130

пенсионер

преди 2 години

Това не е биене. Нарича се профилактиктиране респектиране . Целта е тези младежи да не се занимават с глупости . Да са кротки , да ходят на работа и да не постят в мрежите бунтарски приказки.

129

Анонимен

преди 2 години

САЩ нямат никаква вина - българите сами се подложиха и се наведоха със смъкнати rащи на САЩ и ЕС. САЩ оправят всеки който им се наведе със смъкнати rащи, впрочем не само САЩ, всички правят така при възможност.

128

Анонимен

преди 2 години

ще ви видим и вас какво ще направите, когато народа се вдигне и срещу вашето некадърно управление!

127

данчо

преди 2 години

Затова се наричат силови структури. Не им плащат да раздават цветя . Всеки да си знае задълженията.

126

Анонимен

преди 2 години

Протестите бяха мега смешни, сега ще се обоснова защо :)))) Когато никоя партия не излъчва некаква програма, тоест некаква цел за БГ, шушляците и наркоманчетата скачат, ама за какво скачат, никой не знае.....хахахаха :))))

125

Анонимен

преди 2 години

Хаджибабикянов сам мотивираше "въстаниците" да тероризират софиянци за незаконно блокиране на кръстовищата с: Законът не е Закон защото Конституцията е над него и Конституцията не е Конституция защото не е писана от Фигуранта ! А сега го дава пръв репресиран и борец за справедливост ! Мамо що за *** !!!

124

До прокуратурата

преди 2 години

Не се занимавайте с глупости, а разследвайте къде отиде бюджетния излишък по време на управление на служебното правителство!

123

Анонимен

преди 2 години

Един народ! Един райх! Едно ферари с цвят червен!

122

Анонимен

преди 2 години

В САЩ ако не изпълниш разпореждане на полицията или застрашиш живота на полицай, може като нищо да натежиш с няколко грама олово. Нашите полицаи по време на протестите бяха прекалено толерантни.

121

1984

преди 2 години

Ей, прокуратурата, а кога ще вземете под специален надзор, и ще повдигнете обвинения на всички, които замеряха полицаите с павета, бутилки, бомби, и ги палеха и псуваха? На тези, които получаваха по 500 лв. от Черепа за да окървавят протестите? Кога ще повдигнете обвинение срещу терориста минчо спасов, "мъж" на татяна дончева, който спря метрото и причини стрес и страх у хилядите пътници? А, срещу уж майките и ***, които 1 година ни тормозиха с барикади, бесилки, ковчези, смрад и т.н.?

120

Сата НАТО

преди 2 години

Ако полицайте бият Боко, Бабикяните няма да имат нищо против.. ----///----- Защо да имам против да бият мазен комунист, участник във Възродителния процес, който ме е затварял ие балс 200 ?

119

Анонимен

преди 2 години

До 170 - щом казваш. Аз от пасивно-не агресивната маса такива тенденции не съм видял. Нали си ги знае е булгарят - страхлив, нерешителнощи, бавни... . Ама ти що кааш, сиг е тай, ся *** та знам.

118

Анонимен

преди 2 години

И Гешве ще затвори делото и това ще е,

117

Анонимен

преди 2 години

Целта оправдава средствата. Чалгарската власт има нужда от своите мъченици. Какво са няколко ритника пред величието на хилядолетния чалгарски райх?

116

Анонимен

преди 2 години

Ако полицайте бият Боко, Бабикяните няма да имат нищо против...толкова за Справедливост и има ли тя почва у нас !

115

Анонимен

преди 2 години

И тая заповед е издадена от някое неизвестно лице (вероятно македонец). После от дъното на Черно море са придвижени неизвестни КАКВИ? Последно полицаи ли са тия или някакви актьори? И през пилешките ви мозъчета не ви хрумна да кажте "ЛЕГИТИМИРАЙ СЕ", нали? Това не е държава, това не е народ - баси овцете сте.

114

-

преди 2 години

Полицаите са изпълнители! Заповедите са издавани от шефовете! На шефовете е заповядано от по-високо! Същността е да се опази тиквената власт! ВИНАТА е тиквунска първо и после надолу по веригата! Тиквата и опозореното му управление са истинските ВИНОВНИЦИ! Тиквата на СЪД! Служителите вън от системата!

113

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да се самонаранява. Има си органи за тая дейност. Има си регламент. Питайте Цачева в момента обяснява.

112

абе да попитам

преди 2 години

а специалния надзор ше вземе ли под внимание действията на уж спонтанно протестиращите , хвърляне на павета и тръби , бутилки със запалителна течност по полицаите и реденето на слама с цел да бъдат изгорени живи ? ше вземе ли под внимание кои са виновните и организаторите на този опит за преврат ? ше вземе ли под внимание полицаите колко време търпяха обиди и униженията от тези невинни дечица мирно протестиращи . а за юмручето на фигуранта ?

111

данчо

преди 2 години

Органите, структурите,колегите се грижат за опазване на обществения мир. Те охраняват протестиращите и се грижат да не се самонаранят.