118

Анонимен

преди 2 години

А защо момичето беше в беда по сутиен. Защо е съблечино?

117

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Защо ОПГ Българска Прокуратура чак сега повдига обвинение?" Не е "чак сега" проиводствата текат буквално от момента на събитието. Няколко производства са приключили отдавна. Фейк нюз си!

116

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Защо Младен Маринов не е наказал полицаите?" Наказал ги е. Всички имат дисциплинарни производства и различни санкции.

115

Анонимен

преди 2 години

До гост "Аз видях оковани и обездвижени хора (сломена съпротива) да бъдат бити от "мутро-полицаи и мутро-полицайка"." Я кажи, на кое видео го "видя" това, защото и двамата задържани се съпротивяваха и ритаха във всички посоки ДО КРАЯ НА САМОТО ВИДЕО.

114

сиеалафара системата

преди 2 години

Дебнеха да хванат журналисти , ама като няма пердашат, каквото падне. Дългът пред партията ги зове

113

гост

преди 2 години

До АнонименНанесения побоя от полицаи върху граждани беше първи. После ответната реакция беше кофчези, чували, домати, яйца, палене на слама и т.н. Не оравдавам никого, но ти посочвам от къде и защо ескалира напрежението. Винги има причина. Остани си със здраве!

112

гост

преди 2 години

До Анонимен в 117. Като ти закопчаят ръцете отзад и те хвърлят по очи - пробвай се да направиш каквото и да било. Не можеш да направиш нищо , защото си обездвижен. В полицията си има термин за това. Закона за МВР изрично казва, че човек със сломена съпротива не се пипа повече! Аз видях оковани и обездвижени хора (сломена съпротива) да бъдат бити от "мутро-полицаи и мутро-полицайка". Все едно да биеш малко дете!!! Сега *** да си вземеш паричките за нефелните писаници. Аз пиша без пари.

111

зелен гущер

преди 2 години

Четирима? Герб си къса опашката. Страх тресе котурката за угояване.

110

Анонимен

преди 2 години

Полицейската агресия е отговор на пиперливия език на протестърите ***.

109

Анонимен

преди 2 години

полицаите нямат вина, виновен е Бойко Борисов- оставка и закриване на партия Герб! Това ще помогне на правителството на радев който запали България в пряк и преносен смисъл.

108

Анонимен

преди 2 години

Ете протестърите сами си се набиха докато чакат полицаите вързани на земята. То се вижда на записа как се фъргат един връз другиКаква агресия .

107

Анонимен

преди 2 години

На кадрите бяха поне 10 човека ,и Ко да правят хората пазят герба

106

Анонимен

преди 2 години

До гост "На видео записа видях много повече от 4-*** полицай, който биеха обездвижени граждани" "Обездвижени граждани"? Купи си очила.

105

гост

преди 2 години

На видео записа видях много повече от 4-*** полицай, който биеха обездвижени граждани, които граждани внасят данъци за заплати на тези "мутри-полицай". Нека платените драскачи на бесмислени коментари да се опитат да осмислят горе написаното. Петното върху МВР и всички останали свястни полицаи е лепнато за дълго време, заради действията на тези от видеото. А във връзка с нефелните приказки за това, че трябвало да има наказани протестиращи - Има наказани протестиращи заради проявите им.

104

Анонимен

преди 2 години

Протестиращи мирно си протестираха когато изневиделица ги нападнаха лошите полицаи. След това мирните протестъри мирно се оставиха да бъдат арестувани, а лошите полицаи започнаха да ги бият. Всичко го има на "видеото" на Лъжигенов, вЕрвайте ми!

103

Анонимен

преди 2 години

Не е новина че са с обвинение. Новина ще е ако са осъдени. Значи, понеже живеем в БГ - няма да има новина. Т.е. няма да ги уволнят и осъдят. Бас ловя.

102

антиваксър

преди 2 години

каскетът иска да ги защити, но не е познал. Този път номерът няма да мине. Още по-сериозен е случаят с облечените в полицейски униформи мутри.

101

Срам

преди 2 години

Това не е Афганистан...а България...докъде ни докара тиквата...

100

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен Други са, разбира се, а именно - ултрасите, на които баце ви дострои стадионите за благодарност. С нашите пари. И с нашите пари плаща на тро.ло.ве.те си. Но няма да е още дълго.

99

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно на всеки си идва деня на възмездие! Биячите да чакат , редът им дойде.