151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 Що миналата година като бяха затворени месеци заведенията, не беше престъпно правителството, ама това е . Паляци

150

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам старците да имат право да се редят на опашките за пенсия само ако са с 2 ваксини. Защо ли? Защото крещят понеже са глухи и плюят, така се заразяват. После влизат в хранителния и опипват всичко едно по едно, с което разнасят заразата. Ако искат пенсия старите или в дебитна карта или на опашката пред пощата, но с ковит сертификат. Смятам, че е правилно. А вие?

149

Анонимен

преди 2 години

Ще има "отвори носле за клечката". Като не даваш нослето в къщи заключен.

148

Анонимен

преди 2 години

Г н Алибегов, докато ме блокирате центъра на София с барикади Радев и неговото престъпно правителство ще ви се подиграват и ще продължават да ви мачкат!

147

Анонимен

преди 2 години

А диван войвода няма ли да каже нещо във фбука по въпроса

146

Анонимен

преди 2 години

"Всички нормални хора трябва да подкрепят протеста! Не бива да се оставяме да ни разделят! Съединението прави силата!" .......Преди ги подкрепях, но откакто Бойко си плати на Алибегов предния път, за да няма протести, а тези от бранша не го смениха, а го оставиха прдседател, съм твърдо "не ме е бе"

145

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксиниран и ще ходя по кръчмите. На антиваксърите ще им бъркат по дупките, щото са големи тарикати.

144

Анонимен

преди 2 години

152 така е. Което показва ясно, че когато се стачкува платено всички са толкова радушни, но когато хората стачкуват оправдано, старите ДС ченгете се побъркват да плюят. Истината е, че никой няма право да ограничава законен бизнес. Никой няма право да задължава хора да се ваксинират за да запазят работата си. Интересно ми е как ще разсъждават пенсиите дето пишат тука, ако утре им си каже ще получат пенсия само ако имат вакса паспорт. Такъв вой ще нададат. Ама нали е на чужд гръб.

143

Анонимен

преди 2 години

пср кат искат да си го плаща държавата, кви са тия космически цени, като, че си на зъболекар

142

Натовеца

преди 2 години

Навсякъде народите се вдигат рещу ковди фашизма ,време е и ние всиччки по улиците ,боят настана тупкат сърца ни,кураж дружина вярна сговорна ,ний не сме вече рая покорна !СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !

141

астора

преди 2 години

И вибраторо на Сачева недоволства. А крьчмите продават мешана салата по 12лв нищо не казва.

140

Анонимен

преди 2 години

Ох, само колко сте про..с..ти. Без храна можеш ли да живееш амебо? Не можеш. Без заведения можеш ли? Можеш. Кое не ти е ясно?

139

Анонимен

преди 2 години

Лоренцо Ламас, сега като Тиквата не е на власт на кого ще се продадеш?

138

Анонимен

преди 2 години

Всички нормални хора трябва да подкрепят протеста! Не бива да се оставяме да ни разделят! Съединението прави силата!

137

Анонимен

преди 2 години

Супермаркетите дали работят на 50%, ъ?

136

До бира

преди 2 години

Ще плачеш и ти, и семейството ти с кървави сълзи. Платените и гласувалите за герб ще бъдат съдени и не само това.

135

Анонимен

преди 2 години

Върха на наглоста са тези заведения. Нищо не спазват, нищо, пълна нула. Храниха ги с нашите данъци, докато беше локдауна, намалиха им ДДС. Всичко за тях и пак не спазват елементарни правила. Сега като се увеличават случаите пак някой им е виновен. Няма такива безочливи амеби.

134

РАБОТНИК

преди 2 години

Този ще го призная ако Развее с Гордо вдигната глава Данъчна Деклерация за платени данъци и осигуровки .Аз ще застана до него с моя фиш от заплата - да си премерим Данъците и Псигуровките .

133

БИРА

преди 2 години

миналото лято когато наркомантие затваряха Орлов мост ги търпяхме? А днес оправдания протест на хората, които искат да работят и да плащат данъци ви е трън в ***?

132

Анонимен

преди 2 години

145 за твое сведение цените ги дуе любимото ти БСП. Нали не вярваш, че Алибегов е нечий друг, та той поиска пръв падането на ББ. А и децата на море ги прати Радев, в хотелите на бесепарите, че да се разболеят масово. А и бензина го държи пак БСП, Лукойл се казва така на името на Луканов. Защо не провериш, кой държе електрото, чии деца са назначени там на по 7000 лв заплата! Да, вдигат цените, любимите ти бесепари. Да се наядат, че бая отслабнаха по Бойково време.