185

Анонимен

преди 2 години

Ако хората не бяха такива отявлени страхливи лалугери, никой нямаше да може да ги управлява. Но уви, голем бъз ни тресе. Да не умрем случайно, да не ни пресече черна котка път. И затова живеем като затворници. Затворници в себе си. Страхливи, негодни твари повечето. Не всички, останалите ни управляват. Бийте си ваксината несгодна и се разкарайте от полезрението.

184

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Никога не си ми давал линкове за изолиран вирус, освен от някакви жълти сайтчета и вестници в които следващата новина е как Мегн е ухапала Хари." Млко трудно ще е си виждал такова нещо от мен, тъй като съм ти давал линкове към британската здравна каса, в която такива лникове няма, както и линкове към самата секвенция на вируса. Останалите ти "изисквания" са бълвоч на човек, който си няма идея за какво говори, като това, че в "инжектираните се намирали всякакви работи"

183

Анонимен

преди 2 години

Я да си ходиш!!! Не си ли за пенсия и ти?

182

Анонимен

преди 2 години

214, колко ти плащат да се правиш на шyt?

181

Тъжно

преди 2 години

Много *** народ сме ние и за жалост тази простотия ще отнеме много човешки животи. Но и това е без значение за българина, какво като умрат нек'ви още 20000 човека. Ние сме изправени пред хуманитарна катастрофа. А вие може да си пишете абсолютни глупости по цял ден, но от неизбежната реалност няма как да избягате. И не разчитайте на това, че сте го преболедували защото около 20% от преболедувалите се разболяват повторно, особено ако първото боледуване е било безсимптомно или леко.

180

Анонимен

преди 2 години

Не схванахте ли? Спускат им отгоре програмата. Тук няма лично мнение и позиция. Казват ти, че ако искаш да си министър трябва да говориш по определен начин в полза на ваксините и ти говориш. Иначе шут в гъ+зо. Не виждате ли, че мнения извън мерките и ваксините биват безкомпромисно изтривани и заличавани вовеки.

179

Свадбар

преди 2 години

г-н Кацаров никой не работи във момента на 50 % А НА 100 даже и повече свадбари почти всяка вечер,да се намали капацитета ама не само на хартия и на думи ада има реални проверки без наши и ваши хора,какво чакате още

178

всички ставаме...

преди 2 години

.... заложници на болници без персонал и апаатура - опразнени заради ниски заплати .И интересно до кога тази държава ще има пари да дава на затворени бизнеси ,и;и те нарочно затварят само бизнеси във който традиционно се работи я без осигуровки я на 4-часа и се разчита на бакшиш ,затварят разни дребни ЕТ-та който едвам си плащат осигуровките и никакъв данък печалба --и по тоя начин държавата почти нищо не им плаща , а ако затворят няколко завода и държавата ще фалира затова те могат да се зараз

177

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си спярл за да вземеш подарена спринцовка от човека който казва, че трябва да се намали популацията в световен мащаб?

176

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел....Абе ти така и не си обяснил, какво означава "изолиран вирус". Това с човека-картоф ниой не ти го е предлагал. Виж колко хора се опитват да ти помогнат, ами ти сам не знаеш, какво искаш.

175

Кал-Ел

преди 2 години

До Алтерниращ веганист. Така ли ви учат в офисите на лъжата - когато нямаш какво да кажеш и си притиснат, особенно ако защитваш мъртвородена кауза -- започвай с личните нападки?

174

Кацаров ще си ходи

преди 2 години

Децата щели да ходят на детски градини за да пренасят заразата до последно ! А щели да спрът отново старите ни познати ,тоя танц го играхме и знаем ,че не води до спад на заболетите заради самото спиране от работа на една четвърт от хората ,а заради естествено преминаване на пика на болеста и после се играе пак същия цирк и точно преди лятото изведнъж някак си всичкото вирус изчезва и отварят хотелите ...Каца ! ВЪН ! ОСТАВКА ! Ние няма да си седим вкъщи заради болници без персонал и апаратура .

173

Хаха

преди 2 години

Събития на закрито???!!!!Хората са на плажа!!

172

?!?

преди 2 години

За нищоправене да вземаш заплата е това чудо на снимката. Като не правиш нищо за нищо не си виновен! А те хората си разболяват щот има болест и щот не се пазят, ама тоя ги чака в болниците подготвен. Купил е и Черни човали. От всичко което се случва и ще се случи само тоя Кацаров няма да разбере,че е здравен министър, не счетоводител.

171

Анонимен

преди 2 години

196, заради мен ( антиваксър заклет) никой не е умрял. Ти си престъпник, защото насаждаш агресия и пропагандираш ***

170

Андонов

преди 2 години

Факти.Къде е коментарът ми.Истината боли.Какво е това АНОНИМЕН?Срамувате се от имената си???

169

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Кал-Ел: Имаш сериозен проблем. Преосмисли светогледа си, вероятно имаш нужда от специализирана помощ. Побързай да я потърсиш. Ваксините и ковида са вторичен проблем за теб.

168

Алтерниращ веганист

преди 2 години

Не се занимавайте с "кал-ел". Той е от ония най-убедените че вирус не съществува, всичко е измама, маските са инсртумент за подтискане на народа, ваксините са контрол на популацията и прочее простотии. Напълно чипосан е. Твърденията "Да, имам глава на раменете си и мозъка ми работи на режим теза + антитеза = синтез" и "инжектирам с графен оксид, хидрогел и нанотехнологии" са напълно несъвместими-няма как някой който има нормален разсъдък да говори за графен оксид и нанотехнологии (във ваксините)

167

Анонимен

преди 2 години

Лошите новини за медиите са като манна небесна.Що за новина е добрата новина.

166

До Кал-Ел

преди 2 години

Човече, определено не си добре. Антиваксър е диагноза. Много сте глу па ви, заради вас бая народ измря и ще измре. От 5 милиарда ваксинирани във всички страни, точно ти лентяй такъв разбра конспирацията. Тъй никой друг не се усети. Я кажи *** ко, с какви уреди установи всички проблеми с ваксините? Нима разполагаш с електронен микроскоп? Нима правиш изследване на 10 000 ваксинирани, с което да докажеш вредата? Кажи бе, как по-дяволите установи всички вредни въздействия?