17

Сат Н

преди 2 години

Тия тьпигьози си мислят, че мандатът ще стигне до тях. Първо трябва да мине през ГЕРБ. Борисов ще размисли и за да спаси държавата, ще се обединят с ИТН за мажоритарни избори. После ще напълнят Парламента с дебели послушковци и ще вие батс 200.

16

Анонимен

преди 2 години

бсп, тоя развъдник на комунисти, трябва да бъде закрти и лустриран.

15

Анонимен

преди 2 години

Типично мисирски въпрос постановка.По скоро няма да подкрепи, поради базови различия за начина на вземане на решения и липса на разбиране за необходимостта да се приближат към реализиране на поставените от референдума желания на електората. Може БСП да поеме ангажимент за част от въпросите, но при първото финтиране, понеже са партия на статуквото, всичко ще се разпадне.По скоро нови избори ще е близкото бъдеще.

14

хехе

преди 2 години

само комунистите са способни да възстановят България. казвам ги за кеф на скодоумниците антикомунисти разбира се хехехе ми то комунизъм няма бе шматоци а БСП са жалки нагаждачески останки и са забравили значението на думата комунизъм те в ГЕРБ я знаят по добре

13

Анонимен

преди 2 години

На Чалгаря му отрязаха министри и премиерчета, сега се нацупи като малко детенце....хахахаха :)) Верно че можеше с БСП да направи нещо, ама дори Корни видя каква тотал щета е :)) Да влезе у парламенто Дългия, да защити своята позиция като мъж, той се се схлюпил като костенурка и само през Фейса.....хахахаха :)) Жалко само за избирателите му, че просто се подлъгаха по тоз чалгар :))

12

Анонимен

преди 2 години

Накрая Радев ще даде мандата на ГЕРБ и ИТН ще направят правителство с тях... За да ни спасят от ***...

11

Анонимен

преди 2 години

В следващите дни упорито ще се тиражира мнението, че само комунистите са способни да спасят България... Само гледайте!

10

Сат Н

преди 2 години

Тия хора все още вярват, че ИТН е партия с идеи, която се бори за власт :))) ИТН са банда , платени от Ту лупа, за да саботират Парламента.

9

червените цървули

преди 2 години

от БСП и болшевишките наследничета от ДБ ще бъдат изгонене с шутове

8

Асан

преди 2 години

Славуца за политик не става ама ше изкяри пачки от *** за наша сметка :)))

7

Българин

преди 2 години

Да ,нормално ! И БСП И ИТН са производни на БКП ! САМО селяците от северозапда и същите в чужбина не могат да осъзнаят какво се случва,обаче гласуват за *** с 14 човека охрана ! Е , кой е мутра бе *** ?

6

Анонимен

преди 2 години

Почнаха вече обработката чрез медиите и да лансират мракобесните комунисти... Чорапът е задействал пропагандната машина.

5

Анонимен

преди 2 години

Или направо да подкрепят ДПС! Пак толкова не е странно...

4

Анонимен

преди 2 години

Важно е Бойко да не е на власт според путинските ***. Миячите лесно ги убедиха да плюят Бойко и сега виждаме алтернативата в дайствие.

3

закривай

преди 2 години

Направо закривайте държавата, ако пак се изтърси бспту да управлява.Тая партийка трябваше още 1989 да бъде забранена ЗАВИНАГИ и нейните ръковни кадри лустрирани.

2

Ловец

преди 2 години

Една майка ги е раждала.

1

Анонимен

преди 2 години

Слави ходи в Русия при покойния Рем Вяхирев, защо забрявате делата на псевдо мутрата.