71

Анонимен

преди 2 години

"Диана" е доста нахъсан ***. Какво ли не прави гладът...

70

Диана

преди 2 години

До Анонимен79 Проблемът е, че не само ти си застрашен от лекомислието си, а застрашаваш и хора около теб, които са напълно невинни за твоето самоубийствено решение. У нас антиваксърите сте от клана на БСПарите, водени от девиза на БСП "след мен-потоп", но дори и см.ота.ното ви служебно правителство заговори за ваксиниране, лъжейки ЕС колко са "европейци"..Дали щяха да ги лъжат ако ЕС не бяха прави?! На БСП никога не трябва да се вярва! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

69

Анонимен

преди 2 години

Бившите фашистки западни държави се справят по-добре.

68

До 85

преди 2 години

Чувстват се умни, а ощетени, бе човек. Мразят ваксинираните, защото на ваксинираните не им искали тест, а сертификат.

67

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не се разбира , какъв е проблемът на антиваксарите . Какво ги притеснява ? Така или иначе като не се ваксинират , няма да бъдат погубени от ваксината .Ще живеят дълго и щастливо с останалите живи хора по Земята

66

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите започнаха да измират на бърза скорост.

65

Анонимен

преди 2 години

Защо народе заблуден, гласува за Славчо. Оти искаш щерка ти да заприлича на сузанита и да я ....ат на влакче

64

Анонимен

преди 2 години

"Напълно възможно е в един момент поляците и чехите, например, да не могат да се придвижват така свободно, както французите или италианците."_______B Чехия последните седмици има по 100-200 случая дневно, във Франция - по 25-30 хиляди! В източна Европа, където ваксинацията "изостава", има в пъти по-малко случаи от Западна Европа, където ваксинираните са мнозинство. ОБАЧЕ - източно-европейците няма да могат да се придвижват свободно. По-важно им е колко са ваксинираните, а не колко са заразените.

63

Прогноза

преди 2 години

Първите ваксинирани може да нямат вече имунитет, но ще си джиткат навсякъде. Преболедувалите които имат имунитет, не могат да ходят никъде.

62

Анонимен

преди 2 години

Диана, преди да са ти поникнали крилца на гърба, моля остави ме да се " самоубия" в твоите очи, като не си сложа ваксина. И да се съдереш от пропаганда, 85 % от хората в БГ решиха да не се ваксинират. Това трябва да си го разбрала вече.

61

Анонимен

преди 2 години

Е тук точно как ще ограничат само 86% неваксани? И то в условия на постоянни избори

60

Диана

преди 2 години

До Анонимен62 Истината е, че след началото на ваксинирането намаляха много смъртните случаи от този вирус и каквато и да е причината за това, дори да абстрахираме ваксините, си заслужава да се ваксинираш, да направиш всичко, което би повлияло върху възможността да станеш жертва на вируса..Глупаво е да си заравяш главата в пясъка като щрауса - направи каквото можеш, пък да става каквото ще!..Утре може да ти падне саксия на главата и язък и за ваксините и за всичко..Каквото ще става, ще става

59

Анонимен

преди 2 години

До Отговор, гледаш прекалено много рушка телевизия и четеш прекалено много онлайн рушка медийна тоалетна хартия. Понякога е по-добре да не четеш, ако ще си самопромиваш мозъка с глупости.

58

Анонимен

преди 2 години

Догодина яйца по Славчо ще се дърлят и по цялата чалга общност от него до сузанита

57

Ваксинит не действат

преди 2 години

Във Франция 68% ваксинирани, в Англия 80%, в Израел всички ваксинирани а в Русия само 22%. И при това положение броят на ново заразените в Русия е пъти по-малък от изброените страни спрямо броя на населението. Ваксините и локдауна очевидно не действат и от тях няма полза.

56

Анонимен

преди 2 години

Славчо не може да помогне, по-скоро на него някой трябва да му помогне, гушка пари от Божков за да съсипе БГ

55

Анонимен

преди 2 години

Много пари се "напечатаха" за тези фалшиви ваксини. Световния фалит и хиперинфлация са неизбежни. Световните олигарси и бок луци те с пари вкараха света в хипер-нокдаун!!!!Следващата година ковид 19 ще изчезне, защото премина през света, но трябва богатите да са по-богати, а бедните по-бедни. Това е света на капитализма и фашизма!!!!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Въпрос,след като ваксинираните не са защитени от заразяване и могат да са преносители,защо да могат да пътуват свободно?

53

Анонимен

преди 2 години

Славчо да не би да е изгърмял от Фейса като Тръмп от Туитър? Ни вест, ни пост. Питам за един преател.

52

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е хаос, от който се правят пари. Цинизъм, права на човека и 250 изпържени в Хирошима.