32

До един

преди 2 години

Ямболската маратонка съм.Може да съм чехъл,ама мисля,а ти - беден от към мозък.Ти не ме познаваш,както и аз теб,но впечатлението ми е,че си умствено-духовно ограничен индивид,зависещ от новините по телевизията.

31

Добре бе, 34

преди 2 години

Ще използваме вече антимонархист вместо антиваксър, щом си такъв семантичен пунктуалист.

30

Анонимен

преди 2 години

Я стига глупости, Европейския съюз е първенец наравно с Чили.

29

Марсел Попов

преди 2 години

Арест за антиваксърите бее, незабавно!

28

Натовеца

преди 2 години

Подобни тунеядци като тези са прекрасна метафора за състоянието на ЕС милиони народна пара се троши за ,някакви безделници дето само се чудат каква простотия да измислят само и само да си оправдаят заплата!ЕС и НАТО дори да да горят няма да се изпразнааа върху тях ,ще изчакам да изстинат първо!

27

Анонимен

преди 2 години

Аз имам всички доказани ваксини, нямам ковид ваксина и съм антиваксър, а в САЩ дето са с по-малко, но са се бонали три пъти в рнк ваксините не ги прави проваксъри.

26

Анонимен

преди 2 години

Това, че няма да си слагаш ковид препарат не значи, че си антиваксър, то по тази логика, тези, който не ядат свинско, но ядат телешко и пилешко са антимесоядни.

25

Анонимен

преди 2 години

Есср е труп

24

Сата НАТО

преди 2 години

Ти откъде знаеш кое е вярно и кое не? Имаш научна титла или си работил в институт, който се занимава с вирусология? ----////----- Лъжата е толкова плитка, че се разшифрова на ниво четвърти клас. Тези престъпници даже не си дадоха зор да измислят нещо по-засукано.

23

Кал-Ел

преди 2 години

До 21 Пак ли да ти казавам, че няма нужда да работя. Сериозно ли искаш да обсъждаме едно и също нещо няколко пъти? Вмество да обсъждаш мен, обясни - изолираха ли вируса, защо не се раздават "ваксини" на личните лекари, какво е съдържанието на "ваксините". Все такива елементарни неща за комплексен мозък като твоя. Чакам.

22

Ямболски цървул

преди 2 години

Глобалистите -целта им е да ни объркат.Бъдете мислещи.Не бъдете от стадото.На престъпни заповеди се отговаря със сила и обединеност.Вярвам,че българите не сме стадо...И можем да се обединим срещу тези главорези с власт.

21

Анонимен

преди 2 години

До До Майсторов - Да.

20

Сата НАТО

преди 2 години

До Бау ... А ти боледува ли? Ваксинира ли се? Колко пъти? Как ще коментираш това, че Ту лупа, заедно с целия щаб от кръгли идьоти, надълго и нашироко обсъждаха как да се доставят огромни количества хлорокин, А на всеки с тройка по биология е ясно, че с химикал не може да се излекува вирус.

19

До Майсторов

преди 2 години

Ти откъде знаеш кое е вярно и кое не? Имаш научна титла или си работил в институт, който се занимава с вирусология?

18

до Кал Ел

преди 2 години

Продължаваааааш ли да си тук, бааааасси , намери си работа бе човек как издържаш семейството ти. Цял ден висиш тука, която и статия да погледна в коментарите си ти, 12 часа седиш тук, от както е публикувана първата статия за деня, присъстваш. Лентяй, пак си с мазоли по пръстчетата.

17

Анонимен

преди 2 години

До 17 - майтап да става. Като напишеш някакви факти и мигом изчезва, понеже няма какво да каже. Само ако измисли как да се заяде някак ще напише нещо.

16

Бay

преди 2 години

стой и ме гледай как влизам в спор с ниско интелигентни антиваксъри :D

15

Ямболски цървул

преди 2 години

Ако ме задължи някой да си сложа ваксина...Ще дам отпор .Да ме убият...ама ще има бой.

14

Анонимен

преди 2 години

До 16 Сериозно ли написа това на някакъв интернет милиционер като БАУ?

13

Анонимен

преди 2 години

До Бay - нещо коментар за естествения имунитет и доказаното му превъзходство над "ваксинния"? Или не ти се занимава с наука, факти и реалност, а само с обиди към неприемащите продукта, който отчаяно опитваш да пробуташ?