15

Анонимен

преди 2 години

КЪД Е СА ПАРИТЕ, ТИ КВО?

14

Анонимен

преди 2 години

Борисов е виновен!

13

Анонимен

преди 2 години

Човеко зе парите и каза ше видиме. Обещал им 1.5 милиарда лева без парите да са предвидени в бюджета. Ами да отиват у Банкя да го вадят от бърлогата и да го линчуват. Те са излъгани по най брутален начин. Човеко им обещал но както го знем обещанията и лъжите му са безгранични. Така обеща в първият си мандат да им такова макята на ерепетата ама май те го таковаха.На човеко от Банкя никакво доверие този си е паталогичен лъжец. Това му е в кръвта и нищо неможе да го промени.

12

Радев крадеца

преди 2 години

Защо да ходят в Банкя, когато държавата се ръководеше от Банкя пари имаше за всички, а сега и строители и ресторантьори и медици си търсят парите.Онези 1000 лв, които служебното парвитество дължи на лекарите и те ли са с предварителни договори били, а по мярката 60\ 40 и те ли са с предварителни договори.Истината е, че в момета се крадат милиони левове от нашите пари най нагло и безпардонно и главният крадец се намира в президентството!

11

Аман

преди 2 години

Крадливата Мутра заслужава не затвор а да го обесят надолу с главата на някой клон и бааавно да му дерем кожата както е жив!

10

Йордан

преди 2 години

Е как преди имаше пари по проектите, а сега не. Кутев май отново прави свободни съчинения.

9

Анонимeн

преди 2 години

Да ги прати в Прокуратурата Кутев, това какво ще им помогне на хората? АПИ е държавна структура, Държавата им дължи парите, а после да си ги търси от когото трябва. Излагат се тия вече.

8

Строител

преди 2 години

Защо да вярвам на Комитова след като ако чукнеш в нета името й излизат снимки на две огромни луксозни вили на Черно море. А ако чукнеш Антон Кутев излизат статии за фалита на КТБ при Орешарски.Защо да им вярвам на тези двамата, обяснете ми?

7

РАБОТНИЦИ ОТ ПЪТИЩА

преди 2 години

ОТИВАТ КЪМ РАДЕВ И СЛУЖЕБНАТА ХУНТА, ДА СИ ИСКАТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ.....

6

Анонимен

преди 2 години

Назначената от крадците прокуратура сега ще ги съди.

5

хах

преди 2 години

Да отидат да видят главен път оброчище албена 902 - изоран асфалт от багери и изоставен насред сезона община Добрич няма връзка с морето... Саботаж отвсякъде...

4

Анонимен

преди 2 години

крадени пари от онова недоразумение гербераско мухобойко

3

Анонимен

преди 2 години

Кутев вземете та направете нещо полезно.Стига рушене,стига гонене,стига празни обвинения.Стига и крадене и лобизъм.

2

Българин

преди 2 години

Баси невежи те. Тая горската строителния министър, не знае къде се намира. Жалба им майка на работниците..

1

Анонимен

преди 2 години

А лоестият крадлив плондер,кога ще поеме към -Прокуратурата?