115

Анонимен

преди 2 години

Тия *** с по едни сандали и един автомат победиха и руснаците и американците. За две седмици завзеха страна 6 пъти по голяма от България. Немския Blitzkrieg пасти да яде! Тия са толкова корави, че само заради това заслужават уважение

114

hahahahahahah

преди 2 години

Толерастия, гейове в арабския свят и *силни жени*, а ? И накрая няколко пясъчни *** обърнаха всичко :D

113

Анонимен

преди 2 години

ваксини им сложете за различни болести, доста зарази разнасят

112

Бай Иван

преди 2 години

Предлагам всички активисти на дб, феминацистки и темподобни да отиват да протестират в Афганистан ;) !!!

111

Анонимен

преди 2 години

Талибаните казали че няма да си мъстят и всички чиновници в Кабул ще бъдат пощадени ;) Тва е най новото.

110

Анонимен

преди 2 години

Някой шут пак да прати наши момчета да се трепят за наша сметка за дори не хамерикански интереси, а тези на глобалистите и едрия капитал.

109

s.todorova

преди 2 години

Потресена съм. Като жена, като човек, като партньор. Изключително грозни коментари. Крайно грозни. Не ви прави чест. Нито на вас, нито на "дамата" под мен. Ние сме ХОРА на първо място, равноправни. Всеки има своите силни и слаби страни, допълваме се, нормално е. Всичко останало е крайност и не граничи със здравия разум. Имайте хубав и усмихнат ден и като се прибирате, купете едно цвете на вашите дами. :)

108

Талибан от Русе

преди 2 години

Браво на талибаните. Жените какво искат не мога да разбера. За какво им е да ходят на училище и да работят. Трябва да си стоят вкъщи и да гледат децата и да готвят и чистят.Дано някой ден талибаните дойдат и в България. Какво е това жените да ми се разхождат по улиците разсъблечение.

107

Наблюдател

преди 2 години

Благодарение на Американската "демокрация" събитията от април 1975 г. в Сайгон (Южен Виетнам) се повтарят, сега август 2021г. Кабул столицата на Афганистан. Тогава "виновни" бяха съветите, че помагаха на виетнамците. А сега ...?!

106

Евроатлантик

преди 2 години

Навсякъде къде се намеси американската демокрация следва халифат и разруха. За това ли бомбардираха лошия Асад толкова години, с помощ на същите тези талибани и там да стане това което гледаме сега?

105

Makedon

преди 2 години

Isto e be..... Haos vo Avganistan... Haos vo Bolgaija [ bez ''Pravitelstvo']... Iljadi begaat vo Germanija

104

булгарталибан

преди 2 години

Жените нямат никакви права. Ако някоя не те слуша или не си доволен от нея я гръмваш в главата с калашника и я хвърляш на кучетата.Всичките жени на правоверния трябва да са непрекъснато бременни и да раждат бойци на Исляма. Аллаа бисмиляаа.

103

ти да видиш

преди 2 години

Талибаните ги съзаддоха американците,не че не го отрекоха, но и го признаха преди 10-на г."Съвсем случайно",2-3 месеца след изтеглянето на войските на сащ,талибаните се възродиха и за няколко месеца е.аха ***.ичката на "всичкото добро,което направиха американците за афган. общество".Сега разбира се ще се събере "кризисен щаб" на великаните и ще се каже-"Не може така,трябва да се помогне на бедните афгани" и историята ще се повтори отпреди 20 г.Трябва да се убеди америк.народ че има нужда от война

102

Анонимен

преди 2 години

САЩ да пускат рейджърите, ако трябва и наш контингент да пратим, да оправят нещата, че ако чакаме на ШПутин...

101

Анонимен

преди 2 години

Апостол Павел казва жените да се покоряват на мъжете си и да вървят сле тях! Това тук спазва ли се? Качиха ни с е на главите, при Боко всичките му министърки бяха жени. Виждаме резултата!

100

Анонимен

преди 2 години

Всички се надяваха на правителствените войски. Нищо не беше казано за допълнителна мобилизация, народно опълчение и т.н. И още един важен въпрос. Кой снабдява талибаните в изобилие с всички необходими средства за водене на война?

99

Анонимен

преди 2 години

ами ч екво лошо има- жената рябва да си знае мястото. Като ги разпуснахме, гледаме кво става тук и на запад. В Библията също пише,ч е жената е притурка към мъжа - 2 пъти съм я чел! ДАже апостол Павел има специална проповед по въпроса! Но либеро протестърските феминистки и джендърски формации това се правят,че не съществува! И двата полюса са нен ормалници, а ние сме в средата - и по идеи, и географски!

98

Фенклуб

преди 2 години

Какво да стане. Да спрат да раждат и няма да има повече войни и враждуващи фракции. Не се сещат да запушат мръсният канал веднъж завинаги. И да се приключва с вечните драми. Малко акъл се иска. Но те и толкова нямат. Пиар щяла да става, лекари щели да стават, за чий, няма хора, няма болни, няма инвалидни колички, няма страдание и смърт. Елементарно. Няма човек няма проблем.

97

булгарталибан

преди 2 години

Шариата ще се въведе и тук. Жените ще ходят забулени с никаб. Няма да работят в офис, учат или излизат навън, освен до пазара за хранителни продукти или за работа на полето. Тяхното основно задължение ще е да раждат, да гледат децата и да домакинстват. Всяка жена ще ражда поне 10 деца. Навсякъде ще се отглежда опиумен мак и коноп и жените ще работят и на полето. Мъжете ще ядат печено ярешко, ще си почиват и ще се молят щом ходжата ги призове от минарето. Аллаа акбар.

96

1

преди 2 години

Войната започна да се изтърква. Тръмп започва с началните етапи на изтегляне. Военно-промишленият комплекс, който върти трилиони долари и прави някои хора богати колкото 20 джеф безоса, но разбира се няма да ви ги навират в лицето, че да не питате много, разбира се никога няма да го позволят. Резултат - изтегляме се от нищото, оставяме им тонове оръжия. Пак заплахи с нов 9/11. Той ще се случи - резултат нови милиони бежанци и още 20 години война и оръжия и пари. За нас статийка за жени.