192

Зелен чорап

преди 2 години

Фигуранте вземай си рашков ,некадърните харвардци ,кацаровци ,минековци ,бабикяновци и дим да ви няма

191

Анонимен

преди 2 години

радеф, радеф, какъв втори мандат сънуваш? Ти не ставаш за президент!

190

Щерев

преди 2 години

ГЕРБ като искаха повече пари за да стигнат до края на годината всички останали бяха против без да мислят че каквото са надробили това ще сърба те самите.ха.ха И са некадърни да управляват-ДОКАЗАНО !! ..ха.ха

189

Анонимен

преди 2 години

Румене ти унищожаваш успешно България! Предател!!!!

188

ВЕДНАГА

преди 2 години

МУТРО , ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО !!!

187

Зозо

преди 2 години

Боко с 3 милиарда построи руската тръба и си плати цената на изборите. Рундю иска 3 милиарда на празен чек, нагляр. Ще види 2 мандат през крив макарон :)))))))))))))))))

186

Годжи

преди 2 години

Пари нема, действайте!

185

Анонимен

преди 2 години

Ама Радев ограда ли ще прави???? Или да питам баа ми???

184

Анонимен

преди 2 години

Бойко време е връщай се че тия потрошиха парите и държавата народа има нужда от теб и твоето разумно управление на държавата ни към спокойствие и добри доходи и нормален живот очакваме те На тия още утре ще им бием шута

183

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ НОСИ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЖЕБНОТО И ТОЙ И ПРЕМИЕРА ДА ИМ СЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ ВЪВ СЪУЧАСТНИЧЕСТВО И ОЩЕТЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА СЪС 100-ЦИ МИЛИОНИ !!! 100-ЦИ МИЛИОНИ БЯХА РАЗДАДЕНИ САМО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО ЗАРЪКА НА РАДЕВ И СЛУЖЕБНИЯ ПРЕМИЕР И ПОДПИСАНО ОТ НЕЛЕГИТИМНИЯ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР!! ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ РАДЕВ , ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР И ПРЕМИЕРА МАЙ БЕШЕ ЯНЕВ ТОЛКОВА Е БЕЗЛИЧЕН, ЧЕ И ИМЕТО МУ ПОЧТИ НЕ ПОМНЯ!

182

Анонимен

преди 2 години

Радев връщай парите за магистрала Хемус! Ти си национален предател, ***!!!

181

Баба Яга

преди 2 години

Попарата, която Радев надроби става все по-горчива.

180

Анонимен

преди 2 години

Целият народ трябва да възстане срешу корупцията и погазването на законите от Румен Радев!

179

?!?

преди 2 години

Тоя чагърта живота на млади българи! Докато чака да свърши летния сезон, за да се нагушат баровете и да не протестират. Млади българи плащат с живота си. За една епидемия, която съществува за Радев да актуализира бюджета и не съществува за здравния му министър. За който мерки не са нужни. Това е умишлено държавно убийство.

178

иди

преди 2 години

да целуваш ръка на Херо, белким ти намери някой лев....и да и благодариш за Афганистан....че заради техните сметки сега ние сме на първа линия.....да не мислиш ,че Ердоган ще ги спира.....? Там вече има 3 милиона....повече няма да прибере....а нас ще ни прегазят за часове....*** такъв....

177

Зозо

преди 2 години

До Анонимен ...... Ами аз като ви пея тука от 5 години, че Рундю е никаквец и руски слуга, а? Напълни държавата с петоколончици и накрая сметката ще я платят тези дето го избраха и още му вярват сляпо.

176

Анонимен

преди 2 години

До 192 - а баба ти ли ще плати за нова ограда и спиране на моджехедините на границата> Или може би - самият ти, щом няма да е бюджета?

175

Анонимен

преди 2 години

Народа трябва да знае от къде ще дойдат 1 милиард и 200 милиона лева. Хора осъзнавате ли колко пари са това! Това са нашите пари и имаме право да знаем както и от къде ще ги пренасочат, така и за какво точно не достигат. Защото пари имаше и то до края на годината. Искаме публично обсъждане в НС. Нали трябваше всичко да е прозрачно, без далавери, без подмолни сделки. Тогава защо да не се обсъжда в пряко предаване пред народа? Защо? Какво се крие уж като национална сигурност? Какво?

174

Анонимен

преди 2 години

Зозо:Чакат и то с право до някъде.Заслужават по добри старини ама им обещават 369 лева при положение, че предполагам праг на бедност от 1.1 2021г е 413 лв.И тук идва отново въпросът дали с темповете с който всички цени хвърчат нагоре тези хора за пореден път няма да бъдат удоволетворенни а отново употребени.

173

Анонимен

преди 2 години

Ами кажи на чужбинците да пратя , нали те си избраха тоя парламент.