :)))