190

SS

преди 2 години

ПИТАМ ? КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СЕ ГАВРИ И ОГРАБВА НАРОДА СИ,АКО ЗНАЕ ЧЕ ВСЕКИ ИМА ОРЪЖИЕ И 200БОЙНИ ПАТРОНА ?

189

SS

преди 2 години

ЕТО ЗА ТОВА НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ОРЪЖИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО КАКТО В САЩ ! ИНАЧЕ КРЕЩИМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ.И ДАВАМ ЗА ПРИМЕР АМЕРИКА.НО ЗА ДРУГОТО УДОБНО МЪЛЧИМ.НАРОДА ТРЯБВА ДА Е БЕЗАЩИТЕН,И ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ИМА УЖ ПРАВА ПО КОНСТИТУЦИЯ.

188

Анонимен

преди 2 години

80% От куките са хомосексуалисти, другите 20% са ваксинирани против ковид

187

Анонимен

преди 2 години

Моля за имената и снимките на всеки един от куките в това видео!

186

Анонимен

преди 2 години

Колко долна личност трябва да си, че да станеш заптие в България?

185

Атанас Д. Шотев

преди 2 години

Няма значение кой е на власт. Никой от управляващите не говори за този член 7. Разбойници са. Бандити. За съжаление и народа не е силен да ги накара да отговарят за това, че съсипаха Българите. И продължават да ни крадат и сега докато пиша това...Събудете се Българи Юнаци.

184

Наблюдател

преди 2 години

Ако внимателно и на забавен каданс изгледате ритниците на русата полицайка ще забележите две неща. 1-во, че рита не на "боц" , а с извит глезен. Като нищо щеше да се самоконтузи. За толкова и стига мозъка. Но по страшното е последния и ритник - беше директно в топките на момчето. Тук вече няма нужда от Фройд. Дълбоко разочарована женица от семейното си положение.

183

да попитам

преди 2 години

ако вашите деца са полицаи и некакви келе6чета ги замерят с бутилки и камъни , искат да ги палят , как ли щяхте да реагирате , дали щяхте децата си да обвинявате ???

182

Атанас Д. Шотев

преди 2 години

Грешката е в Член 7. от Конституцията на Република България приета от велико народно събрание 1991 година. Ето го този член:Чл. 7.Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.Управляващите крадат данъците на Българите, а виновна е държавата. Ако управляващите управляват автомобил пияни сигурно е виновна джантата на автомобила. И когато полицаи изнасилват момичета виновен е презерватива.Трябва управляващите да отговарят.

181

Анонимен

преди 2 години

Есента ще видите бой!!! Рошко само чака сигнал

180

Е, не!

преди 2 години

Няма как това да са полицаи! Нещо повече - няма как нормален нормален човек да удря и рита на смени повален човек, който няма как да окаже съпротива! Видяхме абсолютни комплексари, с микро-фалоси, които просто решиха, че това им придава величественост. Отвратително!

179

баба Ленче

преди 2 години

Да би мирно седяло не би чудо видяло.

178

Анонимен

преди 2 години

Най-жалкото е, че тези полицаи знаят много добре, че вършат нещо нередно, извън правилата, завличайки жертвата зад колоните - така, че никой да не стане свидетел на отвратителните им действия по укротяване на арестувания. Русата полицайка е жалка картинка, влизайки в забавата за да поглади собственото си его. Видеото е срамно за МВР и не би трябвало да бъде оставено без последствия. 1 година и две комисии давност - срам и позор.

177

Анонимен

преди 2 години

Все едно на протестите срещу Пеевски нямаше бой. Полицията така си работи. Ше видите като тръгнете Радев да сваляте какви боеве ще са.

176

Анонимен

преди 2 години

Няма обаче кадри с най-големия протестър - Славчо Трифонов. Няма и да има, щото през това време е бил на инструктаж при Доганя. Хората изядоха калая, за да дойде Славчо и 7-8ми компания.

175

Истина

преди 2 години

90-те години ченгетата много налитаха да бият метъли и пънкари. Имах един комшия полицай., много налиташе на бой и се хвалеше. Мина известно време, сина му го пребиха негови колеги, така че момчето стигна до болница и операции

174

SS

преди 2 години

Тия същите ченгета дето биха хората дали имат семейства и деца ? И как биха се почувствали ,ако някой просне сина му и го налага с шутове ! Ама от къде толкоз акъл от тях ? И после най мразя кампанията дарете на децата на полицайте загинали при изпълнение на служеб.им задължения.ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ !КОЙ ОТ ПЕНСИОНИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА ДАРИ НЯКОЛКО ЗАПЛАТИ ОТ 20-ТЕ БРУТНИ КОИТО Е ВЗЕЛ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ ? ИМА ЛИ ТАКИВА ? ВСЕ ОТ НАРОДА .

173

Анонимен

преди 2 години

Тези полицаи са абсолютен срам. Подлежат директно на наказателна отговорност заедно с началниците им. Но на всички им е ясно, че те изпълняват заповед на мутрата Бойко Методиев Борисов. Няма ли кой да му потърси отговорност ?!? Покажете кадрите и в Европарламента да видят и ЕНП как сестринската им партия бият хората. Язък и за Меркел дето толкова крепеше един мутренски режим.

172

пенсионер

преди 2 години

аз не виждам полицейско насилие . аз виждам справяне с проблем създаден от некакви ,мирно протестиращи хвърляли камъни и метални пръти , бутилки със запалителна течност и бутилки с боя по полицаите . знайте и запомнете че всичко това се случи заради подстрекателството и опит за преврат на фигуранта , организирано от мая общата и тримата овчари . сега тия са в парламента и обясняват как били загрижени за хората.

171

Анонимен

преди 2 години

Направо не е за вярване, че тези кадри са от Европейска държава. По скоро приличат да са от Афганистан..